Game: Blok masuk lubang

Muahaha. Tajuk entri entah apa-apa. Game ini bersifat santai dan tidak memerlukan minda anda diperah ke tahap maksimum. Cuma, ianya serb...

bloxorz game

Muahaha. Tajuk entri entah apa-apa. Game ini bersifat santai dan tidak memerlukan minda anda diperah ke tahap maksimum. Cuma, ianya serba sedikit menguji kebolehan kita membuat anggaran. Ok, permainan berformat flash ini dipanggil Bloxorz. Misinya mudah. Anda hanya perlu mengerakkan blok tersebut dan menjatuhkan ia ke dalam lubang berbentuk segi empat. Keseluruhannya, ada 33 peringkat atau stage. Jadi, cabaran untuk diri anda, mampukah anda menghabiskannya? Semoga dengan bermain, sedikit sebanyak mampu menghilangkan stress, mood huyung-hayang dan emosi tidak stabil. Jangan pula anda makin stress apabila bermain ya.



Update 26/6/13
Tag iframe digunakan bagi membolehkan game ini dimainkan di Google Chrome.

Jom baca artikel yang lainnya.

santai 6326040456320376528

Post a Comment Komen Blogger

  1. cop tempat dulu h ah aha >..<

    ReplyDelete
  2. okey ini mmg sempoi...tetiba aku marah sbb blok tak masuk lubang...hehe;p

    ReplyDelete
  3. nak dekat 5x cuba yg stage 2 tu tak lepas2 langsung =..= berpeluk ketiak main game ni ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  4. Pernah main game ni. Maka, serius aku kata. Aku tak hingin langsung nak main game ni untuk sekelian kalinya! =.=' Haha!

    ReplyDelete
  5. baru tiba kat stage 2 dah sangkut.. :'(

    ReplyDelete
  6. mcm game dlm fon smsung aku... tp yg ni lg best...huhuhu

    ReplyDelete
  7. stage 7 . tak lepas -.-

    ReplyDelete
  8. demm..aku sangkut kat stage 5

    ReplyDelete
  9. aku baru sampai stage 6, tapi sebab dah download kat lappy, rasenye aku akan berusaha lebih gigih, bhahaaaha :D

    ReplyDelete
  10. cilakak la game nih..level 9 tu camne nak rotate blok? xcukup space!!

    ReplyDelete
  11. owh patut la..aku x baca instruction awal2 tadi..kena guna spacebar rupanya..grrrr

    ReplyDelete
  12. Hahah best betul la game ni.. mana nak cari eh?
    aku main sampai stage 9 je xlepas2 ad spe2 nak smbungkan tak? xD

    ReplyDelete
  13. aku sangkot stage 9. giler. aku emo. frust.

    ReplyDelete
  14. semua sangkut2 je...nak main tak..nk main tak...#pikir jp..
    ahh tidur ah dlu..hehe

    ReplyDelete
  15. knp aq tekanan main benda ni.. muka serius memikirkan tuk stage 2..hmmmmmm

    ReplyDelete
  16. haha.. sampai ralit aku main mende ni... main sampai stage 4 je dlu...

    ReplyDelete
  17. bila tengok ni...teringat roomate aku dulu budak sains komputer & matematik, kena buat game2 macam mana...aku tumpang main je. comel2 je game dia. hehe

    ReplyDelete
  18. smpai stage 11 je. xlarat aku weh..rasa nak marah je dekat blok tu. grrr

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. waaaaaaaaaaaaaaa.... lama gile nak selesaikan angkat bendera putih sude... :P

    ReplyDelete
  21. ish kena lepak blog kau lame2 ni kopi grr

    ReplyDelete
  22. tak dapat bukak pun url yg kau kasi tu? (nk juga tgk cheat tu)

    ReplyDelete
  23. @everything...ok jer link tu, xdak masalah. try copy paste url tu kt address bar :)

    ReplyDelete
  24. er..er..er... nanti nak datang main lagi. dah 2 kali try.. tapi... hehehe.. malu nak cakap ekekeke

    ReplyDelete
  25. bila singgah blog ni rasa mcm kedai game.. terbaik laa, bro ^^

    ReplyDelete
  26. aku sambung main kat sini lah. ohh. tekanan. burrr

    ReplyDelete
  27. nice...membantu aktif kn blek otak yg da lma beku nice job bro huhuhuh

    ReplyDelete
  28. suke gme cmni. we got 2 benefits. haha. release tnsion n semakin bijak. lol

    ReplyDelete
  29. Salam. Semalam aku mai, dpt men sampai stage 2 ja.

    Hari ni.stage 6, pencapaian membangga-banggakan *kembang lobang idon* hahahahaha

    Mohon jangan gelakkan aku (-_-)

    ReplyDelete
  30. haha..apsal tak gerak..kuang3...

    baik pergi makan.lalalla

    ReplyDelete
  31. penat tunggu loading.jadi lapo plak.

    ReplyDelete
  32. aku pon main game ni kat fone..syok gak drpd dengar lect mengajar.ahahhahaa

    ReplyDelete
  33. penat dah tangan aku ni dok main games ni..xmasuk2 jugak..alahaiiii

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. ok , kawan aku main sampai stage 8 je..pastu die da stress..

    aku da lama stress , game ni mcm bunuh diri lak..sebab asik jatuh je ps golek-glek..hahahhaha

    ReplyDelete
  36. tau tak..aku bagi kawan aku main ..depa lepak lame lak dalam blog ko ni...
    lepak di pagi minggu ,
    ada game lagik x....
    aku nak suruh derang lak main..
    da macam pomotter lak aku ni...ekekkeke

    ReplyDelete
  37. bengang plakk akk dengan blog oren tuee . ==''

    ReplyDelete
  38. ini adalah cara nak selesaikan dr stage 1-33

    http://youtu.be/izZgEEjp7X0

    anda boleh perhatikan passcode dalam vid tu utk dgunakan di 'Load Stage' bgi myambung stage terakhir anda bermain :)

    ReplyDelete
  39. Aku lupe la code nak sambung game ni. malas nak start dari awal. ahahah.

    ReplyDelete
  40. @kamal lee...usya link youtube yg aku bg atas ni...lam vid tu ko leh la tgk pass code tu nk resume last stage ko main :P

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item