Review: Aku mahu kritik blog

Sebenarnya, aku tidak suka akan blogku. Banyak kekurangan. Aku juga tidak suka dengan cara penulisanku. Tidak matang dan terumbang-ambin...

kutuk blog

Sebenarnya, aku tidak suka akan blogku. Banyak kekurangan. Aku juga tidak suka dengan cara penulisanku. Tidak matang dan terumbang-ambing susunan ayat. Sejajar dengan itu, aku mengidam hendak mengutuk blog anda. Kenapa? Rata-rata review yang aku jumpa bermulut manis. Memuji blog. Blog awak cantik. Blog awak kemas. Itu bagi aku tidak membina. Dengan itu, aku mencari 5 buah blog yang sanggup berhati kering, berhati terbuka dan tidak cepat emo apabila menerima kritikan.

Review yang bakal dibuat ini ikhlas. Tiada unsur-unsur hendak menjatuhkan tetapi sebaliknya berniat untuk mencari kekurangan dan perbaiki. Anda mungkin tertanya-tanya apa kelayakan aku untuk memberi kritikan. Jawapan aku, tiada. Aku bukan blogger otai. Aku juga bukan blogger yang bajet hebat. Tetapi aku meletakkan diri aku sebagai seorang pembaca yang mengunjungi blog anda. Jadi, kepada sesiapa yang berminat, boleh nyatakan di ruangan komen. Mohon jangan tinggalkan link blog anda. Jangan risau, aku boleh menjejaki blog kesayangan anda itu melalui id nama anda. Andai kata ramai yang berhati kental untuk direview dan melebihi 5 orang, aku akan pilih secara rawak. Baling dadu.

Review aku ini akan merangkumi beberapa kiteria umum.

[1] Load time. Blog anda ringan atau lembap untuk loading.
[2] Penampilan template. Kemas dan pemilihan warna mesra di mata pembaca.
[3] Isi kandungan entri anda. Stail penulisan anda.
[4] Cadangan untuk perbaiki dari sudut pandangan aku.

Soalan bonus. 

Adakah anda berpuas hati dengan blog yang anda miliki sekarang? Jika tidak, kenapa?

nangis ketawa

Jom baca artikel yang lainnya.

review 6439980976917832082

Post a Comment Komen Blogger

  1. mohon la review paripariputih.. now dah macam hidup segan mati tak mau MIKO... rela jadi hati kering untuk kebaikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bgi jelas. mohon ppp jawab soklan bonus tu stakat yg mampu..

      Delete
    2. Belum lagi... masih ada yg perlu diperbaiki ekeke (sebab PPP bergantung pada kontraktor utk kasi upgrade. Contoh .. nak blog yg ada color terangggggg hahaha... isi kandungan n3 pun makin lama makin bosan.... :P dari segi teknikal tak pasti la miko sbb ppp bukan pun terror sgt.. lagi satu i want back my music background KISS THE RAIN :p ~ macam ni boleh ke.. betui ke dan adakah ia menepati piawaian soklan bonus itu?? hahaha

      Delete
    3. Satu lagi nak mcm kotak komen MIKO yg kaler pastel nie comey comey eh.. , dan widget komen terkini pun dah tak tahu nak buat camner... (it helps me to keep track latest comment goes to which n3) pendek kata nak buat pada semua pembahruan yg nampak kemas, compact dan tetap comel... ^_^

      Delete
    4. aku cadangkan PPP supaya jangan letak background music..hehehe

      Delete
    5. pemain lagu ni memberatkan blog. lgpon, blog ppp yg sekarang sgt lembap loadingnya. utk widget komen terkini, nnt sy bgi kod. pm kat group KBM. err, utk kotak komen mcm ni, tak berani sebenarnya nk share sbb yg pkai skrg ni pun ambik secara curi-curi dri blog org lain =.='. so takmau bertanggungjawab utk org lain guna.

      Delete
  2. aku puas hati tapi ade org xpuas hati kate aku punye blog cm kek lapis

    cmne tu miko?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek lapis tu tandanya blog ko myelerakan utk dibaca. ehh

      Delete
    2. akak pelangi nak sepotong kek pelangi eh.. hahaha

      Delete
  3. hati aku xkering haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya aku tau. ko nyer, dalam hati ada taman =.='

      Delete
  4. heh..aku xkira..walaupun dah lebih 5 org yg hati kering, aku paksa ko review blog aku..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan utk soalan bonus:

      aku still x puas hati dgn blog aku skg ni..sebab still ada certain2 things yg aku nak buat tapi xjadi..

