Cute: Seni haiwan yang comel

Rihards Donskis meminati visual expression dan seni 3D serta gemar melukis haiwan. Beliau pandai bermain dengan warna-warna untuk menyer...


Rihards Donskis meminati visual expression dan seni 3D serta gemar melukis haiwan. Beliau pandai bermain dengan warna-warna untuk menyerlah lagi kecomelan haiwan-haiwan tersebut. They so cute and adorable. Jom kita cuci mata dengan hasil kerja beliau yang kiut ini.










































Sumber: apofiss

Jom baca artikel yang lainnya.

seni 6372051042098671449

Post a Comment Komen Blogger

  1. Paling suka yg last ni.. =) mata dia bercahaya macam mintak di belai, alo lo lo comelnya walaupun hanya lukisan... ^^

    ReplyDelete
  2. cute sgguh!!dh la aku obses dgn kucing comey2 ni..heee:)

    ReplyDelete
  3. ohmyenglish !!
    aku nak sekor !! :)

    ReplyDelete
  4. ambik la yang mana2 tp yg dinosour hijau tu aku chop dlu..haha

    ReplyDelete
  5. Tak lama lgi, doodle2 kt Mlysia bakal jdi camni plak,hak3.

    #Giler kiut! mata kucen tu, semua comeyl2, cam mata aku,hak? hahahaha

    ReplyDelete
  6. hehe kalau lana terer buat doodle, tulun buatkan stu ek nk bela kt blog...hahahha :)

    ReplyDelete
  7. eleh..ngada jep sankuwik..shumpah jadi ribena bru tau, nasir kan teror potocop..buatle.. bt tuk lana satu okep,hahahaha

    ReplyDelete
  8. hukeleh die yg terer buat photoshop tu.siap bg banner header kt org lg..kite ni khatam pon biarpon ebook sal photoshop tu byk lam simpanan haha.

    ReplyDelete
  9. selain dr gambar kucen yg comel aku juga suka itu owl :)

    ReplyDelete
  10. semua binatang2 kat atas macam kata, "Yes, we know, we r supercute.." aku rasa nk letupkan panda tu pasal terlalulalulalu kiut..

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Arkib

Artikel terkini

item