Santai: Awek comel yang seram

Aku ada sebuah cerita hambar yang ingin disampaikan. Al-kisahnya bermula ketika aku tersesat merayau-rayau tidak tentu arah di dunia inter...



Aku ada sebuah cerita hambar yang ingin disampaikan. Al-kisahnya bermula ketika aku tersesat merayau-rayau tidak tentu arah di dunia internet. Sedang sibuk mencari-cari jalan keluar, tiba-tiba aku terpandang seorang awek ini. Dia nampak comel pada seimbas pandang. Tanpa ragu-ragu aku terus berlari ke arahnya dan terus melantiknya menjadi kakak angkat aku yang baru. Dia bersetuju tanpa membantah dan mukanya nampak yakin dengan keikhlasan hatiku. Hendak tahu bagaimana rupanya, tengoklah sendiri. Jangan tenung lama-lama kerana senyumannya boleh menyeramkan anda. Oh ya, dia ini ada satu tabiat yang sukar dikikis. Fetish terhadap cursor. Gerakkan cursor anda dan dia akan tersenyum dengan menawannya.



Sekali pandang nampak cute. Berkali-kali pandang, nampak creepy dan psycho. Jangan biarkan dia menghantui anda dalam mimpi.

Oh ya, jangan segankan tangan anda untuk klik +1 pada entri ini. Kbai.

Jom baca artikel yang lainnya.

seram 7978529454274977763

Post a Comment Komen Blogger

  1. Replies
    1. masalahnya xde keluar apa2 pun kat bawah tu..kao menipu yer? grrrr

      Delete
    2. ehhh? adala..=.=' ko pakai browser apa?

      Delete
    3. pakai la chrome.. mozilla loser. muahaha. :P

      Delete
    4. aku bukak kat firefox, okay jer. ak pkai tag iframe, kebanyakkan browser support...

      Delete
    5. ok dah boleh tengok dah..macam smeegol..hahaha

      Delete
    6. smeegol tu benda alah apa pulak? =.='

      Delete
    7. smeegol tu dlm citer lord of the ring tu ke? yg mcm ET tu, ke?

      Delete
    8. yup2..smeegol yg dalam LOTR :D

      Delete
  2. ish... mmg scary movie tul...

    ReplyDelete
  3. seratus doploh..

    kalau senyum je creepy takpe la, jangan tetiba jadi hantu kak limah sudah la. memang mengigau malam nanti.. hoho~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau takmau mengigau, mohon basuh kaki sebelum masuk tidor. jangan lupa baca doa

      Delete
  4. Erkk ! muka menakutkan pulak ttbe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu takut, mohon tekup muka tu dengan tangan...

      Delete
  5. aku tak tau knape aku tenung mata dia mcm dia tgh main mata dgn aku..=="

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin dia jatuh hati dengan ko kot. ehhh

      Delete
  6. ko ni, pilih kakak angkat garang2 sikit boleh x....??

    penat aku buat dia pening..tp dia tak marah2 pn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak aku ni penyabar dan tenang orangnya. Harap maklum.

      Delete
  7. mcm sewel je die buat mcm tu.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. ha3... elok amik jd awek ni...

    mai singgah.. http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. juling mate haku main bnde alah niee .

    ReplyDelete
  10. grrrr. awat cam seram je ni. hahahaha. aku letak cursor kat tgh hidung dia. tak juling lak. haha

    ReplyDelete
  11. errr, sekarang jam aku menunjukkan 11.56. sungguh creepy. nasib baik aku pasang lagu =="

    ReplyDelete
  12. err...dia bagi senyum kambing kat aku lerr...hahaa

    ReplyDelete
  13. penat aku refresh.. 10 kali.. baru dapat nampak kakak angkt ko ni kopi... cam org real ooo...

    ReplyDelete
  14. Terkejut gila Encik. Rasa nak tumbuk pulak muka ahkak dalam gambar tu. -_-

    ReplyDelete
  15. aku sampai kena tgk kat firefox baru nampak awek ni...best bagi dia pusing2kan mata tu....

    ReplyDelete
  16. Macam muka Ava Vanja jer ni.. yg jadi hantu lam filem HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH hahaha nasib bila tenung lama2 tak kuar taring MIKO lau tak harus ppp pingsan depan lappy ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takdanya nk kluar2 taring...tp hurmm menarik jugak idea tu. nk gugel la. mana la tau ketemu dgn jenis2 macamtu. awal2 muka cumel kmudian jd muka hantu...:P

      Delete
  17. cool... buat aku ketawa sendiri di awal pagi hehehe... Kopi pasta.. paling cool sebab dia tengok cursor tu..

    *kisah pendek pertemuan ko dgn kakak angkatmu itu sungguh menarik... sudah ada gaya jadi penulis hehe... chaiyok!chaiyok!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya, yg paling menarik adalah SENYUMANnya tu. menawan! =.=' mini kistotku blom mampu mnandingi ko, nong :)

      Delete
  18. hahaha aku ingtkan kua gamba jetol

    ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt kluar gambar si jetol, takut ko heart attack pulak nanti =.='

      Delete
  19. kauu . mana dapat kakak angkat gila cun camni ? senyum tak berenti pulak tu . mesra alam betul kan ? naik meremang aku tengok lelama .

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon jangan ko tenung lama2, takut ko jatuh hati pulak nanti...

      Delete
    2. eh tak main le jejatuh hati ni . aku straight ok . ngahaha .

      Delete
    3. hati manusia boleh berubah2...ehhh

      Delete
  20. arghhh...elok jdkn security dkt luar rumah..

    ReplyDelete
  21. seram tgk bijik mata dia ! haha

    ReplyDelete
  22. mcm alien je aku tgk.ekekeke
    seram wehh tgk mata dia.
    errr~

    ReplyDelete
  23. haha... seram giler..

    ReplyDelete
  24. dia usha org mcm xpuas hati woh...bapak sentap..eh..ahhahahaa..

    ReplyDelete
  25. Awek ini mana dapat ??hahaa.. gilalah , mata dia tu tak makan saman betol . menakutkan .. >_<

    ReplyDelete
  26. mate dia tak boleh lawan mate aku huhu

    ReplyDelete
  27. woahh.. cun! (meracau la aku malam ni)

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item