Wordless: Cinta matematik



Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 5288414787891297665

Post a Comment Komen Blogger

  1. ciss. aku terlepas jadi yang 1st. grr

    ReplyDelete
  2. ohh. lupa nak komen pasal entry sbb terlalu taksub nak jadi pengomen first. takpe, hari ni bgi can kat Encik H. HAHAHAHAHA :D

    Ohh, btw, kau mmg suka ek, muntah2 pelangi nih ? hahaha

    psst : pasal cinta matematik ni, mengingatkan aku pada seorang kawan aku. budak genius. cara dia confess kat kawan aku yg dia suka ialah dengan cara invent formula, supaya bila kita solve, akan dapat graph bentuk "love". Hihihihi :D

    tapi taktik tak menjadi, sbb org yg dia suka tu, tak suka formula yg complicated "=.=

    ReplyDelete
  3. graf tu ada dalam google..:D

    ReplyDelete
  4. ceyt 'invent' formula? die copy paste dr encik google jer tu...bhahaha..sbb tu org yg die suke tu xske sbb ciplak dr internet :)

    ReplyDelete
  5. hahaha, kitorang ingt dia ciplak dari internet, tapi bukan lah. dia invent sendiri. aku pun tergamam tgk sbb dia tu jenis yang blur blur, lurus orgnya :D

    hahaha. tapi mana lah tau, kot kot, betul ada kat Google kan. hahahahahahaha :D

    ReplyDelete
  6. nak buat entry jugak la pasal ni..kehkeh

    ReplyDelete
  7. cinta matematik?? pening. aku alergik nombor. hehe

    ReplyDelete
  8. walaupun aku suka math, tapi bila bab2 'its kompliketed', aku tak suka kompliketed cam kat atas. huhu.. nak2 kalo dah sampai berurat dahi aku duk cuba solve soalan tu, tegang segala saraf kat otak, tetiba jawapan dia bagi sangat KBKK.. aiseh haha

    torres, fb aku sama nama ngan blog profile..huhu

    ReplyDelete
  9. hak3 . ak sukee mntah plngi kaw .
    ouh , nnti jangan lupe buat mcm nie dekat aq taw mhrje . hakhak3

    ReplyDelete
  10. aku tak suka nomborrrrr..

    ReplyDelete
  11. math. sungguh. allergic. tah kenape tang math je aku mcm loser giler. =..=

    ReplyDelete
  12. Humm ni klw PPP guna formula ni masa bercinta dulu jawapan dah sah-sah FAIL sokmo ha ha ha I ALLERGIC TO NUMBERS AND MATHS... :/

    ReplyDelete
  13. Woaaaa. Nampak macam ramai je yg allergic dengan nombor. Haha! Aku sukaa. xD

    Err, gamba tu cheesyyy =.='
    Tpi muka lelaki tu dalam gamba last sekali memg lawak. Rasa nak cepukk je. Haha

    ReplyDelete
  14. Yang asal punye bukan nobita dgn shizuka kan??

    ReplyDelete
  15. @ dakara..entah. ak jumpa yg asal dialog die lam bhsa apa entah..spanish kot..aku ubah letak dialog sendiri :)

    ReplyDelete
  16. hehehe... aku pun tak suka matematik hihihi.. tapi kalau ada yg nak 'compes' macam tu memang sweet gila lah ekekeke

    muntah pelangi ke? :p

    ReplyDelete
  17. yg ini baru namenye mental abuse!

    ReplyDelete
  18. gmbar muntak pelangi tu comelll..haha

    sungguh "bercinta" dengan matematik..haha

    ReplyDelete
  19. klasik sggh cara mengorat.

    ReplyDelete
  20. haha. alololo. sweet hang punye dialog. LOL. :)

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item