Cool: Koleksi animasi mini geometri #1

Sebelum ini, aku ada kongsikan uji mata tanpa warna . Rata-rata tidak mampu melihatnya untuk jangka masa yang lama. Kali ini, aku ingin ...


Sebelum ini, aku ada kongsikan uji mata tanpa warna. Rata-rata tidak mampu melihatnya untuk jangka masa yang lama. Kali ini, aku ingin tampilkan koleksi bentuk geometri yang diolah dalam pelbagai pergerakan untuk membentuk animasi yang cantik. Semua gambar di bawah ini berformat gif. Bagi pengguna internet yang lembap, mungkin anda terpaksa menunggu sedikit lama untuk semua gif itu selesai loading. Jangan risau, ianya berbaloi untuk anda menunggu. Err, mungkin berbaloi . Apapun jom layan.




















Sumber: surrogate-self

Jom baca artikel yang lainnya.

koleksi 3582176139296182283

Post a Comment Komen Blogger

  1. penat scroll ni!! tolong la bagi aku 1st!! grrrr

    ReplyDelete
  2. aik? approval utk entry yg tadi je ke? kahkahkah..jahak mung nih..:D

    ReplyDelete
  3. wowww..kreatif! guwa suka gif yang first..

    ReplyDelete
  4. nasib 'kura-kura' aku bawa gear 3 hari ni..boleh la tengok...
    cantik dan menarik... =)

    ReplyDelete
  5. mak aih... penat aku tunggu kerana tenet macam vavi..
    +..+

    nati aku bukak balik..huh!

    ReplyDelete
  6. Berpinar mata tengokk T.T

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Hik3, ak suka benda2 camni >_<

    Haaa..baru best >_<

    Kan best kalau benda ni mcm ala2 hologram.

    ReplyDelete
  8. woahhh..ohsemmm..walaupun agak slow nk tenet ku tapi aku nampk keindahan geometri tu..heee

    ReplyDelete
  9. sporting pula tenet aku hari ni.. tak payah tunggu lama dah boleh tgk..

    tu yg macam ulat tu jgn bagi PPP tgk nanti dia takut hehehehe...

    ReplyDelete
  10. er.. tadi kejap ada approval.. sekarang auto save dah ye? percubaan sajalah itu Kopi pasta?

    ReplyDelete
  11. Yang nio 7 tuh superb cantek!

    ReplyDelete
  12. yang nie tak pe tak juling biji mata.. gua suka hijau petak2 tu.. yang gambar 3 last tu dah serupa cam ulat sampah meliuk2 pulak.. hehe

    ReplyDelete
  13. kreatif. hehe...mata aku cakap dia suka tengok semuanya sekali. tertarik :D

    ReplyDelete
  14. Tenet kat rumah aku laju sampai tak sempat ligan...hahahaha...
    mmg cantik animasi geometri ni semuaa...

    ReplyDelete
  15. MIKO mohon next entri yg ada animation macam ni ada jugak geometri berbentuk paripari eh?? h aha ha ^_^

    p.s: yup loading is very slow =..=

    ReplyDelete
  16. haiyo mr..cantek gilerr...ok cantik sampai giler kan..aku suke yang no 3..cantek...=P

    ReplyDelete
  17. tekun aku nengok satu-satu. haha. tapi aku paling suka yang cam sarang labah2 tu.

    ReplyDelete
  18. berpinar2 dh mate ni tgk. haha

    ReplyDelete
  19. naik juling mata guwa. gambar ni memang bergerak ke? mata aku yang buat dia bergerak?.....eh? gila cool.

    ReplyDelete
  20. aku ingt aku da komen

    rupenye belom

    haha

    ReplyDelete
  21. kejam gila approval untuk entri yg sebelum ni je..haha :D

    da lah sebab ad approval, sampai 3 kali terpublish komen =.='

    menarik, warna wrni :D

    ReplyDelete
  22. ternganga aku tengok sebab memukau sangat ! haha :P

    ReplyDelete
  23. aduyai,....kepala ada pusing2!

    ReplyDelete
  24. fenin ak tgk lma2..tp cntk la...mcm prmpuan cntk tp lma buat pening kpla kan hahahha *tetiba

    ReplyDelete
  25. pernah hampir fail ms ujian kenal warna..muehehe

    ReplyDelete
  26. aku tinggal kejap je dah dua entry aku terlepas ? cehh.. kemain ye hg... ralit je aku tengok benda ni... (sbnrnya nak ckp yg tenet aku laju :P )

    ReplyDelete
  27. first time kat sini.. memang cantik dan kreatif.. tapi memang agak seksa zahir nak tunggu loading tu.. aku tak tipu part yang tu.. =_=

    ReplyDelete
  28. wow..
    suka yg pertama dan ketiga..

    ReplyDelete
  29. ok , internet aku lembab ambik masa yg lama untuk habiskan semua .

    memang cantik ^^,

    ReplyDelete
  30. giler kool dan awesome..aku dah lame xdtg sini..weyh cmne kau letak bnde kool-2 cmni..mcm yg kentut tu..jeles T.T haha

    ReplyDelete
  31. benda ni boleh dijual beli ke?
    nak satu wt screen saver. haha~

    ReplyDelete
  32. sebaik line okay malam ni , dapat scroll dari atas ke bawah . Smart n cool , tapi takleh pandang lelama plak .. Paling cool number 1 n yang warna merah tu..huhuu.. =)

    ReplyDelete
  33. huh memang jenuh nunggu lodingnya. tapi cukup berbaloi.. cantik dan kreatif..

    ReplyDelete
  34. memang gempak la broo....nice share

    ReplyDelete
  35. Uii .. Malas tgkk.. sakit mate... Hahaahaaa

    ReplyDelete
  36. Uii .. Malas tgkk.. sakit mate... Hahaahaaa

    ReplyDelete
  37. tau tak..bile tenet lembab , mende tu slow motion... :P
    lagi cun tgk slow motion..hahhahha

    ReplyDelete
  38. pasal cbox tu aku tk pndai la. jd aku nk cube pn aku blur =_= btw thanks bg cre

    ReplyDelete
  39. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item