Wordless: Aku dan kehenseman

Sila tunggu seminit untuk gambar selesai loading. Harap maklum.









Sila tunggu seminit untuk gambar selesai loading. Harap maklum.


white-msn-buddy-emoticons-1white-msn-buddy-emoticons-2white-msn-buddy-emoticons-3white-msn-buddy-emoticons-4white-msn-buddy-emoticons-5white-msn-buddy-emoticons-6white-msn-buddy-emoticons-7white-msn-buddy-emoticons-8white-msn-buddy-emoticons-9white-msn-buddy-emoticons-10white-msn-buddy-emoticons-11white-msn-buddy-emoticons-12white-msn-buddy-emoticons-13white-msn-buddy-emoticons-14white-msn-buddy-emoticons-15white-msn-buddy-emoticons-16white-msn-buddy-emoticons-17white-msn-buddy-emoticons-18white-msn-buddy-emoticons-19

Kata-kata itu DOA. Apabila seseorang itu berkata akan sesuatu yang baik kepada kita, jangan lupa untuk menyebut AMIN. Semoga termakbul. Lagi-lagi jika kata-kata itu diulang-ulang. Jika ada orang mengatakan anda hensem, jangan nafikan. Terimalah orang mendoakan kita walaupun pada hakikatnya kita tidak hensem.

P/s satu: Jika anda menunggu selama seminit untuk loading tersebut, tahniah. Anda seorang yang lurus bendul.

P/s dua: Aku sekarang seperti emoticon yang berada baris dua lajur tiga. Ala-ala ulat beluncas. Sigh.

P/s tiga: Mereka sangat rajin update dan aku pula, sangat malas. Aku hanya menjadi silent reader tanpa meninggalkan komen. Bagi sesiapa yang ingin menuntut hutang komen daripada aku, mohon bagi tahu aku di ruangan komen di bawah. Nanti aku paksakan diri untuk ke blog anda dan meninggalkan komen bertaraf A SPM.

P/s empat: Entri ini memang sengaja ditaip secara mengarut. Hendak baca atau tidak, ikut suka hati anda. Haha.

P/s lima: Oh, ini blog baru aku, 'Mr. Tutor'. Kalau tidak keberatan, jemputlah singgah. Blog itu masih baru dan banyak yang perlu ditambah.

Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 404882937958917605

Post a Comment Komen Blogger

  1. aku masih tidak bendul untuk tunggu benda tuu loading . haha

    aku taw kau handsome ,baik hati , penyayang . AMMINNN :)

    alaa , kalau malas update pun , bw lah ke blog aku . hehe

    ReplyDelete
  2. nasib baik aku tak jadik bendul , hampir2 .. =_=!

    ReplyDelete
  3. mohon copy gambar byk2 tu....hehe

    ReplyDelete
  4. naik berbisul punggung tunggu dia loading hahahah

    ReplyDelete
  5. aku bukak2 entry ni, aku terus tengok komen dulu (kes nak komen 1st)..so bila aku dah baca komen2 kat atas ni, baru aku baca entry..bijak x aku? hahahaha

    kesimpulannya..

    ReplyDelete
  6. ceh..aku belum habis taip dah tertekan enter..terus lupa apa yg aku nak taip utk kesimpulan tu..grrrrr

    ReplyDelete
  7. cantik n kemas blog Mr. Tutor yg baru.he2

    ReplyDelete
  8. nanti kalau aku dah jadi cikgu . bia aku masuk kelas , aku nak ajar anak2 murid aku sebut.

    "Assalamualaikum cikgu Comel."

    "Aminn."

    lebih 30 orang 1 kelas, kalau sehari aku masuk 4 kelas ?

    cer darap . darap pulak dengn 30 hari ?

    haha . Alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  9. nak komen brtaraf A SPM ?

    tahniahh .

    ni msti kes masa SPM dulu tak buat betul2 kan ? :D

    ReplyDelete
  10. P/s satu : aku ni mmg lurus bendul, tpi dalam masa yang sama, hati aku berbelah bahagi samaada nk lurus bendul xtau pon x...

    P/s dua : comel XP

    ReplyDelete
  11. oh ya... muhun lu masukkn emoticon lu ni dlam shoutbox...hehehe... kiut

    ReplyDelete
  12. PPP memang bukan orang yg penyabar so i don't wait.. ha ha ha harap maklong (dah tau tu mesti trick jetuww)

    mohon terima hakikat ppp rasa MIKO memang good looking (sila amin kan limanamplo kali ek) tu sbb ramai follower mompan keh keh keh (erk... ppp klw puji mmg betul... harap maklong kalau tak ermm ppp x kan kuman apaapa keh keh keh)

    hutang... banyak mohon kasi perabih sebelum tarikh luput ^_^

    macam selalu lambat-lambat pun (walau pun macam dlm gambar dua lajur tiga tu, ttp akan komen ehem bukan macam ada org tu... dah ada salon patut pun bz jeuw ha ha ha)...

    suka n3 ni comel mcm ppp gak eh?? amin... keh keh keh (mohon terjun dalam besen basuh baju Mutusamy skrg ha ha ha)

    p/s: tido tido miko dah malam ni ^_^

    ReplyDelete
  13. nak komen lagi boleh?? keh keh keh.. mohon jan suruh ppp tidur cepat ye... sebab esok lusa tulak i'm on leave... yiha... so hari ni rasa2 paling awal titun pun mesti kul 5 pagi kut.. ha ha ha...


    papai miko encem...(kasi up lagi follower) :P (suke letuw keh keh keh...) dah3 jan perasaan lebih2, sikit2 cukup keh keh keh....