      Delete
    2. mohon ko berjampi agar dadu tu pilih ko. aku rasa blog ko dh ok. apa yg ko tak puas hati lg? benda apa yg tak jadi?

      Delete
    3. fuh..fuh..fuh..moga2 ko pilih utk kritik blog aku..

      aku x puas hati sebab xleh set 1 tab utk followers..sebab kalau aku letak kat tab sebelah komrad tu, senarai followers kadang2 ada kadang2 xde..buat masa ni aku terpaksa letak followers tu kat bawah..

      1 lagi, aku xleh buat sidebar tu float..sebab tak muat screen..kotak followers tu xnampak kalau aku buat float..

      so aku muhun abg Yusri KRU utk kritik blog aku dengan kejam..

      Delete
    4. aku rasa ko boleh tambah tab komrad sebelah facebook tu. tak muat sbb nama widget tu panjg sgt. ringkas facebook tu jadi FB ke. nnt muatla utk komrad tu. utk gfc kadang2 ada, xda tu ak rekemen ko copy paste kod gfc mlalui view page source ke dalam html/javascript yg baru utk dijadikan widget...

      Delete
    5. yg tab komrad tu xde hal kot..aku still boleh fixed bagi muat..sbb sebelum ni memang muat pun letak empat2..

      cuma masalah followers tu jer..aku dah try copy paste source html/javascript tapi tetap tak jadi..

      Delete
    6. susah nak nampak sbb ko tak apply. kiranya follower tu probs bila ko jadikan tab? ak tgk okey jer widget komrad duk bawah tu. yg float tu tak menjadi maybe sbb konflik dgn coding lain. kod utk float tu pkai jquery ker?

      Delete
  5. Awak sayang, mohon review cinta hatiku itu.. Maklumlah, blog nak hidup tp orgnya hidup segan mati pun mau segan jgk.. nak kutuk pun xpe, sebab kalau nangis nanti wa nangis sendiri je senyap-senyap =) hehehe,
    terima kasih, wa sayang lu! ehh? =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soalan bonus tu:

      erm, hujung bulan ni insyaAllah dpt bonus. nanti wa belanja lu ye =) hehehe,
      puas, puas hati cuma belum benar puas. teringin nak jadi org yang matang dengan adanya blog tu. terasa blog yg ada skg belum cukup matang, macam kerang yg belum ada cengkerang je rupanya. hahaha, sengal betul aku. tapi betul la pe yg cuba ku maksudkan padamu itu

      Delete
    2. eh eh sampai nk menangis senyap2 ni. cuak lak =.='

      bonus tu takpelah, cik aima sila simpan utk diri sendiri utk dibuat simpanan kahwin :)

      Delete
    3. tahniah terpilih secara rawak :)

      Delete
  6. aku sukaa entri ni.

    aku xnak kena review bukan sebab takut kena kritik tp sebab
    ~load berat
    ~xkemas
    ~penulisan xboleh blah

    haahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL...ko yang ckp ya bukan aku yg kata dulu =.='...ya, ya aku tau jiwa ko sensitif. cepat feeling :)

      Delete
  7. ya Allah aku nak sangat! serius weh! tringin nk tahu komen jujur org lain trhadap blog aku...
    utk soalan bonus...
    aku berpuas hati sbnrnya dari segi loading time dan penulisan.. cuma dari segi rating alexa dan PR aku sedang cuba untuk tingkatkan kan... moga2 dipermudahkan..Amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. secara umum, ranking alexa byk dpengaruhi oleh unique visitor yg datang ke blog ko. utk PR pula, lebih kepada backlink berkualiti

      Delete
    2. tahniah terpilih secara rawak :)

      Delete
    3. yeker bro?
      thanks!!!!!!!!! haha :)

      Delete
  8. orang tak pernah review blog aku. kalau ko rajin silalah review blog aku ye. hahahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku mmg malas pon. kalu aku rajin, 100 blog aku sanggup review. tp yg ni pilih 5 secara rawak sbb aku terlampau malas..

