Cute: Kucing bersenam

Adakah anda memiliki seekor kucing yang comel lagi manja di rumah? Kucing anda tersebut gemar menghabiskan masa dengan tidur dan suka ma...

kucing bersenam

Adakah anda memiliki seekor kucing yang comel lagi manja di rumah? Kucing anda tersebut gemar menghabiskan masa dengan tidur dan suka makan? Kucing anda itu juga seekor yang kurang aktif? Jika ya, ayuh ubah cara hidupnya kepada gaya hidup yang lebih sihat. Bersenam mampu membakar kalori berlebihan di dalam tubuh. Berpeluh mampu mengelakkan lemak berkumpul di dalam badan. Jika anda sayang akan kucing tersebut, pasti anda tidak akan membiarkannya diserang penyakit obesiti. Ayuh, paksakan kucing anda untuk bersenam! Anda digalakkan untuk melihat video senaman kucing di bawah ini. Aku yakin, sekuntum senyuman pasti akan terukir di bibir gebu anda selepas menonton video tersebut. Manalah tahu, anda mampu mengajar kucing anda bersenam seperti itu. Akhir kata, meow meow meow!

*Gif bersaiz besar. Mohon bersabar menunggu loading habis.*



kucing bersenam

kucing bersenam

kucing bersenam

kucing bersenam

kucing bersenam

kucing bersenam

Sumber: workitkitty

Jom baca artikel yang lainnya.

lol 678252306998919811

Post a Comment Komen Blogger

  1. Nasir, macam mana nak ajar kucing bersenam?
    aku rasa ada yang kena cakar nanti. hoho *nasib takda kucing

    ReplyDelete
  2. kalau orang pertama, ke-2, ke-3 aku. apa kata org ke-4 pun aku ?

    jangan marah. aku main sini sat jek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL. sila2 buat macam rumah sendiri. haha

      Delete
    2. Buat macam rumah sendiri? jangan menyesal nah. haha

      Delete
    3. cepat sikit, buat mcm rumah sendiri. muhun responkan komen.. hihihi..

      Delete
    4. tuan rumah bizi anak2 kucing ramai nak mengarah depa bersenam utk dapat bentuk badan yg cantik.

      kopi2 >_<"

      Delete
    5. a'a busy sangat. mereka ni degil, takmo mengikut arahan. isk susah nak ajar mereka bersenam =.='

      Delete
    6. kalau mereka degil-degil sgt, cubit je bontot mereka tu.. T.T

      Delete
  3. Alololo. Comel macam gua la. Hahah

    ReplyDelete
  4. haha comel gila...pandai sngguh bersenam...heeee

    ReplyDelete
  5. hehehe... dah guna gmabar gif ye sekarang. lama tak datang sini.

    ReplyDelete
  6. Mohon kucen kucen tu buat aksi GWIYOMI plak MIKO..

    ReplyDelete
  7. woh yang nilah ofcemate kak lea tgk baru2 ni..berdekah-dekah dia gelak adeihhh ^^

    ReplyDelete
  8. ni semua kucing yg ikut bodybuilder :D

    ReplyDelete
  9. aish comelnye kucing tu..

    ReplyDelete
  10. ha3..terbaek la kucing2 ni..pndai plak bersenam..harley pling smart..kt Malaysia xde lg cmni..bleh la bt..2 pn kalau kucing 2 xbergaduh sama2 dia..

    ReplyDelete
  11. comellah..tapikan kucing nur kerja dia tidoooo je...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen sini boleh..?
      Itu bukan kain, kertas A4 putih,
      entah kenapa jadi warna tu,
      mgkin terlebih pencahayaan kot...

      Delete
  12. kah kah geli ketiak aku tgok

    ReplyDelete
  13. hahaha..
    comel2.. yg last tu, mcm malas je..!

    aip..aip..!!

    ReplyDelete
  14. ahh...so kiuttt... teringat kucing rumah aku. hahahahaha

    ReplyDelete
  15. wuyooo !!!! fewiitt !!!!!

    hot lah wey kucing2 ni !!!! siap senaman bagai ...xley jadi ni kena senaman juga , !!!

    ( menaip dengan pantas , melatih dan meningkatkan ketahanan otot-otot jari ! ) ><

    ReplyDelete
  16. serius lawak tgk kucing bersenam..orang yang buat video nie memang kreatif...haha..btol ke tak nie?..haha

    ReplyDelete
  17. kenangan yg paling tak dilupakan bersama kucing masa makan tengahari kat warung bersama bos TNB. tgh makan, kucing naik atas peha. cuba teka, apa tindakbalas segera masatu..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, pegang kucing tu, lepastu baling ke dinding? =.='

      Delete
    2. salah.
      ambil ikan dari dalam pinggan dan campak jauh-jauh ke tepi. *walaupun malu dgn org2 tnb tersebut sbb buat mcmtu..

      Delete
    3. owhh.. ingatkan tadi tindakan refleks tubuh, lempar kucing ke dinding. nampak terlebih hardcore la pula. haha

      Delete
    4. pensil ingatkan akak menjerit, pastu tertolak meja sampai jatuh -_-"

      Delete
    5. Aiyork.. jauhnya imagine.. hehe.
      jap, nak imagine..

      Delete
  18. yang bawah sekali siap ada coach lagi.
    ak agak je tu coach sebab bajet coach,tgk je yg kuning tu kan.
    hahaha.. keee tu patung kucing? bhahhaha.

    kbai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau berdasarkan video, kucing hitam tu nampak macam patung.

      Delete
  19. Salam.

    Keluar masuk kotak tu kompem memenatkan bagi kucing2 yg sihat gedebab,hehehe

    ReplyDelete
  20. hehe.. bagus..nanti tuan dia pun mesti nak join bersenam

    ReplyDelete
  21. kena train betul2 ni. tp comel la depa

    ReplyDelete
  22. ohooi...

    kucing tu tak kurus pun

    :)

    ReplyDelete
  23. kucing pon amal gaya hidup sihat....heeee :p

    ReplyDelete
  24. kucing bersenam banyak mana pun tetap maintain..hehe

    ReplyDelete
  25. Patut aku malu la gan kuceng...kuceng pun sanggup nak eksesis bagai...
    Aduyaiii..nak cr geng eksesis pun boleh nih....
    Hehehehe

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item