Siapakah bayi tercomel?

Sketsa pendek ini berkisar tentang gelagat seorang ayah melayan bayi comel kesayangannya. Baginya tiada siapa mampu menandingi kecomelan...

the cutest baby

Sketsa pendek ini berkisar tentang gelagat seorang ayah melayan bayi comel kesayangannya. Baginya tiada siapa mampu menandingi kecomelan anaknya yang diberi nama Emelise itu. Senyuman tidak bergigi itu terlalu kiut-miut dan mampu mencairkan hati bagi sesiapa yang melihatnya! Tetapi tanpa disedarinya, telah tumbuh sebatang gigi susu yang pertama. Eh, ini tidak boleh jadi. Harus dibuat sesuatu. Getusan hati seorang bapa. Lalu...












Sumber: http://sketchadventure.blogspot.com

Jom baca artikel yang lainnya.

gif 1456595864301273434

Post a Comment Komen Blogger

  1. haha.. okay, blurr sikit..
    kenapa loading sangat tak faham ni =..=

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon makan kismis banyak2 utk sel2 otak berhubung...

      Delete
  2. ha..ha.. lawak..
    kesian gigi baby tu tercabuk dek keterujaan bapak dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya bukan tercabut tapi "dicabut"... huhu

      Delete
    2. kesian anak jadi keterujaan si bapak! ha..ha.. dicabutkanya

      Delete
  3. Alalala..comel tomel baby senyum dengan gigi satu.

    ReplyDelete
  4. baby x akan kekal sebagai baby...esok2 akan membesar jua..
    klaka la.

    ReplyDelete
  5. krik kirk tak dapat nak jadi 1st :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiada sebarang hadiah disediakan utk mereka yg dpt 1st. harap maklum. haha.

      Delete
  6. Assalamualaikum. hahaa sengal punya bapak. gigi punya pasal pun boleh. kihkihhhh ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

      Delete
  7. gigi baby tu dah macam sejenis button lak...terus ke planet mana ntah. hehe. nasib baik kartun je..kalau real melalak bapak si Emelise

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah fungsi gigi susu yg ramai orang tak tahu :P

      Delete
  8. Ya Allah... kikiki.... dasat tu....

    ReplyDelete
  9. hahaha.... scroll 2 kali baru paham... gigi dia tu mcm button... hmm..hmm....

    ReplyDelete
  10. Hahaha. Ayah dia ni kena attend ceramah oleh Klinik Gigi ni. Tinggi sangat imagination nya. HAHAHA :D

    p/s: Baby jadi roket pun boleh. Hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doktor maafkan kot sebab tu gigi susu je :)

      Delete
  11. hahahah, imaginasi abah die... melampau.. kakakakakka

    ReplyDelete
  12. hahahaha :D lawaklahh. btw sgt kreatif. animation sendiri kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan. mat salleh yang punya :3

      Delete
  13. keterujaan melampau nih..!
    hehhe

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item