Cool: Lampu tahi yang comel

Apakah perkataan pertama yang terkeluar daripada mulut anda apabila terlihat seketul tahi di atas meja? Euww? Secara lumrahnya tahi bers...

poop lamp

Apakah perkataan pertama yang terkeluar daripada mulut anda apabila terlihat seketul tahi di atas meja? Euww? Secara lumrahnya tahi bersifat jijik dan busuk. Rekaan konsep POOP lamp oleh Diana Dumitrescu ini, cuba mengalihkan tanggapan itu dengan menukarkannya kepada sesuatu yang comel dan unik. Lampu berbentuk fizikal tahi ini dibuat daripada bahan bertekstur lembut dan menggunakan LED sebagai  sumber pencahayaan. Apa yang pasti, tahi ini tidak berbau. Malah, sesuai  menjadi lampu perhiasaan yang menarik untuk meja anda.








Sumber: behance

Jom baca artikel yang lainnya.

kreatif 4823986651312617431

Post a Comment Komen Blogger

  1. Adoiiii... gelak aku tengok gambar tu. Ekeke. Tapi sah-sah aku tak beli. Haaa

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ini industrial design. baru di peringkat konsep.

      Delete
  3. somel sngt weh

    nak wane pink

    eh
    kbai

    ReplyDelete
  4. Kiut je..
    Kalau warna biru cantiklah..
    xdelah nampak semacam...
    hihih

    ReplyDelete
  5. tak da bentuk lain dah ker? haha -_-

    ada iras kek, ada iras mainan baby yang baru belajar memegang dan masukkan dalam mulut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bentuk lain terlalu normal. cuba sesuatu yg berbeza utk kelainan...

      Delete
  6. hahaha giler :poop:
    http://uwaisaminin.blogspot.com/2013/03/selamat-hari-wanita-ibu.html

    ReplyDelete
  7. tpi tak macam taek... mcm coklat...nyum3~ ahahhaha

    ReplyDelete
  8. ee..mcm nie pun ade ke..haha

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. x selera pegang lampu poop tu...

    ReplyDelete
  11. walau lampu tu kaler pink sekalipun, rasa geli tetap mmbuak2.. -_-

    ReplyDelete
  12. xnampak mcm tahik.. macam lepa kacang ladyschoice di atas roti..nyumm..nyumm..

    ReplyDelete
  13. ahaha komen azstory tu aku sokong gak !

    "lepa kacang ladyschoice" ehehe

    ReplyDelete
  14. my first impression when i saw it owh mcm Slurpee 7E jer hahaha >..< cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahkan.. mcm slurpee.. kekeke

      Delete
  15. mhraje beli tok ak satuu !

    ReplyDelete
  16. err..tak boleh buat koleksi atas meja ni. nanti anak-anak buah datang rumah, diorang bantai makan gigit. sbb tekstur lembut.. ropa dah memang menggoda mcm kuih2.. kekeke

    ReplyDelete
  17. lampu meja tahi satu..

    tapi taknak tahi..

    ReplyDelete
  18. poop poop poop ahhaa..

    ReplyDelete
  19. aku tgk ni rasa mcm nk order je sebijik tahi ni..
    #tetiba teringat kwn aku selalu ckp, jgn emo sbb emo itu tahi..-.-

    ReplyDelete
  20. rasanya malam2 berbau tak? haha

    ReplyDelete
  21. comelnye ..
    kompom aku x rasa geli tgk tahi cemni. >.<

    ReplyDelete
  22. Huhuhu...baca tajuk pun nk tergelak...but cute la lampu tuh

    ReplyDelete
  23. patut dia buat cam kilat-kilat, berlendir baru 'ho-liao'..nk lagi thrill, bubuh cam kacang2 ataupun jagung yang tak dapat dihadam. size lak, macam-macam. ada panjang, pendek, berpintal..etc pastu buat kaler-kaler yang terlibat jek cam coklat, koko, kuning.. *apa aku merepek nih?*

    **harap komen aku tak ditapis..terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! aku terlebih bayangkan apa yg hg gambarkan ni! euwww

      Delete
    2. kah2.. xboleh aq nak terimagine apa yg c mirul ckpkn ni.. muahahahaha...

      btw lmpu ni ok je.. xde la nak geli mna pon... kat msia ni ada jual ke??

      Delete
  24. tak nak la lampu cam nie..tak sesuai dgn jiwa nie..huhu

    ReplyDelete
  25. hahaaa sangat comel, nanti aku cari

    ReplyDelete
  26. salam..

    hehe jadi comel kalo ade warne warni..warne pelangi ke....
    bleh jgk wat hiasan...haha..heee hiasan??? erk

    ReplyDelete
  27. aku rase aku taknak beli..sebab geli...ewww...lallalla

    :poop: <------ raseye ikon ni kuar tak ? ekekeekke

    ReplyDelete
  28. eiii tahi warne pink... :D kite nak xD

    ReplyDelete
  29. juga boleh digentel-gentel :D

    ReplyDelete
  30. Ahahaha..walaupun dia poops..tapi sebab agak comel camtu boleh la diterima pakai..huhu :)

    ReplyDelete
  31. Adoihaiii. Yang pelik saje idea dorang ni ehh?
    Hahaha.

    ReplyDelete
  32. nasib baik kaler die tak macam taik ....boleh diterima kalau menatang tu ade atas meja aku k ..

    ReplyDelete
  33. haha... eeeew, mula2 eew.. then tengok dekat2 sambil julingkan mata... er.. bau-bau... eh, kenapa comel sgt Ta*k ni... hehe.. then try nak pegang... la... bukan t**k rupanya.. hehe sudi2 kan la diri follow saya. saya blogger baru... hehe terima kasih

    ReplyDelete
  34. hihi mr copy paste, done, saya dah buang widget tu.... and dah letak GFC tu.... hehe. permohonan anda amat saya hargai

    ReplyDelete
  35. terpaksa akui memg comel tapi apabila menyedari hakikat sebenar asal kewujudan benda alah nih , errrr ....


    never buy it ~ hahahaha ... seram ...

    ReplyDelete
  36. sebenarnya n3 ni aku dah tgk n teliti tapi tak drop komen aja sebab time tu guna opisnye pc hehe.. maklumlah pc aku kan menjalani pembedahan. pembedahan kurang berjaya akhirnya jantungnya di cabut dan di simpan ke badan baru. akhirnya aku blur bila terpaksa install semula segala menda di dlm smpai aku lak yg nak muntah darah jadinya grrrrrr

    kalau ko ada kat KK dah lama aku suh ko datang tolong aku hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah. kalau aku tinggal berdekatan, dengan rela hati aku sudi tolong ko. tapi apakan daya...

      Delete
  37. kalau setakat bentuk je tak best...cuba buat dgn baunya sekali...hahaha

    ReplyDelete
  38. pergghh.. klu ada bau bru real..

    ReplyDelete
  39. lampu ni , ada sekali dengan bau tak ? kalau ada , aku nak order . nak buat teman tidur . kehkehh

    ReplyDelete
  40. wah kreatif!suka color pink n biru ^^

    ReplyDelete
  41. nasib baik mcm2 warna ..nmpak comellll. tapi kalau dia keklkan warna yg nature tu memng tak terbel kot.huhu

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item