Santai: Si bulat

Empat bulatan di bawah ini nampak ringkas dan tiada apa yang istimewa pada mulanya. Akan tetapi, bulatan ini, apabila dihalakan cursor, ...


Empat bulatan di bawah ini nampak ringkas dan tiada apa yang istimewa pada mulanya. Akan tetapi, bulatan ini, apabila dihalakan cursor, ianya akan membahagi seperti mana sel-sel manusia membahagi. Satu bulatan itu akan membahagi kepada empat bulatan lain yang lebih kecil daripada bulatan asal. Bulatan tersebut akan terus membahagi sehingga infiniti selagi mana anda menghala cursor itu. Di kesempatan ini juga, ingin aku mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Kamal Lee yang menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-20, 21, 22, 23, 24? pada hari ini. Entah, aku pun tidak tahu angka yang mana yang menjadi angka kesukaan umurnya. Haha.


Jom baca artikel yang lainnya.

santai 6615603638611893667

Post a Comment Komen Blogger

  1. waaaa mulut ak ternganga lagi :0

    ReplyDelete
  2. waaa aku pengkomen pertama :O

    bhahahaa, bangga pulak :D

    ReplyDelete
  3. suka giler aku main benda ni.. agagaga.

    ReplyDelete
  4. Aaaaa, cool gila benda alah ni!! Next! :D

    ReplyDelete
  5. kau ni mne la dpt bnder2 best cmni..
    hahah lawa jadinya kalau buat circle

    ReplyDelete
  6. eh bestnye, unik.
    mcm tumbok sambal belacan bagi lumat.
    boleh aq prnt screen tak? sebab mnghargai usaha aq buang masa melumat lumatkan benda alah ni.haha
    meriah bende ni.ade lagi?

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



    kau bayangkan mulut aku ternganga nih :)

    ReplyDelete
  8. haha..ini baru sikit..ada lg yg gempaq nnt aku post. nak post game lak :)

    ReplyDelete
  9. japppp! kau buat ke semua ni? best wei, aku suka gerakkan cursor lelaju kat bulatan tu sampai infiniti,haha :P

    ReplyDelete
  10. ohsem sungguh... best pula main menatang ni.

    rasanya nak tahu umur si kamal lee boleh aja. kalau tak silap n3 dia sebelum ni dia ada sebut yg dia ambil spm 2008. jadi sila la conggak sekarang hehehe...

    ReplyDelete
  11. Walaupun aku penat tapi sume bulat2 tu dah berpecah menjadi sel-sel darah manusia ha ha ha tak sikit pun aku tinggalkan ia menjadi zarah sebesar 10 sen, spt yg mula2 aku nampak tadi... rasa nak guna kanta pembesar nak tengok secara detailnya apa jadi pada yg kecil2 kat lam tu boleh?? mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  12. satu je masalah wa.. mulut tak dapat nak tutup time main natang nie.. hahaha

    ReplyDelete
  13. haha,... dtg sini leh main game..hahah syiok..:)

    ReplyDelete
  14. muntah pelangi hahaha., mne ko dapat aa kopi XD

    ReplyDelete
  15. weh...mana dapat ni? aku dok main sambil wahhh wahhh..hehe.

    ReplyDelete
  16. Kalau macam tu..aku tunggu yang lagi gempak la kopi, hehehe.

    ReplyDelete
  17. cute & owsem!

    untung kamal lee

    ReplyDelete
  18. ak taak dapat nakk konen pape sebab ak on pkai fon .
    hanya mampu lihat dan lihat kegembiraan yang dialami mereke mereke diatas .

    ReplyDelete
  19. stylo abis...mkin sentuh mkin kecik...huhu

    ReplyDelete
  20. sronoknye aku men tekan2..hehe

    ReplyDelete
  21. wahh, abis kecik sy mouseover, hikk...

    ReplyDelete
  22. Ke Awesoman terserlah!! Memang sangat cool.

    And sangat terharu bile aku di tag.
    Terima kasih banyak2.
    Btw, aku sambut birthday yang ke 22. Hewhew. :))

    ReplyDelete
  23. best + comel kottt!! hoho.. *terserlah pulk sifat knk2 ribena..

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item