Serius: Aku malas

Genap 2 minggu tetapi tiada entri baru? Secara sarkastiknya, aku sangat produktif dalam berblog ini. Kadang-kadang, aku sangat cemburu a...


Genap 2 minggu tetapi tiada entri baru? Secara sarkastiknya, aku sangat produktif dalam berblog ini. Kadang-kadang, aku sangat cemburu akan kegigihan bloger-bloger lain yang sering ada idea baru yang ingin dipersembah atau dikongsi. Mungkin kegigihan mereka itu boleh menjadi inspirasi untuk aku berblog? Mungkin ya mungkin tidak. Nantikan entri aku yang seterusnya 3 minggu dari sekarang. Ha ha ha. Ok itu tipu. Amaran: Ini adalah entri pemanas badan aku. Apabila sudah cukup panas, barulah boleh berlari kembali dalam dunia blog seperti dahulu kala.


Jom baca artikel yang lainnya.

serius 1211422844152036245

Post a Comment Komen Blogger

  1. haha malas jgn smpai xbrblog ok!

    ReplyDelete
  2. Pelik juga mana hilangnya kau ni ;D
    hahah jgn lama2 sgt tak berupdate xD

    ReplyDelete
  3. mohon rajin update :|

    ReplyDelete
  4. 3 minggu lagi i datang balikkk.. haha

    ReplyDelete
  5. At least ada gak something, drp tak de :) ~ yup indeed reality bores me too :\

    ReplyDelete
  6. pasal bosan pun dah boleh wat post, jadi takkan ada masalah bila idea dah mencurah2. haha..

    ReplyDelete
  7. setiap hari update pun belum tentu lumayan kesannya...^_^

    ReplyDelete
  8. yeaaa... jgn malas2 k...ahahahha

    ReplyDelete
  9. hai encik kopi, long time no see

    ReplyDelete
  10. ini kali ke dua jengguk ke sini. dah jengguk sebelum ni tapi tak tinggalkan jejak..

    ReplyDelete
  11. silalah panaskan badan tu dulu, kasi kuar peluh bagai..pepun selamat kembali :D

    yeahhhh !!!

    ReplyDelete
  12. first, congrats lah malas2 ko pun jadik jugak sebiji entri ni. kalu aku malas nk buat dh ni.haha

    2nd, jngn awh memanas lama2, ko tak ponas ke?

    akhir sekali, apa kena ngn domo tu, buang tabiat kah?

    ReplyDelete
  13. bla..bla..bla...bla..bla..bla..bla..

    fuh~ fih~ fuh~

    (tengah baca jampi mentera untuk merasuk empunya blog supaya penyakit malas itu berpindah kepada blogger lain yang tidak di kenali hehehe)

    ReplyDelete
  14. @sadd...kenapa komen ko ni buat aku rasa ko mcm trolling jer nk komen..KENAPAAA? :P

    @nong andy...haha LOL.blogger yg tak dkenali pulak yg jadi mangsa. ok.dh rasa terkena sikit tempias rasukan tersebut :)

    ReplyDelete
  15. menaip entry dibawah terik matahari. panas giler....mesti cepat je ko update nanti. haha.

    ReplyDelete
  16. seriuss weehhh baru rasa malasss.. arrrrgghhttt

    ReplyDelete
  17. Salam. Bila ko sebut pasal kegigihan..aku terbayang dua org blogger..

    tak lain tak bukan, abg ben n kak ppp kita.

    Huh..ak pn nak pusing2 kepala cam ko nasir (-__-)

    ReplyDelete
  18. juling pulak mata aku tengok mulut domokun terbukak tutup, huahua

    ReplyDelete
  19. hanna pun kekdg xde idea nk updte ape at blog..smpay ke hari ni bru 56 entry hanna updte..org lain da beratus ! haha..

    #comey tgok cartoon tu..bosan giler lah muke dy..haha

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item