      Delete
    2. cadangan aku utk blog ko, mohon gne 'read more' utk bg lg kemas. plus, delete la widget2 yg bgi aku mcm takda fungsi pun di blog i.e widget lalu lintas tu

      Delete
    3. oh tapi masalahnye macam mane nak guna read more tu? lepas tu pasal widget tu nampaknye boleh dipertimbangkan, mungkin akan diremove akan datang. terime kasih untuk review pendek tu :D

      Delete
    4. insert jump break...ikon yang nampak mcm kertas terkoyak dua tu. pakai yg itu..

      Delete
  9. Sama macam cikgu Fikri aku pun nak jugak blog aku di review. Rasa memang loading time untuk blog aku fail la.

    Jemput datang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog dh simple. problemnya saiz KB utk gambar2 tu besar sgt 300-400 KB utk stu gambar. Optimize gambar tu kurangkan KB. lg kecik lg bgus. tp pastikan kualiti gambar tak terjejas teruk dgn pgurangan saiz tu

      Delete
    2. Noted thanks.

      Weh gila hangat sambutan segmen kau ni. Semua jenis hati kering je. Bab perbelanjaan dekat DUblin tu memang mahal, sangat mahal. Kalau makan satu set kalau convert ke ringgit sekali makan adala dalam RM30.

      Delete
  10. wahhhhhhhhhhh,seram pulak kalau kena review ni :P
    tapi kalau nak review pong boleh,nak tahu jugak apa yg kena perbaiki,confirm banyak yang kena perbaiki,ahak

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog onie dah ok. cuma boleh improve dri segi load time, nak kasi lg cepat. utk homepage digalakkan buat 'read more' dan yg widget GFC tu boleh kurangkan muka2 yg ada tu. widget follower ni mmg pelembap blog

      Delete
    2. oraittttttttttttttttttttt :)
      tapikan,nampak suram tak blog onie?

      Delete
  11. tolong review blog aku la kopi.. aku asyik2 tukar tmplate.. hahaha.. msih mncari yg sesuai.. penulisan aku pn mcm tah apa2.. so, sbagaimana H, aku pn nak pksa ko jugak tuk review blog aku tu.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mana boleh tiru..grrrr

      Delete
    2. mohon guna template muktamad dulu, bru boleh kritik. blog emma dh okay. cuma takda header. header tu trademark sesebuah blog. dri segi penulisan, ok. tak berjela2 dan nmpak simple :)

      Delete
    3. H, suka hati laaa.. :P

      header? alaaa.. xpandailaa wat header.. x kreatif... hohoho..

      Delete
  12. Aku nak direview :) aku tak puas hati sebab aku malas nak ipdate blog aku sebab xde mase plus idea.hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL itu tak puas dgn diri sendiri dan bukannya tak puas hati dgn blog =.='

      Delete
    2. blog ko dh simple n cute. warna pun ok. ak kurang berkenan, header tu yg bergerak kiri kanan @_@ pening aku dibuatnya. aku rekomen utk homepage, letak 5 post dan ditambah 'read more'. nak mmudahkan pmbaca navigate

      Delete
    3. haha..header tu ? errr orang yg design blog aku yg buat..aku nak stopkan xreti xD

      Delete
  13. Oleh kerana saya bersetuju dengan pendapat encikcopypaste, maka saya dengan hati kering ingin meminta encik kritik blog saya. Tolong kritik blog saya. ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka2 kat widget follower tu boleh kurangkan. sbb GFC ni antara penyebab blog lambat loading. tambahan, delete la widget yg mcm takda fungsi penting i.e live traffic feed tu.

      Delete
    2. Ohh..okay, bereh bos..dah buang..nak kurangkan muka2 dekat widget follower itu macam mana ye? dan kalau ada apa2 yang tak okay lagi maklumkan lah ye.

      Delete
  14. reviewlah blog aku..

    tp aku xtau nk jwp ape soalan bonus ko tu..

    hahhaahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. taktau nk jawab apa tu tandanya ko dah berpuas hari dgn blog ko

      Delete
    2. cik linux, tak byk ak boleh kritik sbb blog ko ni simple sgt. tp apa yg mjadi kelebihan blog ko adalah, stail penulisan ko. serius aku suka sbb ringkas dan padat. tak berjela2

      Delete
    3. sampai hati lah ko ni..

      mementang aku xjawap soalan..
      terus xnk review..

      hahahaha..

