Serius: Aku tanpa laptop

Bhahaha.  Hari ini masuk hari ketiga aku tanpa laptopku. Hdd rosak teruk. Tidak sempat menyalin backup, habis hilang semua fail-fail pen...


Bhahaha.  Hari ini masuk hari ketiga aku tanpa laptopku. Hdd rosak teruk. Tidak sempat menyalin backup, habis hilang semua fail-fail penting aku. Koleksi ebook, lagu, drama, movie, software, backup penting dan lain-lain hanya tinggal kenangan. Aku rela membayar RM100 jika semua itu dapat dikembalikan. Sigh. Tapi apakan daya. Ini sedikit sebanyak merencat perjalananku di dalam dunia blogging. Minta maaf kepada pembaca tegar blog ini kerana tiada entri baru dan tidak lupa juga kepada rakan-rakan blogger aku. Tidak sempat melawat blog kalian dan meninggalkan komen aku yang bertahap A+ itu. Tetapi aku tetap berkunjung secara perlahan-lahan. Jangan pula anda bersangka aku tidak mengingati anda. Aku ingat cuma keadaan tidak mengizinkan. Apapun, keadaan aku seperti gambar di atas. Bhahaha.

Jom baca artikel yang lainnya.

serius 8831233240154151241

Post a Comment Komen Blogger

  1. awat la sedih no gambo tu?hahaha..kebosanang sungguh tu

    ReplyDelete
  2. waah , dasyat jugak . tak pe , bersabarlah duhai hati . semua itu dugaan .

    nampaknya aku sangat tertarik dengan gambar perempuan itu :)

    ReplyDelete
  3. eh ? habis tu online kat ne ni ...?

    ReplyDelete
  4. takziah...dugaan bln puasa.

    ReplyDelete
  5. jadi tanpa laptop ni.. pinjam kawan punya ke apa.. ke. gi kedai hehehe..

    ReplyDelete
  6. emmm aku pun tumpang sedih.. :(
    harap bnyak2kan berwaras ye..ape buruk bebenor rupa ko..kot yepun pakai lah kain baik2 sikit..sopan namenye..hehe

    ReplyDelete
  7. ahahaha... ptut la lama x hapdet... muhun tabah

    ReplyDelete
  8. wakakka . hebad gyle kaw , frustt takk dpat dtgg blog aq smpay macam tue kaw frust . hakhak . mohon bersaba yea ?

    ReplyDelete
  9. ciannye..jgn jd pusing2 cm dlm gmbr 2 ek.hehe

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. oh. patut la. hewhew. aku turut bersimpati dengan hang. banyak kan bersabar bulan puasa ni. and bawak bawak la suke dengan timeline. hahah. *tibetibe. -,-''

    ReplyDelete
  12. mohon jgn telan ubat gegat. laptop kau kurg kasih syg tu komiko. heh
    chill :)

    ReplyDelete
  13. Alahai kesiannya komik.. sebab tulah tak mai blog ceq na.. apapun sabor jelahh.. Mana tau nak dapat laptop baru ke..

    Adoii gambar tu dah macam seram plak kalau tengok.. teringat hantu jo'on..eheheh

    ReplyDelete
  14. hahaha.knp ko x letak pict ko kat ats tu then ko buat mcm tu perpusing.. lucu la... anyway sabar ye.. ni lptop dah ok ke blom ni??

    ReplyDelete
  15. Aww sorry to hear that bro. Dugaan di bulan Ramadhan.

    Then ni update blog ni guna apa? Guna phone ke? Tak pun dari cybercafe ke? :)

    ReplyDelete
  16. bwak bersabar :) huhu..

    dah bpe kali pusing2 macam tu?kira tak? haha

    ReplyDelete
  17. Aiyakkk camni ek MIKO bila x on9?? Keh keh keh kesian... dah macam aksi Ju-on tengah skodeng mangsa2 dia jer, cuma yg ni versi laju.. ha ha ha (tolong cari aksi lain, sekiranya berlaku keboringan tahap gile kentang bila tak ber on9) dikhuatiri akan mendapat penyakit PENING LALAT keh keh keh >.<

    ReplyDelete
  18. ape ke pelik berpusing cmtu.ahaha

    ReplyDelete
  19. err encik kopi, ko pakai skirt ke? XD

    ReplyDelete
  20. Salam.

    Hahahaha, lama ko pusing nasir?tak benti2 plak tu,hahahaha.

    Sabor je lah..sempat lagi melawak ya. Dah2, benti2, kang jadi lain lak, hahahaha

    ReplyDelete
  21. takut gila aku kalo dapat roomate berkeadaan macam tuh..huhu

    ReplyDelete
  22. owh, patut laa dh lama x bW...

    ReplyDelete
  23. bila kau update entry ni ? okay. aku tak sedar. hahaha. sorry bro.

    kepada laptop : get well soon ya. rajin2 makan ubat. *err.motif komen??* :)

    kepada kau : wehh, please eh, jgn jadi macam yg dalam gambar tu. risau aku jugak aku tengok berpusing2 ni. kelakar pun ada. aku tak nak gelakkan kau,so, silalah jgn jadi mcm dalam gmbar tu. hahahahaha :D

    ReplyDelete
  24. hahaha.
    dasyat betul penangan dunia blogging :)

    ReplyDelete
  25. gagaggagaga... sama la mcm aku... tp HP dah ada leh internet so tak de la mcm nie lagi :p

    ReplyDelete
  26. aik..awat aku tak pernah cantu je..mugkin aku xde laptop..hehehehhee

    #SEREM!!!

    ReplyDelete
  27. lor..kasihan..sbr jelah ye...mcm ju-on plak pic ko ltk tuh..hehe

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item