Cool: Animasi orang lidi yang comel

Animasi ringkas yang dihasilkan oleh Guillaume Kurkdjian sangat menarik untuk dilihat kerana di dalamnya terdapat unsur keringkasan dan ...

animated gif by Guillaume Kurkdjian

Animasi ringkas yang dihasilkan oleh Guillaume Kurkdjian sangat menarik untuk dilihat kerana di dalamnya terdapat unsur keringkasan dan elemen humor yang santai. Orang lidi berisi di dunia kartun yang berwarna-warni. Kenapa aku menambah perkataan berisi? Ini kerana pada pemerhatian mata aku, orang lidi yang terdapat dalam gif itu tidak kurus seperti mana kebiasaanya. Berisi cukup-cukup makan. Err..? Abaikan sahaja kerapuan aku itu, alihkan fokus anda kepada gif tersebut dengan menikmatinya dengan mata anda. Semoga anda terhibur.

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

animated gif by Guillaume Kurkdjian

Sumber: bisouslescopains

Jom baca artikel yang lainnya.

gif 2784997818154276788

Post a Comment Komen Blogger

  1. Replies
    1. mula-mula lukis org dulu, lukis org lidilah.. org lidi pompuan ngn laki sama je masatu..

      Delete
  2. gambar 10.. orang lidi main sorok2 :D

    ReplyDelete
  3. Tak phm 1 pun. Hahaha. :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku faham..tapi xtau apa nak komen..:D

      Delete
  4. perggh, teruja tengok setiap satu gambar tu tau

    ReplyDelete
  5. pergh takutlah tgk anaconda tu terkam burung tu hah.....serius kreatif kot!!!

    ReplyDelete
  6. syomelnya... kreatif giler...

    ReplyDelete
  7. org lidi pun dah susah nak lukis skang...

    haha!

    ReplyDelete
  8. haha sempoi kot..ralit plak aku tgk org² lidi ni...

    ReplyDelete
  9. wowww..cool..terbaek la..dpat bljar cmni best jgak..

    ReplyDelete
  10. HIKKKKKK,API PUN COMEIIIIII... KREATIFFFF :D

    ReplyDelete
  11. aku dapati bukan org lidi saja yg menarik perhatian.. tapi ada.. CACING!!!!!!

    lari....

    ReplyDelete
  12. gif yg ke 6 tu..x paham aku blurrrr

    ReplyDelete
  13. geli tgk yg mcm cacing2 tu..

    ReplyDelete
  14. teruja tengok..org lidi yang gans pun ade haha

    ReplyDelete
  15. wow!!! nice post. like it. :D

    ReplyDelete
  16. hahah seronok pula dok nengok gambar2 org lidi ni... nampak cute je semua...

    ReplyDelete
  17. weeeeeeeeeeeee.......terasa macam ribena kids lah ...suka deh dgn gambarnya .....

    orang lidi orang lidi ...... sangat awesome !

    ReplyDelete
  18. ambil dulu buat lucu lucuan..thanks sob..kutunggu kunjungan balik di http://valentinofebrian.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Comel laaa.. :D skg dh makin maju, org lidi dh mkn banyak.. hohoho..

    ReplyDelete
  20. mcm biasa selalu keciciran keretapi nak komen kat sini... comey jer animations tu paling cute cacing besar kuar dari tasik and ngap burung tu :d

    ReplyDelete
  21. Salam.

    Ak tak leh nak hadam, pa motif untuk stiap satu animasi ni,hahaha

    Tapi, memang ada part, seronok tgk :) For sure, ak suka tgk wrna2 yg dia guna utk stiap gif tu.. kaler pastel sumanya :D

    ReplyDelete
  22. ajak anak thn 6 tgk sekali..komen dia..., macam mana nk buat gambar animasi bergerak ni?

    ReplyDelete
  23. Cool aaa. Comel je orang lidi tu gerak2. Hee~

    ReplyDelete
  24. comel je.. :D suka y jadi org salji tu..hek3.. :))

    ReplyDelete
  25. xdpt nk tgk gif ni.. slow benor line..haha

    ReplyDelete
  26. tetiba rasa mcm nak main game stick war plak...hehehe...

    ReplyDelete
  27. suke org salji lari tu..
    hehehe

    ReplyDelete
  28. Tak tau kenapa aku rasa benda ni tak comel pun.












    tapi SANGAT² COMELS! HAHA

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item