Serius: Ini racist?

Ini, ini membuatkan aku sangat bengang. Apakah? Tengok video di bawah ini dan anda boleh menilainya sendiri. Aku pasti anda memiliki pen...


Ini, ini membuatkan aku sangat bengang. Apakah? Tengok video di bawah ini dan anda boleh menilainya sendiri. Aku pasti anda memiliki pendapat yang sama seperti aku. Sila kuatkan audio anda kerana kualiti bunyi kurang jelas. Dengar apa yang dia cakap itu. Aish, aku mahu bagi 'flying kick' kepada 'beliau'.




Kata-kata cacian daripada aku

Jom baca artikel yang lainnya.

serius 3574546316896992354

Post a Comment Komen Blogger

  1. Aku tak tengok sebab aku baca kata cacian kau dulu:P

    ReplyDelete
  2. ha ha ha komiko tidak mukin aku kan mudah tertipu lagi dgn pujuk rayu mu keh keh keh (mcm dailouge dlm carekarama) mmg dah tau akan kuar muka "fuwake" keh keh keh... mmg x kuat kan volume tuh.. mua ha ha ha satu kosong... (tak leh bayangkan muka komiko terkezut badak bila muka budak tu tukar jadik hantu wa ka kakak la la la la ^^

    ReplyDelete
  3. "Sila kuatkan audio anda kerana kualiti bunyi kurang jelas." <------troll mcam ni mmg ak dah ley agak...ahahahaha..lgpon video ni aku da tgok kt fesbuk...lalala

    ReplyDelete
  4. hakhak . tak kan sesekali aku tekan button play kat situ .

    ReplyDelete
  5. kalau aku jumpa budak tu aku tembak kepala dia

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua :) hahahahha

    ReplyDelete
  7. ko kasi video hantu ka?nsb baik tenet aku lembap xdpt nk buka *alasan..giahaha

    ReplyDelete
  8. haha.. nsb baik bc cacian tu XD

    ReplyDelete
  9. tenet slow.. jadi terus klik kata cacian kau hahaha.. er.. sebenarnya apa ya yg budak tu cakap???

    ReplyDelete
  10. FTW. Mmg gile. Kau tau aku kuat kan full volume aku. Macam nak tercabut jantung aku tadi. Hewhew.
    Memang layak bg flying kick kat orang tu. Dusss!

    ReplyDelete
  11. aku terus tgk komen dulu..hahaha..

    ReplyDelete
  12. terima kasih kepada ary, noona, syakir, ain, syimah, torres, cik gebu,trah, nong, kamal dan bundle kerana komen2 tuan2 hamba telah menyelamatkan daku..huhuhu *urut dada*

    ReplyDelete
  13. kejut mak jemah.. hahahahah.. boleh la tuk mghilang kan rasa mengantuk yg berada dlm diri ni

    ReplyDelete
  14. vanganggggg !! dah la aku sorang2 dalam rumahhh !!!!! ARGHHHHH

    ReplyDelete
  15. ahahahah.... Ym. Bundle ngan amirul, x aci r macam tuh...

    ReplyDelete
  16. syakir: eh bukan ko pun ngelat gak ke? keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  17. hahahaha. sebagai insan yang anti perkara2 seram dan mengejutkan, aku telah mengambil inisiatif baca segala komen yg ada, dan komen2 tersebut telah mengelakkan aku untuk tekan button play.

    p/s : kalau mak terkezuttttt nanti, acano nak oii ? so, mak ambil langkah berjago2 ;D

    ReplyDelete
  18. naseb baik internet lembab . dah bace kata cacian ko dulu.ade gajah disebalik tiang!

    ReplyDelete
  19. Salam..oh..inilah gunanya, bila kita menjadi golongan2 terakhir komen disesebuah entry,hahahahah.

    ReplyDelete
  20. dan buat kesekian kalinya sipbek la KOMEN blog ko ni jenis org komen terus je kuar.. selamat den ! kehkehkeh =P






    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  21. aku lurus dan terus tekan play...kahkahkah.

    ReplyDelete
  22. nseb bek bace komen dolu muwahaha

    ReplyDelete
  23. haahahaa terbaik der

    ReplyDelete
  24. aku suka makian ko tuh.. :)

    ReplyDelete
  25. (-_-) aku benci kau. nak tanggal jantung aku = =

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item