Cute: Penanda buku yang berilmu

Penanda buku adalah teman setia buku. Ini tidak bererti, selalu bersama dengan buku, akan membuatkan penanda buku itu menjadi genius. Ti...


Penanda buku adalah teman setia buku. Ini tidak bererti, selalu bersama dengan buku, akan membuatkan penanda buku itu menjadi genius. Tidak. Samalah dengan ulat buku. Ehem. Walaupun aku tidak suka membaca buku lebih-lebih lagi yang tebal, aku rela mereka dijadikan sebagai satu karya seni. Tetapi bookmarker ini sangat kool dan membuatkan aku ingin memiliki mereka sebagai satu koleksi hobi. Apa-apa pun, ayuh kita mencuci mata dengan foto-foto penanda buku yang kiut dan yang tidak genius ini.



























Sumber: designboom

Jom baca artikel yang lainnya.

genius 666043723759554585

Post a Comment Komen Blogger

  1. kat mana boleh dpt ni...aku nk yg nombor 20 tuh... ^_^

    ReplyDelete
  2. OH MAIII. awesome gilaa kot. memang kreatif la.

    ni kalau aku ni, lebih sayang penanda buku dari buku jadinya.

    dulu masa sek, simpan duit sehengget dalam buku buat penanda buku.

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Nasir! sesuai dah..sesuai ngn Mission Impossible lana,hahaha.

    Mana nak beli pennda cmni..cam takde jep kt Msia,huk.

    ReplyDelete
  4. @ syakir. #20 tuh kt MPH ada kot..knp xambik yg #29 tuh? yg tu smart glr kot..hahahah

    @ ety. err...duit seringgit? kertas ker syiling? klu syiling err nk komen...hahaha

    @ lana. a'a xdak kt malaysia..try la usya2 kt kdai dlu mna tau ada yg nmpak sbijik mcm kt atas nih..hehe....rasanya bookmarker kt atas nih ni boley bli on9 kot tp xtau la rege nyer mcm ne

    ReplyDelete
  5. Yang LIPAS tu paling gempak!! He he he bagi hadiah ni best ni... hu hu hu grenti org yg dapat tu sakit jantung terus kih kih kih :P

    ReplyDelete
  6. hahaha yg lipas tu...aiyarrkkkkk!

    ReplyDelete
  7. perghh..giler cun...meh bg aku satu..ekeke

    ReplyDelete
  8. penanda buku pun serious gempak..hehe

    ReplyDelete
  9. fuii..penanda buku je mantap, baca buku pemalas..*talk to mirror* nice bookmarker..
    yang sepit2 cam klip kertas tu, banyak rasanya jual kat mesia.. aku selalu pakai tiket bas je selit celah buku..huhu

    ReplyDelete
  10. 29 tuh bese je...aku da slalu tgok...kah3.... tp siyes ohsem yg 20 tuh...kene beli ni..heheh

    ReplyDelete
  11. hmm,, bagus emank tuh,,, bolehlah aku pinjem :)

    ReplyDelete
  12. geli.. ada lipasss.. xbleh aq.. nnt tba2 terbang.. arrr

    ReplyDelete
  13. guna daun kering, nampak classic :)

    ReplyDelete
  14. tu.. yg book mark lipas tu memang akan buat jantung aku melayang jap! hahaha.. maunya aku lempar buku tu, ingat lipas betul ekekekeke

    walaupun aku ni suka baca buku (komik pun buku gak kan haha) tapi aku ni tak pernahnya nak ada bookmark. sebab aku ni jenis tak reti nak stop baca selagi tak habis.. so. kalau buku tu tebal.,. ha.. smpai tumbuh cendawanlah aku membacanya ekekekeke

    ReplyDelete
  15. dulu suka kumpul penanda buku camnie..

    menarik lah! :)

    ReplyDelete
  16. kalau lah aku ade satu penanda ni..kompom kene curi gan kekawan..
    hahahaha :)

    ReplyDelete
  17. Semua penanda buku gila awesome ,.. kecuali yang lipas tu .

    Ermm , baru perasan blog hang ini penuh eksperimen la . kan?? >_<

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Arkib

Artikel terkini

item