Cool: Hello Kucing

Kepada Amirul , Syakir dan Sam . Aku meminta maaf kerana membocorkan rahsia permainan kegemaran anda ketika mana anda berusia 13 tahun....


Kepada Amirul, Syakir dan Sam. Aku meminta maaf kerana membocorkan rahsia permainan kegemaran anda ketika mana anda berusia 13 tahun. Walaupun aku tahu anda menyimpan rahsia ini ketat-ketat tetapi kami semua berhak tahu. Hahaha. Semua koleksi ini datangnya daripada idea Joseph Senior. Ucapkan terima kasih kepada beliau kerana menukar imej Hello Kitty daripada comel kepada kool. Jika mahu satu, sila minta kepada mereka bertiga di atas. Aku yakin mereka memiliki banyak koleksi dalam simpanan mereka. Ini adalah fitnah tipu semata-mata. Harap maklum.



















































Sumber: josephsenior

Jom baca artikel yang lainnya.

kucing 8602249061644780138

Post a Comment Komen Blogger

  1. wow!! awesome habis design2 dia.. doremon pun ada. haha

    ReplyDelete
  2. pffffttttt...apsal ko bocorkan rahsia.... ngeeee.... hahaha...nak tambah koleksi lagi la #eh

    ReplyDelete
  3. comelnyerrr.. bila kartun berevolusi kah3

    ReplyDelete
  4. semua comel ^^ hi komiko i'm back to square r8 now... nope not in Dubai... ^^ not yet...

    ReplyDelete
  5. B.t.w thanks for visiting and "tolong" tengok2kan blog PPP while i'm away last few days ^^ you'll know where i've been soon... ok my #70 comments.. lagi 30 baru cukup kota ke?? hi hi hi >.<

    ReplyDelete
  6. comel!! banyak vrsi pulak tu :)

    ReplyDelete
  7. tudiahhh , pahlawan2 hello kitty . nampak je comel tapi yg terbakar pun ada . HAHA

    bravo laaa

    ReplyDelete
  8. Salam

    Sampai hati beliau jadik kan hello cat tu jadik optimus prime..habis optimus prime aku!! *amukan,hahahaha*

    Comel2, Tron pun ado eh ^_^

    ReplyDelete
  9. haha.. aku lucu yg the gladiator tu ekekeke..

    tu yg berapi-api tu apa eh.. movie fantastic four ke.. atau movie ghost rider eh..?

    apa pun semuanya nmpak cool!!

    mau-maunya aku ternganga dengan fitnah mu itu. rupanya fitnah semata-mata hahahaha...

    ReplyDelete
  10. stylo gilaa !

    ehh Torres *pehh, tibe2 aku pun panggil kau Torres*,,

    si Amirul tu main Hello Kitty ? haha, tipu ke fitnah ke, aku peduli apa. yg aku tahu, kau bocorkan rahsia dia. hahaha :D

    mohon share di wall kawan aku , peminat setia Hello Kitty :D

    ReplyDelete
  11. tapi yg hello kitty cuba2 nak jadi doraemon aku tu, tak berapa nak stylo la.

    tak aci la main2 tiru2.

    ReplyDelete
  12. aiyark, comel gila hello kitty, nak satu!

    ReplyDelete
  13. @ aida...yup awesome..lg ohsem klu ada Hello Froggie kn? :P

    @ syakir. ak terbocor secara x sengaja td..adohh satu dunia tau ni..kekeke

    @ jannah. err katun berevolusi?? kureng mngerti la :0

    @ ppp. err, haha no worries..jiran tetangga blogger..ko ader?hhaha.. 30 lg? haha bab tu no komen :)

    @ missha. a'a..fuuu naseb baik ak xterdelete komen hang td..kekeke

    @ teya. bravo tu utk sp? lelaki2 bertiga kt atas tu ker?hahaah

    @ lana. haha optimus prime pkai reben senget kt tepi..kekeke kne gelak dgn megatron nnt

    @ nong andy. a'a yg berapi2 tu fantastic 4 jgk..klau x taip perkataan fitnah tu, mau percaya bulat2 ka merka bertiga tu ada koleksi hello kitty tu? kukukuuku

    @ ety. Torres? ehem ya ak knp?hahaha..share? sila2 tp blog ak xdak button nk share tu...wuuwuwu

    doraemon n hello kitty tu dua2 kucing..so diorg xberkira sgt..hahaa

    @ dakara. nk satu? mohon minta dgn nama2 yg tertera kt atas..hahaha :P

    ReplyDelete
  14. tak jadik nak lelap jap, nak balas balik komen komiko neh.. ha ha ha sejak bila la plak pandai ber "ko hade??" keh keh keh you sounds weird la ... lor 30 lagi la cukup satu ratut.. he he he ko hade nak komen sampai beratus2 lemon bagai??? keh keh keh... THAT'S NOT SO YOU LA KOMIKO... ade de...kih kih kih :P

    ReplyDelete
  15. torres, tersedak aku dol.. ang biar betik kegemaran aku main hello kitty.. feveret aku barbie la..haha

    **style r iron kitty. invisible kitty pun nice jugak.

    ReplyDelete
  16. kamen rider takde pon :-w

    ReplyDelete
  17. uhh..hello kitty yg comel dah bertukar..ade yg still comel,ade yg nampak ganas,
    kale biru hitam n merah hitam tu plg cool!

    ReplyDelete
  18. comel belaka. aku tak suka hello kitty pun boleh jadi suka kalau gini.

    ReplyDelete
  19. ha kan betul tu.. lagi ohsem kalau ada froggie.. nape la tak ada.. huh!

    ReplyDelete
  20. kat mana nk cr benda nie? aku nk beli..haha

    ReplyDelete
  21. Aku suke semua. Ohsem. Hewhew. :))

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item