Wordless: Cinta api dan air


fire,water,love

Sumber: joyreactor

Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 5985646930737416295

Post a Comment Komen Blogger

  1. comelllll + sweeetttt :D

    ReplyDelete
  2. grrr...kemain aku scroll semata2 nk komen 1st..rupanya aku terlambat..zzzz

    ReplyDelete
  3. @ mr. H...bhahahhaha mohon lain kali cuba lagi :P

    ReplyDelete
  4. hahaha..comelnya api dgn air..ko pegi revert balik ke ape tadi? minit ke-2 aku dah datang..hahaha

    ReplyDelete
  5. cinta+api+air=tetap menyakitkan kalau dah terkecewa :P


    ehem ehem... mohon unzup shout tu munya mulut ek?? ha ha ha

    ReplyDelete
  6. @mr.H...technical error...pic yg ak upload kabur..last2 gne pic dr source..trus clear...hukeleh ko pon slalu jgk revert n3 ko..acap kali juga terlepas jd pgkomen 1st ko :P

    @ppp...err...entah..mohon sifu cinta a.k.a admin page 'masih cinta' perjelaskan lg :P zip mulut? lalalala

    ReplyDelete
  7. miko hahaha cinta tu x perlu dijelaskan... ia adalah semula jadi... hanya orng yg bercinta jer yg tahu rasa cinta muehhehehe :P

    ReplyDelete
  8. grrrrrrr!

    apahal masih tak boleh nampak semua pic n tgk citer cinta api n air n smpai habis.. Kopi pasta.. sila jawab dalam 3 saat!

    kalau tidak anda di denda belanja aku minum kopi hehe..

    ReplyDelete
  9. berpisah didini tak bermakna berpisah selamanya :)

    ReplyDelete
  10. akhirnya!!! hahahaha...

    comel jer budak api n air tu.. paling penting lukisan itu sangat cantik!! aku SUKA..!

    ReplyDelete
  11. @nong andy...hehe kena la byk bersabar mnunggu habis loading ya. di sebalik ksabaran itu ada kemanisannya :) mmg cantik pn..mohon ko lukis sbijik mcm tu

    @mk syahir...tudiaaa sifu cinta dah bersuara...segan aku.bahahaha

    ReplyDelete
  12. last last bsame gak api dgn air tu, huhuhuu :D

    ReplyDelete
  13. Alamak tacin pulak wa tgk gambar cinta api dengan air nie.. akhirnya bersatu juga depa.. sobs..sobs.. T_T

    ReplyDelete
  14. api dgn air.. mampukah bersama?? boleh, bila api marak sembur la air.. bukan susah pun kan =)

    ReplyDelete
  15. Ya allah sedih tang bhagian kemuncak to akhir sekli sweet sgt2

    ReplyDelete
  16. happy ending. sweet la aku suka.. :D


    semua orang suka kot..hehe

    ReplyDelete
  17. cool lah blog ni...follow dulu..hehehe =)

    ReplyDelete
  18. waaaahh.. comel sgt!! :) cinta api dan air.. hoho..

    ReplyDelete
  19. @emmeraz...ada jer. maybe internet hang tak berapa nk laju. so ambik masa utk habis loading...

    ReplyDelete
  20. anyonyonyo tak bersatu di dunia nyata, jadi wap baru boleh bersatu.hohohoho..omey2 la kisah ni.

    ReplyDelete
  21. comelz je kartun same goes to the story muehehe

    ReplyDelete
  22. aku dilanda kesedihan..~~~sob3x~~~ meskipun hepi ending, but still sedih... cerita ang telah merenggut sanubariku..~~~sob3x~~~

    **terus layan lagu My Immortal**

    ReplyDelete
  23. @AMYrul si kacak...tudiaa pakar cinta dh mai dh, hang terlebih feeling ni...nampak jer kat luar keras n hebat kelakiannya ttp di dalam ada2 unsur kelembutan di situ. kelembutan tu tak bermakna lemah ttp ... *sila sambung mggunakan ayat sendiri* bhahahha :p

    ReplyDelete
  24. alololololo..sweet yer..
    teersentuh hati cik zaitul ...

    huhuhuhuhuhu...


    ReplyDelete
  25. mIKO BUAT LOVE STORY LA... PASAL KUCEN MESTI CUTE :)

    ReplyDelete
  26. Api dan air hanya boleh bersatu selepas masing2 hilang dari dunia nyata... Sebaris dgn citer romeo and juliet lah, kalau mcm ni... :)

    ReplyDelete
  27. Comel gila apiii!
    Tsk tsk. Kesiann kisah dorang ni.
    Tapi takpelah. Ending dia happy jugak kan.

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. comelnya ~
    cantik sangat lukisan tu .
    suka tengok gambar2 tu :D

    ReplyDelete
  30. @cik pensil...nak copy? sila sila... :)

    ReplyDelete
  31. bercinta hingga ke syurga. best nye jadi bidadari.. ehehe

    ReplyDelete
  32. okay api itu sangat comel .

    ReplyDelete
  33. apakan daya...cinta tak semestinya memiliki..wuarghhh...naik balik mood putus cinta aku..ok..maybe lebih tepat cinta tak kesampaian..wewewe..nice giler story ni..without words...tp aku masih boleh paham apa yg nak d'sampaikan..sob3...

    ReplyDelete
  34. hahaha . ada jalan penyelesaian :)

    ReplyDelete
  35. api dan air xkan boleh brsma slmanya.. huu

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item