Wordless: Aku solo, jadi?

Ini aku sekarang. Kenapa, tidak percaya? Ketika ini, memiliki teman hidup bukan satu keperluan wajib bagi aku kerana banyak lagi perkara...


Ini aku sekarang. Kenapa, tidak percaya? Ketika ini, memiliki teman hidup bukan satu keperluan wajib bagi aku kerana banyak lagi perkara yang masih belum terkejar. Tak mengapa, suatu hari nanti jodoh itu bakal tiba. DIA kan Maha Penyayang. Siapa seperti aku, sila komen di bawah dan 'welcome to the club'. Suatu hari nanti, hari itu akan tiba seperti gambar di bawah ini. Jadi sabar menunggu ya. Bagi yang berpasangan itu, boleh komen untuk bagi aku kedengkian tentang manisnya hidup bersama.




Sumber: wtfconcept

Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 2825472752166527597

Post a Comment Komen Blogger

  1. aku nak jadi yg first to comment.

    wehhh, forever alone ? perli aku ke ? hahaha

    no worries bro. bak kata mak aku, jodoh di tgn Tuhan. berdoa la selalu. aku pun single mingle, menanti yg terpilih. cewahhh.

    p/s : kad tu cantik la wehh.

    ReplyDelete
  2. ohh btw, bila aku tgk Troll Face dgn air mata berjurai2 tu, aku terbayang diri sendiri. Adeii.

    p/s : tak kan lah aku sehodoh tuh "=.=

    ReplyDelete
  3. join da club bro..
    haha aq bawah umo untuk bercintun dan dan cintun itu buang masa tambah dosa
    hahahahkk

    ReplyDelete
  4. @ smue ahli kelab bujang..keahlian stakat ni temasuk ak 4 org..kekeke..kne pilih president dgn naik presiden nih...haha..ada cadangan ahli2 sekalian?? :P

    ReplyDelete
  5. sweet gile bhaiiii kad tuuu!!!!

    ReplyDelete
  6. hahaha cute meme tu....

    ReplyDelete
  7. aku nak masuk club single gak, ahli pempuan 1st, bole?? hahaa :D

    ReplyDelete
  8. ishh komik nie mcm kesian aje :P
    cepat2 la cari gf komik,pastu kawin jemput kite2 ni haaa .. haha xD
    alaa yg berpasangan tu tak selalu indah pun komikooo ..

    ReplyDelete
  9. aku join jugak sebab status aku yang samar2.. huhu.. korum tak cukup lagi nih nak lantik MT..haha

    ReplyDelete
  10. laaa ... haha , betul tu . Lama2 dia datang laa .

    btw , kad tu cantikkk sangat ! hew hew :D

    ReplyDelete
  11. Aku juga single..
    Sobsss sobsss...
    Kau takde kawan ke nak recommend pada aku?

    ReplyDelete
  12. i'm not single.. but still wana comment hehehe..

    ReplyDelete
  13. eh2 dah terlambat ke untuk aku join kelab ni? aku pun masih single mingle lagi neh..eheh

    ReplyDelete
  14. aku menunggu bilakah undian untuk presiden akan bermula. aku nak undi. cewahh :D

    ReplyDelete
  15. kne buat bancian terlebih dahulu utk menentukan brape org ahli terkumpul barulah undian untuk pembetukan monarki kelab bujang boleh dilaksanakan.

    so far, ahli terkumpul: aku, ety, syakir, cendol, amyrul, ary dan nasir :) bersunguh2 ak taip ni..kahkahkahkah..yg xtersenarai tu, sudah berpasangan dan dlabel sbg "Forever Together"..huhu

    ReplyDelete
  16. hakhak , pasti kan aq jadikkk prsden wehh ! hahha .
    pape pon ak rase macam kacak pulakk kad tue . hak3

    ReplyDelete
  17. eh! ak baru perasan , ak mule bmanje dengan kaw , blan 7 . patut laah ak cekk komen blan 6 , tak dak langsung komenng ak . hemmpeehh betoll lhaa .

    ReplyDelete
  18. fuhhh! kau pun baru break ke ni?
    haha. hi 5 in the air! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni entri lama kot =.=' welcome to the club

      Delete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Arkib

Artikel terkini

item