Wordless: Mati kau nyamuk

mati nyamuk

Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 5559237319032386211

Post a Comment Komen Blogger

  1. hahaha sebijik macam aku :D

    ReplyDelete
  2. waaa... ni berapa ribu keping kertas dan animasi le yg dia kena buat ni... awesome >..<

    ReplyDelete
  3. a... aku sangat kagum. kita lihat ia untuk beberapa saat saja tapi sebenarnya mengambil masa yang lama untuk menyiapkannya...

    ReplyDelete
  4. hahahaha... nyamuk membuat kn kita membunuh,, kwkwkwkw

    ReplyDelete
  5. Kalau ade nyamuk dalam kereta, abis cermin cermin kereta aku tepuk sekuat hati, hahaa

    ReplyDelete
  6. kalau aku tepuk skali x dpt. aku mls dah. :3

    ReplyDelete
  7. ni roto animasi ni , die lakonkan dulu lepas tu trace satu satu . mau ribu riban ni ngeee dulu penah buat , taknak dah . rase nk muntah demam sume daaa

    ReplyDelete
  8. ciss. ni dah macam aku dah ni "=.=

    ReplyDelete
  9. guna ridsect je..hahaha

    ReplyDelete
  10. umah aku banyok nyamok...grrr

    ReplyDelete
  11. Hahaha, sama pulakk. Memang selagi tak dapat nyamuk tuu, memang tak puas hati! Even dah mati sekalipon, tetap nak tepuk2 banyak kali xD

    ReplyDelete
  12. haha. aku benci gile dengan nyamuk. selagi die tak mati, selagi tu aku tak puas hati! haha.

    ReplyDelete
  13. wow... NGAGAAGAGAGAGGAGAGAGAGGAGA........

    ReplyDelete
  14. comel katun dia.tp dasat jgk ni gaya bunuh nyamuk mcm ni.nyamuk je pun habeh sume tunggang tebalik.
    alaaa jgn la kedekut,nyamuk ambik darah sikit je.haha

    ReplyDelete
  15. wordlesss yang paling aku suka dalam sejarah blog setakat ni. hahhaha

    ReplyDelete
  16. besaq gedebak nyamuk dia...
    kahkahkah

    ReplyDelete
  17. msti ribu keping lukis baru siap artwork ni kn, huh...

    ReplyDelete
  18. cool... rajin sungguh melukis

    ReplyDelete
  19. Kua-2 . Mak aku sangat suke tampar nyamuk & ekoran tuh anak dia pun jadi gitu ! HAHA .

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item