Cool: Koleksi animasi mini geometri #2

Siri ke-2 animasi geometri. Sebenarnya aku ingin pamerkan kesemua geometri ini dalam satu entri. Tetapi lebih kurang 75 jumlahnya. Banyak...


Siri ke-2 animasi geometri. Sebenarnya aku ingin pamerkan kesemua geometri ini dalam satu entri. Tetapi lebih kurang 75 jumlahnya. Banyak, takut berlaku kekejangan jari ketika scroll ke bawah untuk melihat kesemuanya. Jadi terpaksalah aku pecahkan kepada beberapa koleksi. Ini adalah troll aku untuk mereka si pengguna internet lembap. Gif bersaiz besar. Mohon bertabah menunggu loading siap, itupun jika mereka seorang yang cukup penyabar.


























Sumber: surrogate-self

Jom baca artikel yang lainnya.

koleksi 4620336521236849451

Post a Comment Komen Blogger

  1. suke semua yang warne purpleeeee~!

    ReplyDelete
  2. tapi warne hijau pon cantik jugak. hem hem

    ReplyDelete
  3. pic yang ke-20 sangat menarik tertarik d'bomb. hinss

    ReplyDelete
  4. yay! miko is back... <--------- yg ni tak akan kena delete kan?? ha ha ha

    ReplyDelete
  5. patut la lama bertapa nak siapkan geometri ni rupa2nya ^_^ it's really awesome...

    ReplyDelete
  6. ha ha ha nak buat tebiat sbb dah lama tak komen kat n3 MIKO mohon jan padam hiok hiok hiok ^_^

    ReplyDelete
  7. Puyakkkkkk.... kemain.. pengomen pertama jeles ai.. ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  8. MIKO harap2 lepas ni akan ada lagi n3 baru.. jan stop... ppp pun dah lama tak update sbb bz dgn kerja office maklum next week lagi bz <----- mohon boleh serta (am hoping) so nak tak nak kena rush mcm org giler.... :P

    ReplyDelete
  9. kak pp mohon jangan jelly jelly okay. :P

    ReplyDelete
  10. Ah memang menguji kesabaran betul menunggu loading nya :P nampak sangat tak sabar. haha.. dapat tengok 5 gambar je. sadis.. T_T

    ReplyDelete
  11. amboi Datin PPP, kemain 'kongke' komen :D

    ReplyDelete
  12. banyak tu 75... sebenarnya aku ada terfikir.. susah ke tak buat menatang ni.. sebab aku langsung tak tahu.. tapi tentu ada softwarenya kan... aku kira kalau ada software mungkin ia tak adalah susah.. cuma kena rajin explore dan try n error hehehehe....


    * aku terkejut tgk komen ko di blog aku tadi.. tak sangka kau muncul. sebab ramai yg seru kan.. haha..

    sok lusa aku nak main game kat sini lagi hehe...

    ReplyDelete
  13. hebat!!leka je aku dok menatap mereka berpusing2..hee

    ReplyDelete
  14. aku nak love simetri buleh ke ko buat??

    haa..cun tak idea aku?

    ReplyDelete
  15. suka betol dia wat entri geometri nie kan.. huhu

    ReplyDelete
  16. aku pulak yang berpusing tgk nye

    ReplyDelete
  17. perggh semart! suka giler tengok :) Terbaik la. sungguh!

    ReplyDelete
  18. ak tk kretif mnde2 mcm ni.. tgok pn tk phm =_= haha bengong kn aku

    ReplyDelete
  19. wah .....cantiknya ..... macam susah jak , nak buat ... uhuk2 ...

    ReplyDelete
  20. hello... baca entri khusus kat blog iffah.... hehehe so terjah sini.

    ReplyDelete
  21. lukisan mekanikal ker tu?

    ReplyDelete
  22. semuanya cool. yg tak cool ialah internet aku lembap dan basah. erk! haha

    ReplyDelete
  23. tak sangka aku seorang yang penyabar juga .


    animasi geometri ni untuk apa ? tontonan sajakah ?

    cantik , tapi untuk apa ?

    ReplyDelete
  24. @cik pensil... ya, utk tontonan smata2. santapan mata perehat minda drp stress.

    ReplyDelete
  25. ada atau pernah jumpa gambar animasi yang panjang .

    macam ..gambar dekat atas tu bergerak 3 , 4 saat lepastu ulang2 .

    mean .. gambar yang panjang dari tu . selalunya gambar kartun atau apa2 luculah boleh mengihilangkan stress .

    kalau macam ni ... cepat bosan dan tak menarik org untk tgk dalam keadaan stress. hanya geometri .

    ReplyDelete
  26. wah mantap bro...aku paling suka yg efek berderai pastu camtum balik tu...
    yg piring kuar dari kotak tu pun cun jugak...

    ReplyDelete
  27. @cik pensil... mmg tak dpt lawan yg animasi kartun tu. kalah tanpa bertanding. ini yg ringkas jer. lagpon dalam bentuk gif yg bersaiz kecik. klu tgk berulang2 geometri kat atas ni mmg la boring. utk yg pertama kali tgk, mmg la WOW..tp yg acapkali, mmg bosan la

    ReplyDelete
  28. suka yg kaler hijau , tenteram je mata aku nengok . hehe :P

    ReplyDelete
  29. owhsem !!!!! woaaaaaaa

    ReplyDelete
  30. cantiiikkkk...

    buat sreensaver bole..?

    ReplyDelete
  31. @missSenget... screensaver? rasanya tak boleh sbb gambar tu format .gif

    ReplyDelete
  32. saya seorang penyabar :D hoho.. btw, buat sendiri ? woww. :D

    ni kalau buat wallpaper kat bilik ni best...warna warni + berseri hdup... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, takla. tak mampu nak buat gif ni sendiri2. tak rajin. hihi

      Delete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item