Cool: Koleksi gif dengan kesan 3D

Dengan hanya menggunakan gif, anda boleh merasai sendiri efek 3D tanpa perlu memakai cermin mata khas. Hanya perlu melakukan sedikit pen...

kucing geleng kepala

Dengan hanya menggunakan gif, anda boleh merasai sendiri efek 3D tanpa perlu memakai cermin mata khas. Hanya perlu melakukan sedikit penambahan beberapa jalur menegak berwarna putih kepada gif yang sedia ada, mampu mewujudkan kesan 3D tersebut. Tambah-tambah lagi jika berlatar belakangkan warna putih, kesan 3D itu tampak lagi menonjolkan. Di bawah disertakan beberapa contoh gif yang seakan-akan menerpa ke arah anda. Seolah-olah anda tengah menonton klip mini daripada movie 3D. Jom layan.












Sumber: https://www.tumblr.com/tagged/3d-gifs

Jom baca artikel yang lainnya.

gif 5851655330708513088

Post a Comment Komen Blogger

  1. Assalamualaikum. fuyohhh dasyat effect 3D tu. hehee selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  2. memang hebat, sama macam kesan 3D juga..

    ReplyDelete
  3. cool.. **geleng2 kepala macam kucen atas tu**
    hahaha

    ReplyDelete
  4. pergh. hidung tupai tu..mcm tgh bau2 skrin aku je..haha

    ReplyDelete
  5. Tenet tak sporting. Aku nampak putih jer.. nanti tenet aku good mood aku terjah kuceng tu.. er,, kucing ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, gif ni berat cket. itu yg loading lambat.

      Delete
  6. terkeluar anjing tu. terkejut aq. haha

    ReplyDelete
  7. wahh sangat cool ,anjing tu terkeluarlah

    ReplyDelete
  8. PEHHHHHHH! Awesome! :D

    p/s: Aku datang menjenguk :)

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Menarik weh, yg captain america tu, alahai, liuk lentuk bagai pe hal,hahaha.

    Yakkss, geli yg gmbr kelpn tu, bnyk gigi cmtu T_T

    ReplyDelete
  10. simple..tapi kesan dia..hebat..!

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item