      Delete
  15. Kerana kita tidak sentiasa sempurna. Apatah lagi hasil ciptaan kita.
    Citarasa kita juga berbeza, tetapi tujuannya sama disini dalam dunia blogging.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. betul. citarasa manusia itu subjektif. aku rasa lain, org rasa lain. err, tp kenapa profil ko tak jadikan public? susah org nk jejak blog ko tu =.='

      Delete
  16. Rasanya dah dekat 3 tahun aku ada blog, menulis suka-suka, meroyan sakan, tak pernah lagi yg kritik blog aku, as in review untuk penambahbaikan.

    Mohon kritikan membina buat More Than Words aku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ko, aku taktau nk kritik apa lg sbb bgi mata aku smuanya dh OK. penulisan ko pon mantap n sempoi :)

      Delete
    2. Hek hek hek. Ni komen selamat ke apa ni ? Play safe lettew, takut kena ligan dengan aku. Hahahahaha :D

      Anyway, thanks tau. Hik hik hik :)

      Okay, tetiba rasa cam dah lama tak update :3

      Delete
    3. LOL, takda maknanya nak bermulut manis dgn ko. ikhlas dri aku kot. mohon ko terharu :)

      Delete
    4. Awww *terharu* :)

      Promote entry baru sat aihh. tumpang sat noh :D

      http://etyhanafiah.blogspot.com/2013/01/makanan-free-lebih-sedap-dari-makanan.html

      Delete
    5. LOL. ko promote n3 kat cni bukannya org boleh copypaste link tu kat adress bar. blog ni, aku buat disable right-click la

      Delete
  17. orang macan hang la chek cari..
    blog arkitek hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. arkitek hati ? err .. haha

      Delete
    2. tahniah terpilih secara rawak :)

      Delete
    3. err, aku ke si aini ni ? -_-'

      Delete
    4. ditujukan utk cik arkitek hati =..=

      Delete
  18. wahh..entry yang best n mantap..hehe..nak direviewww gakkk=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh improve dari segi load time. widget mister linky tu tak elok letak kt homepage sbb mpengaruhi loading blog dan dia akan effect kita punya SEO. seeloknya buat la stu static page utk widget tu. utk entri nak lagi kemas, boleh apply 'read more'

      Delete
  19. ha, kalau ko berani meh la review blog aku...gerenti kena sengat 100x...tp org kata kalau dah sayang tu lautan api pun sanggup direnangi kan.... tu pun kalau ko sayang aku la...huhu

    #soalan bonus....puas hati?? mmg tak puas hati. sebab?? blog aku x pemes...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, konfius...=.=' aku cuak nk kritik blog ko. takut kne sengat.

      blog dh cantik, kemas. tp kurang berkenan dgn live traffic feed tu. mcm takda kepentingan jer

      Delete
    2. ye ke... tp dari situ aku leh tau siapa yg skodeng blog aku... caranya?? rahsia...hihiihi

      Delete
  20. pwiittt ~ mhrajee nak rbiuu lhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL...sje nk Rbiuu, buang tebiat skli skle

      Delete
  21. wah... neves plak..huhuhu... aku x kisah pon kalau org kutuk ke puji.. tpi aku nk jawab soklan las tuh.. ya aku puas hati, tapi it will not las longer... tpi kalau ada yg aku perlu perbaiki dan boleh dipertimbangkan dari pembaca, then aku akan buat... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ko dh OK tak byk boleh kritik. tapi aku rindukan header blog ko yg lama tu. cubalah la padankan header yg lama dgn template baru ko tu dgn tukar kaler kuning ker biru. serius, nanti lagi cun kot

      Delete
  22. Disebabkan baru lepas final exam, maka, hati, jiwa dan raga aku menjadi kering umpama Gurun Sahara yang tandus lagi tidak berpenghuni.. Justeru, mohon review blog aku.

