Cool: Helmet untuk mat rempit

Design pada helmet itu direka oleh Good, sebuah agensi periklanan dari Kazakhstan. Alasan mereka membuat design ini adalah semata-mata m...


Design pada helmet itu direka oleh Good, sebuah agensi periklanan dari Kazakhstan. Alasan mereka membuat design ini adalah semata-mata mahu berehat daripada membuat iklan-iklan. Kemungkinan mereka tepu idea untuk membuat iklan. Lol. Topi keledar ini aku syorkan kepada golongan mat rempit yang ingin berlagak kool seperti golongan hipster. Aku yakin pegawai polis cawangan trafik akan mencemburui helmet yang anda pakai ketika mana anda ditahan di sekatan roadblock. Ayuh mat-mat rempit sekalian, pilihlah di bawah ini, yang menjadi kesukaan anda. Haha.














Sumber: good.kz

Jom baca artikel yang lainnya.

kool 4024778542781242455

Post a Comment Komen Blogger

  1. yg nombor 5 tuh membahayakn...ley wat pemandu di belakang eksiden...hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahaahahahhaha lucu... gelak berguling2

    ReplyDelete
  3. hahaha. tak tahu nak cakap kreatif ke apa. sbb memang kreatif tapi aku nak tergelak pun ada. adeii

    psst : aku rasa mat rempit, lebih rela tak pakai helmet kalau disuruh pakai yg macam ni :D

    ReplyDelete
  4. kalo aku pakai no.6, nescaya aku akan menjadi sungguh beautiful..haha last skali la yg nice..

    ReplyDelete
  5. hahahaha..sengal giler helmet tu...mohon ang beli kat aku satu..

    ReplyDelete
  6. Komik: Yg #6 tu yuckssss!! tak santek keh keh keh ^^ budak2 lelaki sila tutup mulut dan mata anda ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  7. sangat kreatif dan unik...hahahaha...
    anyway...bLog yg penuh informasi terbaru...=)follow me back k... http://noradilaasikinsubki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. macam2 ada hehe

    http://blognasirhamzah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Untungla sambil2 boleh makan

    http://rimaalliq.com

    ReplyDelete
  10. hahaha kelakah gila tgok helmet tue,
    salam kenal feel free join me bck...

    ReplyDelete
  11. sesetengah helmet tu nampak macam scary pun ada. haha

    ReplyDelete
  12. mesti mahal helmet2 tu .limited edition . haha

    ReplyDelete
  13. eh awesome lah helmet2 ni waahh..yg kedua last tu plg best

    ReplyDelete
  14. hahhahha..serem la pilihan2 ni..
    nak pic katun2 je helmet aku :)

    ReplyDelete
  15. gambar muntut pun ade.. hehehe.. suka yg last tu smart.. :)

    ReplyDelete
  16. hahaha.. pelbagai jenis helmet. Ada yang macam otak. ada yg macam pempuan punya *tut haha.. tapi aku suka yg 1st. nampak sedap di makan haha.. cikui.. timun cina?

    ReplyDelete
  17. sape sangup pakao no 5? mesti banyak eksiden hehee

    ReplyDelete
  18. hahahaha semua hensem dan cantek2 ye helmet nie :D
    mmg sesuai tuk mat rempit mcm komik2. ops silap pulakss :P
    hishhh 1 pun aku taknakkkkk hehee

    ReplyDelete
  19. suka yang last sekali tu...bhaha..cool je semua.part xboleh blah,num 5 tu..erkkkk

    ReplyDelete
  20. Erk EN KOPI... bila saya dapat nak tengok entri baru agak2nya?? sebab saya dah busan tengok TOPI KELEDAR YANG ANEH2 NI... HE HE HE (sebenarnya saya nak ckupkan kota hingga ke 60) pengomen tegar tu ya.. harap maklum... ^^

    ReplyDelete
  21. wow, macam nak 1 je rasenye :D

    ReplyDelete
  22. yang macam otak tu...errr. geli lerr.

    ReplyDelete
  23. hahahha.. rempit sambil mkn tembikai... lepak dan follow anda...

    ReplyDelete
  24. Kenapa mesti ada muntot,hahhaha. adoila.. selamat helmet2 ni tak betul2 wujud dan dipraktikkan..kalau tidak, mahu berwarna-warni helmet penunggng moto, ^_^

    #nasir, buat lah seni yg chewing gum plak..aku asa ko tau..tinggl cari je. hari tu, ak ad bca paper, medium nye, chewing gum yg dah dimakan, dibuang kat tepi2 jalan. Pelukis tu lukis ats chewing gum tu.

    ReplyDelete
  25. @ smue yg komen. haha thanks guys tak terkejar nk bls komen stu2..huhu..syg korg..hahaha

    @ lana. yg muntut tu no komen. ohh yg chewing gum tu..rasa2nya penah tgk dlu..dh lama dh..nnt leh buat n3 sal ni :)

    ReplyDelete
  26. bahaya lagi adalah guna helmet ni... maunyer kereta polis dok kejar klu pakai yg no 5 tu.. ekekekekek

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Arkib

Artikel terkini

item