Cool: Gif berpinar-pinar

Gif datang lagi. Kali ini dengan kombinasi warna yang pelbagai dan terang. Jika mata anda terlalu bosan untuk melihat sesuatu yang norma...

mironart

Gif datang lagi. Kali ini dengan kombinasi warna yang pelbagai dan terang. Jika mata anda terlalu bosan untuk melihat sesuatu yang normal, dipersila untuk menatap hasil karya Yuriy Mironoff yang bermotifkan puak asli ini. Untuk kesan yang lagi berpinar-pinar, anda boleh klik gambar untuk pembesaran atau untuk buka di tab baru, boleh tekan Ctrl dan klik pada gambar. Selamat menjamu mata dan semoga anda tidak pening.

mironart 1




















Sumber: mironart

Jom baca artikel yang lainnya.

warna 6014106270784915376

Post a Comment Komen Blogger

  1. eh. gambar ni mmg bergerak ke sbb warna?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, sakit otak tengok warna warni sangat. dah ler bergerak. hehe. tapi berseni. kagum sebarang 2 minit ;p

    ReplyDelete
  3. wah terlalu wane wani beb

    mate aku silau

    ReplyDelete
  4. wahh kreatifnya!
    nak blaja blh? :)

    ReplyDelete
  5. berpinar pinar mataku... he3

    ReplyDelete
  6. creative dan bila tenguk nie mata ku berpusing-pusing

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Sorry, aku tengok laju2 nasir, aku nampak warna dan pncaran berkelip2 je..gmbr satu ap pun ak tak nampak,hahahha

    @__@ memang berpinar dibuatnyee,huhhh

    ReplyDelete
  8. @_@ penim pale.. bergerak + warna terang, mmg terapi baik utk mata @_@

    ReplyDelete
  9. serious berpinau-pinau mataku...

    ReplyDelete
  10. dah la aku baru lepas muntah pelangi, tengok gambar ni rasa nak terkeluar lagi....huhu...kbai

    ReplyDelete
  11. berpinar-pinar sungguh mata dibuatnye.

    ReplyDelete
  12. wah...mcm 3D je...lawa gilerrr..

    ReplyDelete
  13. Kreatif gillerrrrr...
    pinarrr mataku..

    ReplyDelete
  14. sakit mata aku tengok gambar tu semua...
    saje nak dera mata aku la tu...

    ReplyDelete
  15. mata den berpinar-pinar 5 menit dari sekarang :)

    ReplyDelete
  16. Oh, agak berpinar2 jgk mate aku. Comment section ni pun cam berbelang2 jadinye. Sangat kreatif n cantik

    ReplyDelete
  17. tambahan aku ni online dalam gelap . makin berpinar pinar la jadinye . rasa macam dah ada burung keliling atas kepala ni X_X

    lama betul aku hendap satu2 gambar tu . nak tengok sama ada gambar tu bergerak ataupun efek berpinar pinar tu yg buat ianya nampak seperti bergerak .

    ReplyDelete
  18. aduhh,sakit mata la tengok..xleh tengok lama2 kejang mata..huhu

    ReplyDelete
  19. waaa banyaknyeeeee~ kolorpulllll :D

    ReplyDelete
  20. meriah kot warna warni. hoho

    ReplyDelete
  21. cun betol..nak mintak tutorial ada tak?? minat jugak nk belajar format gif ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada cara mudah, gune software. buat frame by frame. cuba google.

      Delete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item