    ReplyDelete
  14. bafak ahh .memang aku seorang yang penyabar untuk tunggu 1Minit hahaha

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. hjmmm..jam aku menujukkan aku menuggu hampir 3minit ..

    hehhehe..loading lambat kot pc aku nih..
    oh ini pasal hensom ea..hati kau memang hensem !! tak dapat di pertiikaikan lagi u.. :)

    ReplyDelete
  17. erkk.memang tahap kelurusan bendul aku meningkat dengan menunggu gambar itu loading...sabo jelahhh...

    ReplyDelete
  18. nasib baiklah kau hensem (sila amin cepat) dan nasib baik jugak lah gua bukan kategori lurus bendul. ekekeke~

    ReplyDelete
  19. datang sini nak menyibuk keh keh keh sebb cuti jadi banyak masa nak komen2 kat blog retis ni ha ha ha >..<

    salam jumaat MIKO :)

    ReplyDelete
  20. nasib baik aku yg blur ni just tgk sekali pndg je menatam loading tu..lebih tertumpu pada emoticon ko ni..huhuhu~

    ReplyDelete
  21. aku tak tunggu, terus baca sampai bawah. hihi

    ReplyDelete
  22. aku hanya bendul yg tidak lurus krn tak tunggu loading..haha....

    hai beluncas..comel jerr menonggeng macam tu ^_^

    ReplyDelete
  23. mujur tak memendulkan diri, hahaha.. usha2 p/s je dulu..

    ReplyDelete
  24. aku tak tunggu .. kehkeh.. satu kebanggaan..

    better jadik silent reader dari jadik non-reader.. ehh ade ke macam tu ??

    aku tanak pegi lawat lagi sebab jam kat laptop dah pukul 3:13... nanti aku pegi lawat mr.tutor :)

    curious kenape ko mcm ulat beluncas ?

    Malas itu seni :D

    ReplyDelete
  25. nasib la tak tunggu..
    Aku tau dtg sini mesti terasa kehenseman tu.. sebab kepercayaan tu penting. jadi memang percaya dirimu ensem.. cm mama PPP cakap, retisssss :) Amin, Amin, Amin..
    (doaku terus-terusan untukmu)
    Cewahh, dah macam dialog drama la pulak kan :p

    ReplyDelete
  26. trolling in the deep eh kopi.,aku hensem x kahkah!

    ReplyDelete
  27. wordless.. ?
    kalau betol2 ade video untuk diloading, maka aku tak boleh komen sekarang... :P

    aku datang komen ni... ^_^

    ReplyDelete
  28. Lololo...baru jumpa blog ni...Mujur tak terlurus bendul hari ni...Penangan kopi dan pasta mungkin.Aha! Terima kasih follow saya.Eh,terasa handsome pulak lepas tinggalkan komen. :)

    ReplyDelete

  29. aku sangat gembira hari ni

    sebab aku bukanlah golongan berlurus bendul.

    yess

    ReplyDelete
  30. aku nampak aja tunggu seminit. aku dah agak tu mesti kelentong... aku pun ada juga la terkena tempias ulat bulu tu.. kadang tu nak on pc pun malas haha...

    bagaimana pun memandangkan aku tak nak ranking pengomen tegar kat blog ko di terkeluar dari carta (walaupun nampaknya kerana pencil dah bolot semuanya hehe) jadi aku datang komen (sedang berkira-kira nak tambah komen merapu dlm n3 ni lagi lepas ni)

    jadi akhir kata aku doakan kau terus hensem ekekekekeke...

    ReplyDelete
  31. aku bru tggu 10 saat pastu aku terfikir yg mungkin aku ditipu. hehehe nasib baek xsmpt jdi lurus bendul weyh!

    ReplyDelete
  32. cett, punye la lame wa tunggu. hampeh bila bace komen ni. terkene jugak wa ni -.- pape, luu memang hensem bro :D

    ReplyDelete
  33. 15 minit aku tunggu mende alah ni loading ..haha ..btw, aku datang dgn perasaan bangganya ke sini ..nak kenal2 dgn blogger-blogger semua.. :D

    ReplyDelete
  34. Terbaik la ranking blog ini. bilalah blog sya nak jadi mcm ni. follow n klik

    ReplyDelete
  35. sy mmg suka tgk bnda tu pusing2 -_-" kakakakkakaka. eden torkono!

    ReplyDelete
  36. haha. aku lurus bendul bro. aku tunggu. haha. kesimpulannya aku suka tgk emoticon itu. haha

    ReplyDelete
  37. sori, tak rajin utk tunggu... aku doakan semoga mr kopi cepat hensem

    ReplyDelete
  38. xde pape pun.. siap tgk jam lgi
    dh lbih seminit.. sabor je laa.. huhu

    ReplyDelete
  39. mampir balik pengertian-computer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. tunggu seminit?

    tidak akn ku tunggu walau sesaat..errr

    ReplyDelete
  41. aku tunggu kemain laaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  42. penat tunggu.awak pen-tipu~
    grrr

    ReplyDelete
  43. fuhh ! kalaw dah ade bole la mintak mr kopipes belikan :P

    ReplyDelete
  44. owh.. aku xpasan ade ni.. -->Klik sini untuk baca penuh »
    aku tggu lbih seminit.. aku mmg bendul

    ReplyDelete
  45. nampak beno menipunye -_-

    ReplyDelete
  46. ermm....naik juling mata huhu...tp ok jgk la xkluar pa..lau tiba2 tggu kluar gmbr hntu..konfem pecah pc ni huhu

    ReplyDelete
  47. okeyh , CP lurus , ptot refresh banyak kali tak lepas :P

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item