Cool: Baju untuk iPhone

Baju? Baju di sini merujuk kepada aksesori yang digunakan untuk membalut tubuh telefon pintar iPhone. Aku tidak tahu anda memanggilnya seba...


Baju? Baju di sini merujuk kepada aksesori yang digunakan untuk membalut tubuh telefon pintar iPhone. Aku tidak tahu anda memanggilnya sebagai apa tetapi ada aku kisah. Mungkin ada yang memanggilnya sebagai casing. Pentingnya baju di sini adalah untuk melindungi iPhone itu daripada kesejukan, tercalar dan habuk serta sebagai penutup aurat iPhone. Kebanyakan produk di bawah ini boleh dibeli secara online di Amazon. Itupun jika anda sanggup berhabis duit untuk menghias iPhone kesayangan anda. Jika tidak memiliki iPhone atau anda seorang yang kedekut untuk berbelanja, ayuh kita melakukan cucian mata.



















Pic#01: Chocolate Iphone 4 Case
Pic#02: Gameboy Iphone 4 Case
Pic#03: Old-School Calculator iPhone Case
Pic#04: 80s Retro iPhone Case
Pic#05: Wooden Camera Iphone Case
Pic#06: Cassette Tape Case
Pic#07: Black Carbon Fiber Skin Full Body Guard iPhone 4 Case
Pic#08: Vans Waffle Sole iPhone 4 Case
Pic#09: TAT7 iPhone Scuba Case
Pic#10: iPhone 4S Transparent Rear Panel Case
Pic#11: Vapor Pro Spectra Aluminium Case
Pic#12: Gizmon Classic Camera Case
Pic#13: Credit Card Slim Case
Pic#14: Mophie Juice Pack Air Case and Rechargeable Battery
Pic#15: iPhone Hoodie Case
Pic#16: Keyboard Buddy iPhone 4 Case
Pic#17: Little Black Book for iPhone 4S
Pic#18: SmallWorks BrickCase for iPhone 4
Pic#19: Optrix Optrix HD Sport Case iPhone

P/s: Ini entri lama yang tersimpan sebagai draft. Proses pembersihan dijalankan. Harap maklum.

Sumber: inspirationfeed

Jom baca artikel yang lainnya.

tech 1443804326829621978

Post a Comment Komen Blogger

  1. Aku suka bebeno kalo casing ni berbentuk makanan... sebab aku suka makan.. anything related ngan makanan, aku suka.. hahahaha

    mohon kau belanja baju barang 'sehelai' utk phone aku

    ReplyDelete
  2. @cik payeh kuced

    ya, tahniah2. org 1st akan dpt hadiah. Sila claim kat kaunter encik H. err, meh aku belanja ko sehelai 'baju bundle' utk hset ko tu. mau? hehe

    ReplyDelete
  3. masalahnya aku xpakai iphone..kbai..

    p/s: kaunter H ditutup untuk payeh..hahaha

    ReplyDelete
  4. cool...tp x guna iphone...pakai ray jerr pun..

    ReplyDelete
  5. haha ala lupe lak, aku minat y buku tu.. atleast xde org nk curik ipong aku..

    kot iye ade ipong =='

    ReplyDelete
  6. wow! lawa r yg coklet tu.. Hp sy xd baju, tlg belikan 1.. trimakasih :D

    ReplyDelete
  7. nak limabelas sarung baju iphone tipu

    ReplyDelete
  8. kau mmg stail,la.. semua entry kau ilmiah.. ;)

    ReplyDelete
  9. baju bundle je? aku nak yg levi's tau! yg ori.. bundle pun bundle laa...

    H: kau memang kejam :)

    ReplyDelete
  10. yg gmbar coklat tu macm rasa nk makn jea lah! yumyum!

    ReplyDelete
  11. aihh..mana mampu nak pakai iPhone..smsung S3 PONG setengah nyawa aku bergadai nak membeli nye...huhu..casing yg smart ada gmbar kamera tuh...tapi aku suke kalo ada gmabr narruto...smart =)

    ReplyDelete
  12. tak ade ke casing menarik untuk pengguna samsung? buka ramai sangat pon yang guna iphone, tapi melambak lambak aku tengok orang jual casing iphone. oh geram ni! *tiba tiba*

    btw, memang menarik casing casing kat atas ni, nak guna tapi tak muat pulak kat phone aku, haha :D

    ReplyDelete
  13. LOL menutup aurat ek.. keh keh keh... ^_^

    ReplyDelete
  14. bagus. wajib tutup aurat tu. kahkah. aku suka casing bentuk camera tu. kiut je,kalau yang cokelat tu,kalau tikus nampak,konpem beliau rembat. kahkahkah :P

    ReplyDelete
  15. untuk i phone je ,untuk fon tigatigapatkupan xda ker hermmm ..