    Soalan bonus:<---kenapa mesti disoal lagi? [Trauma inorganic chem]

    Aku xpuas hati ngan blog aku.. X happening bak kata orang bandar. Cuma buat masa ni, aku bersyukur apa yang ada pasal aku sangat2 xreti template2 apekebenda tu. Agak2 x sakit mata aku tengok, tu jela aku pakai.

    Sekian, wassalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemaheng lagi CSI ni hahaha sampai terbawak lam blog hi Mirul eh.. mohon tuan blog jan marah aku bersosial di blog dia hahaha cabuttttttttttttttttttttttt!!!

      Delete
    2. hyung, tahniah sebab dh bebas dr belenggu peperiksaan. aku suspek mesti result ko gempak gilerb:)

      tahniah terpilih secara rawak :)

      Delete
  23. aku pon tak puas hati lg dengan blog aku...mohon kritik

    ReplyDelete
  24. review blog saya....nak menagis sekali kena kutuk..hehe...tak la...mmg nak tau tang mana lagi kena repair...penulisan memang sangat la hampeh...tak reti...

    ReplyDelete
  25. Tajuk tuu, tajuk tuu sangat2 attract aku ke sini. Dah bape kali dah datang, cuma segan nak tegur kau. Hehehe. Aku taknak la paksa kau, tapi kalau betul ada undian dadu, mohon listkan blog aku skali :D

    Soalan bonus: Tak puas hati sebab tak jumpa simple template yg betul2 satisfied aku. Tak puas hati dengan header sendiri. Tak puas hati tapi malas dan tidak kreatif. Mungkin aku lebih kepada tak berpuas hati dgn diri sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh! Lupa. Tak puas hati dengan penulisan sendiri tu opkos. Tp tu memang sentiasa akan diperbaiki, bergantung pd kreativiti. Kalau ada point untuk dikritik, dipersilakan. Tq :D

      Delete
    2. tahniah terpilih secara rawak :)

      Delete
    3. aku xkira..terpilih secara rawak ke, terpilih secara biawak ke, muhun kau kritik jugak blog aku..hahaha

      Delete
    4. Time kaseh Kopi. Harap aku mentabah lah dengan kritikan kau nanti. Hahaha :D

      H, jangan la mendengki :-w

      Delete
    5. tak aci kak liyaaa dapatttt....err

      tak kira kaunter dah tutup ke tak, tapi nk jugakkk,, :D

      geng dngn H..er......

      kbai . nk stdy..zzzzzz.

      Delete
  26. barangsiapa yang memuji blog itu kadang2 hipokrit..AHAHAOAHOAHAOAHOAHOA

    mohon kritikan membina dan memotivasi kan aku.

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum encik copy paste. silalah review blog sheila! sheila teringin nak tahu apa comment orang bila jenguk blog sheila untuk kali pertamanya. hehe. Mohon review Triple S ya :)

    *sheila rela direview, heuwhuew!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk blog sheila, apa yg kurang, header tu. tak memberi impak sgt. header adalah trademark utk blog. Lagi, kat homepage letaklah beberapa post dan guna jump break utk n3 yg panjang. Beri pembaca anda, pilihan untuk memilih dan navigate dgn mudah utk membaca n3 lama..

      Delete
    2. ohh jump break tu? lagi macam tak best je encik. dulu pernah lah guna. pastu memandang skrg suka update entri pendek2. terus malas nak guna. hahaha. header tak menarik? errr buat sendiri je tu. tak reti nak buat cantik2 lagi. heee ada idea tak?

      *thanks for the compliment :)

      Delete
  28. kaunter permohonan review blog akan ditutup jam 12 tgh hari 22/1/13

    ReplyDelete
    Replies
    1. err ? aku balik sekolah pada 22/1/13 pukul 2 petang . ini tidak adil, tidak adil bagiku ~ :3

      nak jugak :'(

      jawapan soalan bonus.

      blog aku nampak macam sunyi tak tau kenapa, sebab warna putih , hitam , kelabu kot. tak pandai nak matching warna. aku nak buat nampak ceria sikit. nak tukar tapi tak tau nak tukar mcm mana lagi. aku cepat bosan . widget apa yang perlu aku tambah? tpi aku nak bagi nampak simple je.




