Santai: Menyampah aku!

Ini entri ringkas. Sebabnya, aku malas dan agak beremosi ketika ini. Apapun gelak itu perlu. Bhahaha. Sila tuju cursor anda ke muka jejaka ...


Ini entri ringkas. Sebabnya, aku malas dan agak beremosi ketika ini. Apapun gelak itu perlu. Bhahaha. Sila tuju cursor anda ke muka jejaka di atas ini dan lihat apa reaksi yang diberi olehnya. Moral? Ada kalanya kita menyampah dengan diri sendiri, orang lain dan persekitaran luar. Jadi, jangan dibiar terpendam begitu sahaja. Salurkan pada laluan yang betul seperti mana jejaka di atas itu. Oh, jangan lupa senyum.

Jom baca artikel yang lainnya.

santai 6404047486391035431

Post a Comment Komen Blogger

  1. first!!! ceh, amirul verdasco nadzri ni dah mengecop tempat aku.. haha, nice bro, aku cuba untuk mengelak daripada cursor aku dicekup beliau tapi gagal. huhu...

    ReplyDelete
  2. wohhh. gilerr best! hahhaa best weh!

    ReplyDelete
  3. die makan cursor aku! ciss

    ReplyDelete
  4. mcm lalat pulak...awesome!!

    ReplyDelete
  5. serius like... sbb sy sndiri sedang nak luah sesuatu tp tak tahu mana saluran yg betul.

    ReplyDelete
  6. haha! rasa nak lempang je muka dia..

    ReplyDelete
  7. ak ggal utkk mnyelamat kan kaw cursor . maafkan ak ! ceeyytt =='

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Alamak..aku pun tgh beremosi skrg ni,keh3.

    Sampai takda feeling apa2 dgn mamat makan cursor ni. iyarkhhh, susah juga melayan2 prasaan ni (-_-)

    ReplyDelete
  9. bhahha mane lu dapat gambar pelik2 ni weh?teruja aku

    ReplyDelete
  10. Hahaha hilang cursor aku dimakannya xD

    ReplyDelete
  11. haha. ada je yang best2 kat sini... hilang cursor aku kena telan..

    ReplyDelete
  12. err mamat mane ko hire ni kopi ehehe

    ReplyDelete
  13. wargghhh,cursor kite kna telan ^^,

    ReplyDelete
  14. wah tersangat teruja... kretif nya die..

    ReplyDelete
  15. eh!! bak balik cursor gua!!!!

    ReplyDelete
  16. arhhh mana2? hilang .. :D

    kata2 pedas berasap :: aku tak approve ko lg,sebab aku mmg jual mahal. jadik ko kena sabar, bhahaha sila muntah racun :P

    ReplyDelete
  17. Rasa macam makin emotional tengok mamat ni. Eiii =.=

    ReplyDelete
  18. orang #20 komen... sebab datang sini naik keretapi SINARAN MALAM... emmmm mamat tu x sempat pun nak telan cursor PPP, sebab tak tenyeh pun area-area kat muka & mulut dea... dia.. takut... kena telan ha ha ha ^..^

    ReplyDelete
  19. :( eeii..tadi aku komen then taley masuk..kita komen lg ye..hehe

    camni tadi ak nk kata haha gelak je ko ni..aku tanak bg dia makan cursor aku then aku gerak2kan cursor 2 tp laki tu stop terus,nmpak sngt dia tanak main ngn aku..haha

    ReplyDelete
  20. ouhh, dia makan cursor aku yang comel tu, nasib baik tak tercekik >,<

    ReplyDelete
  21. miko tumpang lalu COMMERCIAL BREAK jap: you were tagged in here

    http://paripariputih.blogspot.com/2012/09/ku-sahut-cabaran-gangnam-style.html

    ReplyDelete
  22. nape dia mkn anak panah aq?? hahaha

    ReplyDelete
  23. beberapa hari lepas aku ada try masuk ni tunjuk cursor ke situ. Tapi berukband ku kurang ajar macam beruk. Jadi bukan saja tak dapat komen apa2 malah aku tak nampak apa2 melainkan pc jadi hang..

    tapi hari ini aku muncul lagi sebab nak pertahankan rank aku ekekekeke...

    apa pon terima kasih daun keladi.. lain kali buat aku senyum lagi macam n3 cengini hehehe...

    ReplyDelete
  24. lepak sini lepaskan tekanan. sigh

    ReplyDelete
  25. lol ! epic gila muke dia ! xD

    ReplyDelete
  26. kalo kedua tengok baru perasan crsoe kena makan..haha... nmpak la blur..kuang3

    ReplyDelete
  27. typo lagiii....bhaha.. sila betulkan sendiri mngikut citarasa..bhahaha

    ReplyDelete
  28. haha bestnye!pakcik tu mkn cursor aq la.dia telan.second tyme no more!!haha aq dah larikan cursor sblm dia telan!

    ReplyDelete
  29. hahaha.. gelak sorang2 tgk org tu makan cursor... wakakakakka...

    ReplyDelete
  30. perghh bro!!! ada2 aje je post menarik dari ko... tak pernah jumpa aku gambar flash yg mcmni... the best la bro!!!

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item