    ReplyDelete
  16. kalau utk ipon ni melambak casing dia kat kedai bersepah. jeles sebab tkde ipon. hehe

    ReplyDelete
  17. cuma sebahagian baju yg menutup aurat.. baju2 yg lain masih terdedah sana sini..sungguh mencolok mata.. tgk kat atas bape ramai yg tergoda? kekeke..

    ReplyDelete
  18. yang sarung baju bentuk kamera tu aku suka. hihi cantik kretip sangat.

    ReplyDelete
  19. ku suka bentuk buku tu
    :)

    ReplyDelete
  20. coklat tu buat aku lapar -__-
    silap haribulan boleh hilang ditelan perut *_*

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  21. Yg keenam tu comel! Klasik je bentuk cassette :D

    ReplyDelete
  22. comel2 baju iphone tu... >.<
    tapi aku tak pakai iphone... tak leh tukar baju baru...

    ReplyDelete
  23. #10 smart!!tapi aku tak pakai Iphone..sobs TT__TT

    ReplyDelete
  24. hoho.mmpu beli casing je la. Phone mahal giler

    ReplyDelete
  25. cis.. aku pengkomen 29th.. hahaha!

    okey.. aku suka wooden camera tu

    ReplyDelete
  26. Kopi Pasta.. aku tak mampu nak beli Iphone.. harap maklong...

    ReplyDelete
  27. Tapi kan kopi pasta.. buat masa ni aku kepingin sambung S3 lak.. tapi memang tak mampu lagi.. aku nak ikat perut dulu kasi ramping baru dapat S3 tu kot hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aih bukan ker dh dapat suntikan vitamin BONUS akhir tahun? boleh la beli samsung s3 tu berkilo2 :P

      Delete
  28. Xminat iphong. Tp suka bab tutup aurat tu.. Tu yg berkenan :)

    ReplyDelete
  29. suka yg hoodie case tu ! haha :P

    ReplyDelete
  30. yang kaset tu smart. ahh tapi tak pakai iphongg.

    ReplyDelete
  31. serius smart. mcm nk cari n memilikinya.. serius ada dlm 3 4 yg leeza suka giLer.

    ReplyDelete
  32. unik casing coklat tu..rasa nak makan je..haha

    ReplyDelete
  33. suka pic #6... old skool bhai

    ReplyDelete
  34. WOWW..menariks..tp rege dia..sekian harap maklum laa..

    ReplyDelete
  35. haha..leh lak sejuk ek..

    ReplyDelete
  36. baju tuk iphone ni semuanye smart. tp yg plg penting tutup aurt ye x. hihi

    ReplyDelete
  37. last komen, ade hadiah tak? mesti takde. sedih T__T *pesen guwa tanya soalan, jawab sendiri. hehehe :p

    guwa adalah spesis manusia yang sering ketinggalan dalam setiap arus perkembangan gadget. apetah lagi guwa nak celik mata dalam pelbagai pesen baju utk menutup aurat iphone.

    #apesal komen guwa mcm tak bernas je. tali otak guwa tak bersambung agaknya. demam pnye pasal. maaf. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha LOL. dimaafkan sbb hg demam. moga cepat smbuh :)

      Delete
  38. phone pun tutup aurat.. ehem :D

    ok fine.. gmbaq atas skali yang choc tu buat rasa macam nak makan je.,...

    ReplyDelete
  39. untung la sape pakai iphone...huhu

    ReplyDelete
  40. kretif nk stu haha.. tpxde iphone sedihhhhhhhhh =P

    ReplyDelete
  41. menarik..nal satu en. kopi pasta boleh bagi tak?

    ReplyDelete
  42. salam,

    comel n kreatif. *dengki .aq tergolonglah dalam golongan orang yg mencuci mata.
    btw,tak tahu pulak iphone ada aurat.haha

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item