Wordless: Oh pizza


Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 7077530266397491758

Post a Comment Komen Blogger

  1. hihihi...mlampau giler... tpi kalo mkn piza slalu mcm ni...:)

    ReplyDelete
  2. sila order piza siap2 pesan tanpa sebarang ciskeju.

    ReplyDelete
  3. adehhh... lapau tengok pizza tu walaupun cartoon jer.... keh keh keh lawak tul n3 nih.... ^^

    gelak sambil guling guling guling 20 x...

    ReplyDelete
  4. weeeyyyy .. hahahha , tak boleh blah gilaaa .

    ReplyDelete
  5. haha klakar. lau mkn piza yg ade cheese, mmg camtu ler jadi nye. :D

    ReplyDelete
  6. lapar pulak bile kau post pasal pizza ni. hewhew. -,-''

    ReplyDelete
  7. sengal jek dapat piza gitu.. memang aku bakar kedai piza tu..huhuhu

    ReplyDelete
  8. hakhak.. ni pizza di perbuat daripada getah nangka ye? ekekek...

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Fuhhh..tetiba ase takut lak nak makan pizza,hahahaha.

    Tinggi sangat dah tarikan cheezy superpower, (-_-)

    ReplyDelete
  10. mak ai..gune cheese jename pu ekk???

    ReplyDelete
  11. untung lah tangan dia pun stretchable cam Fantastic Four. hahaha.

    ReplyDelete
  12. apasal aku rasa macam nak makan pizza ah?? :p

    ReplyDelete
  13. hahahaha kelakr siot

    ReplyDelete
  14. hahaha nk mkn piza pn jd hangin kalo mcm ni..tak putuih2..

    ReplyDelete
  15. kahkahkah , lapa sgt kaa smpai tarik pnjng2 gitu . aee mud takk nak mkan kalau gini ?

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item