Wordless: Blues hari Rabu

Hari Rabu adalah hari terbaik untuk melepaskan diri daripada membuat entri yang berkualiti dan bergred A+. Anda hanya perlu upload gamba...


Hari Rabu adalah hari terbaik untuk melepaskan diri daripada membuat entri yang berkualiti dan bergred A+. Anda hanya perlu upload gambar yang dirasakan menarik atau kool. Kemudian, menunggu dengan penuh tekun sehingga kotak komen anda itu dipenuhi dengan kata-kata bernas penuh geliga daripada pembaca setia anda. Maka tanggungjawab anda sebagai seorang blogger selesai untuk hari ini. Yang pasti, aku seperti encik kucing dalam gambar yang berkoordinat (3, 1) atau bermatriks baris 2, lajur 3 ketika mana entri ini ditulis. Bhahaha.

Jom baca artikel yang lainnya.

wordless wednesday 5169290703676335310

Post a Comment Komen Blogger

  1. errrr.....penderaan kucing

    ReplyDelete
  2. bahhaha . sewel pnye kucin . cbe lhaa pakai bntang lain plak . asyik kcing ja !

    ReplyDelete
  3. baiklah.. kenapa ko tidak baca sekali kordinat latitud longitud ekekeke...

    apa2 pun yg paling cool ialah kucing yg kurik taik idung tu ekekeke.... jadi ko sedang kurtik taik idung ka tidak? ekekeke...

    ReplyDelete
  4. hahhaha . semua kucing tu tak boleh blah . aku setuju gila dengan kata2 hang , si korek hidung ! :P

    ReplyDelete
  5. Ha ha ha dengan ini PPP ingin memberi anugerah kepada empunya blog dgn " ANUGERAH MIKO SI GEMBALA KUCEN" keh keh keh sambil serah anugerah kat EN.KOPI sambil korek idung macam EN KUCEN yang paling last sekali... mana nak carik kucen yg boleh korek idung?? Kat sini ada jual tak? Mua ha ha ha ^__^

    ReplyDelete
  6. haha kucing tak senunuh..korek idung!!!hehehe

    ReplyDelete
  7. buruk perangai ehh

    korek idung!

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum.

    Err..maknanya..ko sedang mengorek hidung dgn rakusnya la masa tulis entry ni??

    Tetiba aku rasa nak libas2 ko macam baris dua,lajur dua, hahahaha

    #aaa..nasir, lana da jwb pertanyaan nasir ttg iklan montok tu..Nanti nasir rujuk kembali diruang komen entry lana tu ya ^_^ Terima kasih bertanya. Skema tol aku,hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesungguhnya,, sy tergelak besar mmbaca komen Lana ni. Hobi baru saya : baca komen orglain dlm blog copy paste. haha

      Delete
  9. hehe..klakar..mcm2 gaya.. =)

    ReplyDelete
  10. hahaha kejam ko komik .. kenapa bha ko comelkan lg kucing yg memang comel tu. hehehe

    ReplyDelete
  11. haha..sume comel+kelaka ^o^

    ReplyDelete
  12. ksian kucing.. :) haha..

    ReplyDelete
  13. ahahaha..ala tomei..tomei

    ReplyDelete
  14. MIKO permintaan: kalau nak wat enteri comel lagi boleh tak wat rabbit pulak ke, panda ke, kambing bebiri ke.. keh keh keh... tapi En Kucen korek idung kat atas itu, TETAP MENJADI PILIHAN HATI KU L.O.L >.<

    ReplyDelete
  15. comel kot sambil mulut aku dok comel-comel-comel seperti kucing diatas perbuatan kau di baris 2 lajur 3...hehehe

    ReplyDelete
  16. hahahahahahhahahahahahaha.. pndai pulak kucing tu korek idung ya... tp pelik jari manusia.. hmm konpius sehh

    ReplyDelete
  17. huish, ksian kucing innocent tu., kalo husband dia trnmpk lah pic dia korek idung tersebar dgn laju d lmn sosial, msti bergolak rumah tngga diorang.. hadoi, x patot betul org yg hupload pic ni.. (geleng2 kpala)

    ReplyDelete
  18. Poscard PUASA you were tagged http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/sila-carik-gambau-memasing-p.html

    ReplyDelete
  19. tang mulut donald duck tu tak tahan.. haha

    ReplyDelete
  20. comelnyaaaaa kucingg ni , lol hehehe boleh saya copy ?

    ReplyDelete
  21. tu dia ehhh. sekor sekor kucing nak nampak vouge. yg paling vogue yang korek idong tu laa. hahahahaha.

    aku rasa yang tgh duk belai2 rambut tu, tak lama lagi akan jadi hot meletops macam aku. hahahaha :D

    ReplyDelete
  22. ohh. haa. lupa nak bgitau. amboihhh mentang2 aku dah lama tak menyinggah kat sini. takhta aku sbgai pengomenn terbanyak selepas akak PPP pun nampak macam nak dirembat dah. hahahahaha

    ReplyDelete
  23. ehh bila tgk balik kucing2 ni, aku rasa comel la pulak kucing yg joget2 siap dgn goyang2 kepala cam tarian arab tu :D

    ReplyDelete
  24. buhahahaaa comelnye. ko suka korek idung ke encik kopi?? bagus bagus, mesti lubang idung ko bersih

    ReplyDelete
  25. kucing tgh tu skali mcm bruce lee laa, erkk...

    ReplyDelete
  26. salam
    copy paste/
    selamat berpuasa esok...
    jgn korek idung time pose tau...

    ReplyDelete
  27. haha.. sengal je gmbr mula2 tu, usap2 rambut

    ReplyDelete
  28. cute kitty...nice kitty2..hehehe......gempak r...klakar pon ada

    ReplyDelete
  29. korek taik idung tuh mmg xley blah...

    ReplyDelete
  30. 1st tu x ley belah., haha
    salam ramadan ye kopi..

    ReplyDelete
  31. betapa tak suka nya gmbar hujung tu .

    eiiii , jgn buat ketika berpuasa .

    salam ramadhan !

    ReplyDelete
  32. klu korek hidung ckit2 xpe, jgn smpai dalam2 nnt batal...kekeke :P. salam ramdhan smue

    ReplyDelete
  33. haha. tergelak kejap tengok aksi kuceng2 tu. kuceng sewel. hahaha. :))

    ReplyDelete
  34. cumelnyaaaaaaa..... hehehehehehhehehee

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item