Santai: Asah mata, kuatkan jantung

Dari mata turun ke hati. Err...silap. Kena perbetulkan balik kenyataan itu disebabkan hati yang sebenar adalah jantung. Bagi sesiapa yan...

heart eyes

Dari mata turun ke hati. Err...silap. Kena perbetulkan balik kenyataan itu disebabkan hati yang sebenar adalah jantung. Bagi sesiapa yang bingung, boleh rujuk entri Hati Itu Jantung. Jadi sebetulnya, dari mata turun ke jantung. Haha. Hebat sungguh aku bermain kata-kata. Sementara menunggu waktu berbuka, ayuhlah kita layan permainan mata ini. Seperti biasa, cari apa kelainan yang terdapat dalam gambar di bawah ini. Aku mengambil masa lebih kurang seminit untuk menjumpainya. Anda bagaimana pula? Akhir kata, selamat berbuka untuk semua.


Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 1222859148192577205

Post a Comment Komen Blogger

  1. salm......
    copy-paste.....
    bebuka pose pe hari nie..?

    singgah di kala sepi nie

    ReplyDelete
  2. Hahahahahah...memang lain.....

    ReplyDelete
  3. sengal ko,nasib bek aku tak pengsan. hahaha~ menu apa berbuka hari ni? :P

    ReplyDelete
  4. huh..nk terbeliak je mata =)

    ReplyDelete
  5. aku tngok macam tak da apa pun . aku pun roll la ke bawah tengok komen , tetibe dengar suara !! nasib baik dah roll ke bawah . hahahahahha

    ReplyDelete
  6. tak sure la nak komen apa..haha

    ReplyDelete
  7. hoiii. sentap mak, nak oiiiii "=.=

    terkezuttt aku. punya laa beriya dok tgk, cari kelainan laa konon. sekali,,,,,,, adeii :P

    ReplyDelete
  8. tak nmmpak ape2..yeayy!!!! haha

    ReplyDelete
  9. >petua bila ada uji mata kat blog ni. ambik bantal tutup muka..volume=zero. pastu jangan bce entri yang mencurigakan malam-malam..haha

    ReplyDelete
  10. tumpang lalu sini jap miko, nak tengok mana dia "dari mata turun ke jantung tu" keh keh keh... bw sambil menggesot... cantik tu mata tu...

    ReplyDelete
  11. oh b.t.w sebab bw dengan mata yg megantuk jadi terlepas pulak gambau yg kedua tu... hehehe nasib den tak buka speaker kuat2, eh ada bunyi ke tu?? hahaha macam miko jer tu keresahan menunggu waktu berbuka keh keh keh :P

    ReplyDelete
  12. sementara tunggu blog ko loading aku bukak page lain dulu. sekali dengar orang jerit2, pelik sungguh, rupanya dari blog ko, langsung aku tak tengok ape yg muncul tu, hahaa :D

    ReplyDelete
  13. sape yg jerit tu? tengah stay up ni... (",)

    ReplyDelete
  14. nseb baek distract oleh youtube yg ku bkak....ahahaha

    ReplyDelete
  15. haha,, ingt kan bunyi apa la, XD XD XD

    ReplyDelete
  16. pehh volume wa highest punye taw. naseb x pakai speaker. kot tak. kau dah tak jumpe aku dah komiko. hiks

    ReplyDelete
  17. Aku tggu lambat sgt, so scroll tgk komen org terus... hahaha

    ReplyDelete
  18. terbaekkkk..
    hilang ngntuk...huhuhu...

    ReplyDelete
  19. nasib baik baca komen dulu sebab nak tahu jawapan! hahaaaah

    ReplyDelete
  20. opocot. terkojot den.
    mmg nmpk kelainannya incik copypaste :P

    ReplyDelete
  21. aq x terkejut, ank buah aq yg terkejut, tp memandangkn anak buah aq terkejut aq pon trut terkejut jgk.. hahahahah

    ReplyDelete
  22. He he he (gelak dulu blm komen) MIKO petang ni tak de entry menguji mata anda ke?? keh keh keh MIKO punya enteri menguji "MATA" SELALU BUKAN NAK UJI MATA, TAPI SEBENAR2NYA NAK MENGUJI KETEGUHAN DEGUPAN JANTUNG WA KA KA KA :p

    P/S: BUKA APA LAK ARI NI?? HU HU HU

    ReplyDelete
  23. Betoi kata kak zai, hang bukan nak uji mata, nak uji jantung haaa..mai sini, aku asa nak libas2 kau dgn pisau, mcm smlm, hahahaha.

    Mujur la mak aku tak terkejot kat dapur tu, udoh le teman kuatkn volume kt blik ni. Selamat jua aku kali ni, baca entry sblmnya, baru kesini.

    Tak pasai2 tak smpat den nak boka..pengsan tokojut. ekau ni,hahahaha

    ReplyDelete
  24. er.. sapa tu? sapa tu.. ada audio tak??

    *aku cepat2 on speaker.. tapi hampeh xde sora hahaha.. tak sempat nak terkejut ni :D

    ReplyDelete
  25. buat suspen aku jer..wakakaaa~

    ReplyDelete
  26. laaahaaiii jerit cam bapok ah..haha

    ReplyDelete
  27. Oh tidak. aku terkene lagi!!! Pukul 12 lebih, nak gugur jantung aku. memang dari mata turun ke jantung betullah!

    ReplyDelete
  28. hakahak x leh blah.. aku dah agak dah mmg ada yg menyakat ingat gambar tersembunyi.. nasib xde lemah tenaga batin eekekek

    ReplyDelete
  29. haha . tak ade ketakutan disitu , hakhak .

    ReplyDelete
  30. banggang..terkejut aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  31. mohon buat bende y lebih berpekdah miko

    3aku xterkejut psl audio rsak wakaka

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item