Santai: Debu-debu bintang

Entri ke-101 dan hari ini hari Isnin. Monday's Blues. Hari yang membuatkan ramai orang tidak bersemangat untuk bekerja atau belajar. Ci...

star dust flash

Entri ke-101 dan hari ini hari Isnin. Monday's Blues. Hari yang membuatkan ramai orang tidak bersemangat untuk bekerja atau belajar. Cis, dasar pekerja dan pelajar yang pemalas. Dan juga, hari yang membuatkan ramai yang EMO. Haha. Oleh itu, jom kita bermain dengan debu-debu ini untuk TOPUP mood kita. Bulatan-bulatan itu boleh digerakkan menggunakan cursor. Ikut suka hati anda ingin gerakkannya di mana-mana asalkan anda bahagia. Pastikan browser anda memiliki flash untuk ia berfungsi. Selamat mengharungi hari Isnin.


Jom baca artikel yang lainnya.

flash 3001265114972320320

Post a Comment Komen Blogger

  1. Yeah!!! Fulamak...jakun gila aku tengok benda nih. Yang aku perasan, kalo bubble tu single, attraction dia nak tarik debu2 tu tak kuat.. setakat nak jadi jambatan debu tu bergerak bloeh la. tapi kalo letak dua bijik at least, then ok nak tarik.

    ReplyDelete
  2. book tempat dulu mua ha ha ha ^..^ 2nd!!!

    ReplyDelete
  3. Mirul ni law tahi bintang betul ni boleh "make a wish" keh keh keh.... tapi tadi PPP gerakkan gelung2 bulat tu mengikut gerakan bola snooker waaaaa!! cantik tuu.... bintang2 yg kecik2 tu bertabur-taburan lagi... very artistic, macam kat wayang 3D pulak.... suke suke =)

    ReplyDelete
  4. wahh menatang bintang ni awesome la.bnde ni dah buatkan lappy aq diserang kanak2 ribena yg tak comel dan comot.

    ReplyDelete
  5. perghhh.. suke! boleh bt aku tergelak pelik sendirian..hehe

    btw, isnin ni dn akn datng aku still bahagia :) kahkah until next,next monday..arghh dem it !

    ReplyDelete
  6. ahaaa. sangat seronok yeee main bnd ni. buat aku leka sikijap. ohsemmm~!

    ReplyDelete
  7. haha cool nih keep it up

    ReplyDelete
  8. Best plak aihh, apesal benda bulat tamau benti pas gerak skali, huh, hehehe

    ReplyDelete
  9. Arghhh, lagi minat dengan empat gambar kembar tuh. Hehe :D

    ReplyDelete
  10. mulut aku ternganga lagi sekali melihat kehebatannya, hahaa :D

    ReplyDelete
  11. macam main karom je aku buat, hahaa:p

    ReplyDelete
  12. waaaaaa.. aq terpegun melihat sang pelangi ini... adeeiiiiiii.. sumillll

    ReplyDelete
  13. kembali menjadi kanak2 ribena...weeha :)

    ReplyDelete
  14. ak lhaa sang pelangi . gahaha

    ReplyDelete
  15. @hyung...haha peka sungguh hang..ak men tolak2 rawak jer :P

    @ppp...this's what we called 'Stardust' :)

    @nabila...jangan nganga luas2 nnt tertelan buah kaeom yg hang main tu...huhu

    @lana...momentum /inertia tinggi. itu yg susah nk berenti tu..hehe

    @cendol & missha...korunk xmain ni pon, korunk kanak2 ribena yg ceria juga..hahaha

    ReplyDelete
  16. rase xnk brenti lak main bnde alah ni. hahaha >__<

    ReplyDelete
  17. This is so Awesome !! Hewhew. Muntah pelangi aku tengok mende ni. Hahah. :)) Naiss2.

    ReplyDelete
  18. haha awesome sgt nih!!!syiok je tgk...ralit aku..hahaha

    ReplyDelete
  19. datang sini balik, nak main stardust sebelum tidur, semoga akan mimpi "stardust" ni betul2 sat lagi keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  20. alaa nape aku xleh tgok ni tehee

    ReplyDelete
  21. haaa bleh pun aku tgok , ohsem ! habuk2 bintang

    ReplyDelete
  22. haha syok plak main benda alah ni

    ReplyDelete
  23. OHOIIIII. Aku tak tahu apakah ini tapi yg pasti, aku dah ralit main gerak2 kan bulatan tu. Hihihi. Syok syok :D

    ReplyDelete
  24. amboiiii...bestnya main benda nie..eh..ahaha

    ReplyDelete
  25. uniknye name blog dye..haha..dtg cini jln2 smbil fllow..fllow kite balik ea

    ReplyDelete
  26. dtg main bintang tanpa gangguan kanak2 ribena.aman . aman .

    ReplyDelete
  27. menarik gila lah menda ni.. jam 12.32 am aku gelak sengsorang sambil dok tarik- langgar2 kan debu er.. bebola tu hehehe...

    ReplyDelete
  28. hoh, dikejar debu2 bintang ^^

    ReplyDelete
  29. hahaha... best giler maen.

    ReplyDelete
  30. wahhh cantik betul benda2 ni ;O
    mana kau dpt eh?

    ReplyDelete
  31. mana kau dapat ne ? coolio habes ah !

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item