Wordless: Tanpa kata

Haha. Tanpa kata lagi. Andai kata membuat entri itu dijadikan analogi sebagai kerja-kerja harian seorang pemakan gaji, membuat 'word...


Haha. Tanpa kata lagi. Andai kata membuat entri itu dijadikan analogi sebagai kerja-kerja harian seorang pemakan gaji, membuat 'wordless' ini boleh diibaratkan sebagai makan gaji buta. Hanya perlu copy paste gambar atau ungkapan di entri kemudian menunggu sahaja entri itu dikomen oleh pembaca tegar kita. Terima kasih kepada pencipta 'Wordless Wednesday' yang pada aku bukan pada hari Rabu sahaja yang boleh tanpa kata. Bagi aku hari-hari itu 'wordless' jika tiada modal berniaga untuk membuat entri baru. Haha. Tanpa kata tetapi berjela-jela juga aku menaip. Haha dan haha lagi.

Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 4157385571878846029

Post a Comment Komen Blogger

  1. aku nak try gak r.. selalu kering idea nak tulis entry baru.. aku kopi gambar kat blog ang ja, ok tak?? huhuhu nanti aku kredit ok?? haha

    ReplyDelete
  2. @ hyung...ambik la bro aku xkisah pon sbnrnya..haha sbb pic tu bkn hak milik ak pon:P

    ReplyDelete
  3. tapi msalahnya ari ni bukan ari rabu...ahahaha...

    tapi betul gak kan...blogging ni pon mcm keje gak.. so #WW tuh mmg kira gaji buta la... tpi ade #WW yg menarik jugk :)

    ReplyDelete
  4. hehe.. aku pun gitu gak sekarang ni selalu kehabisan idea.. entahlah..ehehehh...

    ReplyDelete
  5. @ syakir..tu la pasal aku letak "Wordless" jer kat tjuk tu dan bukan "wordless wednesday" ..hehe

    @ nh & missha..jom la kita gelak sama2 sbb xdak idea nk buat n3..hahaha

    ReplyDelete
  6. aku.....speechless..hehe

    ReplyDelete
  7. -,-'' (wordless) hewhew.

    ReplyDelete
  8. untung lah entry pemalas. aku tgk kucing terkezutt mezutt tu pun aku dah boleh agak betapa wordless nya kau. hahahaha :D

    ReplyDelete
  9. kenapakah si kucing itu di dera sedemikan rupa. oh..

    aku n3 pemalas pun x ada.. jadi buat lawatan tapak sajalah..

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item