      Delete
    2. hg lambat sgt cik nafisah. blog hg bgi aku dh okay dh. simple n ringkas konsepnya. cuma takmau nampak kosong, boleh tambah kotak sembang. dan cuba hg buat mcm blog aku ni 5 post kat homepage dtambah dgn 'read more'. nanti mungkin nmpak lg kemas :)

      Delete
  29. silakan mereviewkan blog hamba... hamba sokmo tak puas hati...

    ReplyDelete
  30. dah tutup kaunter permohonan ke...?
    huhu... terlepas sudah... -_-

    tak pe la... aku balik dululah... chow...

    ReplyDelete
  31. teman dh sedia utk di komen! sila komen blog teman yea! dh standby mental n fizikal dh utk di review n di komen kaw2.. silakan.. heh3

    ReplyDelete
  32. nk jawab soalan bonus. Errr.. aku pun tak tahu.. hahha. Kadang3 aku tak suka .. kadang aku suka. heheh. ENtah ku pun tak tahu.. ngeh ngehn

    ReplyDelete
  33. mai lar kritik..
    aku rela dikritik daripada asyik sok sendiri... huhuhu

    ReplyDelete
  34. saya pun teringin jgk klu org dtg blog saya..nak tahu jgk apa yg kurang kat blog saya tuh hehe...ku terima di kritik hihi...

    ReplyDelete
  35. haaa..good idea...bleh buat segmen review blog laju nih...komen blog aku skali..aku nk tau gak, mana kekurangan yg bleh aku perbaiki.

    ReplyDelete
  36. nak nak nak review....

    xberpuas hati sbb tgok blog org lain kemain gempak hebat dan rasa masih ada kekurangan di blog sndiri..dan lg satu org lain asyik puji je bila review, walaupon kurangkan. xpernah rasa kena kritik ahak

    ReplyDelete
  37. kalau ko ok

    mskkan aku dlm list ko

    sila komen, gua terima

    kutukan membina xpe

    ReplyDelete
  38. Alahai , awat tutup cepat sangat . Orang baru balik nieee... hahaha..

    Nak juga blog kena kritik kawwww2...=p



    ReplyDelete
  39. uhh sifu tulun kritik blog aku jugak..huhu aku nmpk okey tapi org nmpk tak sm cm aku nmpk..mari..sila review daku~ huk3 aku cuba jdi hati kering..huhu

    ReplyDelete
  40. alaaaa available lagi tak ????? please say yes, mention 4 perkara tu pn da hokey.. huhu nak jugakk.. tolon lahh en copy *_*

    ReplyDelete
  41. wah..nak jugak...actually mmg ramai yg akan cakap blog awak cantik, kemas..header kebaboom...kannnnnnn
    eh..done follow sini..

    ReplyDelete
  42. blog ni sangat meletup...dengan rekaan kontemporari dan juga follower yg vogue.. TAHNIAH..

    ReplyDelete
  43. bro, mailah review blog. haha. aku baru dpt bukak blog hang ni.

    ReplyDelete
  44. review jgn tak review! gua berbesar hati sgt kalo lu review!

    ReplyDelete
  45. mai la tengok blog cek.bg pndapat jujoq nohh..kihkihkih.aku ada dua blog.ni link lagi satu

    http://loqlaq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. wahh syok di review nie ...mimpi oh mimpi ..

    ReplyDelete
  47. hadeh lagi... ramai sungguh peminat tegar blog encik copy ni. Saya kalau dah blogwalking memang akan belek sampai tak larat banyak entri dalam blog yg sy dh termelekat hati sy. Sy ingat nak minta encik copy silalah review blog sy yg buruk tu ya. Sudilah kiranya ya. Takpun kalo tak sudi review, sudi2 join segmen http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html pun tak pe. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, bukan tak sudi tapi kaunter permohonan dah lama tutup. maaf. Insha Allah kalu blog yg stu lagi tu siap, mungkin akan join :)

      Delete
  48. wow ganas entry ni.aq tak kesah pun siapa pun kutuk belog aq.kalau kutuk aq, aq kesah.haha

    ReplyDelete
  49. tapi kan, blog ko ni takdelah cantik.biasa2 je.sape kata cantik tu puji lebih tu.haha. Kemas tu ye.eh,tetiba terkata pulak.haha .

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item