Lol: Nicolas Cage sebagai puteri Disney

Nicolas Cage Picture

Nicolas Cage merupakan aktor Hollywood yang versatile. Dengan berbekalkan muka blur, beliau mampu memainkan apa-apa watak dengan bersahaja dan penuh kelakian. Bagaimana jika wajah beliau itu diabadikan ke dalam watak puteri-puteri Disney seperti Cinderella, Snow White dan lain-lain? Hilang terus elemen macho yang ada padanya. LOL. 

Nicolas Cage As Disney Princesses
Jasmine - Aladdin

Nicolas Cage As Disney Princesses
Belle -  Beauty And The Beast

Nicolas Cage As Disney Princesses
Cinderella - Cinderella

Nicolas Cage As Disney Princesses
Mulan - Mulan

Nicolas Cage As Disney Princesses
Pocahontas - Pocahontas

Nicolas Cage As Disney Princesses
Aurora - Sleeping Beauty

Nicolas Cage As Disney Princesses
Snow White - Snow White

Nicolas Cage As Disney Princesses
Ariel - The Little Mermaid

Nicolas Cage As Disney Princesses
Tiana - Princess And The Frog

Sumber: JenLewis@buzzfeed

Jom baca artikel yang lainnya.

lol 7899231279689663860

Post a Comment Komen Blogger

  1. suka tgk dia berlakon con air..

    ReplyDelete
  2. orang yang buat nih msti x puas hati dengan kemaskulinan yang ada pada dia.. hahaa

    ReplyDelete
  3. hahaha, dia berlakon memang hebat, cuba kalo dia bawak watak pondan..hahaha

    ReplyDelete
  4. ayunya jelingan matanya.. haha..

    ReplyDelete
  5. hahaha, cannot imagine laaaaa.. HAHA

    ReplyDelete
  6. ha3 terbaik..tergoda tgok =)

    ReplyDelete
  7. erk... pelik. dan aku tak boleh nak imagine... huu

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Dalam bebanyak tu..watak Mulan je ak rsa ngam kopi..sebab tak yah pkai gaun,hahahah

    Yg lain macam..bapuk je (T___T)

    ReplyDelete
  9. haha. walaupun nampak tak sesuai tpi comel T_T

    ReplyDelete
  10. mulan..

    aku rasa mulan aja yg tidak teruk sgt hahaha

    tapi paling hebat.. ariel.. little mermaid tu kah..kah..kah... seksi o..

    ReplyDelete
  11. suka dengan lakonan dia... minat cerita2 yang banyak aksi..

    ReplyDelete
  12. Whooo, hero aku tu..... alamak, jadi mermaid tu seksinya. Aku segan tengok. kekekeke,

    ReplyDelete
  13. Tak patut tak patut tak patut , nicolas jadi duyung..
    Awwwww

    ReplyDelete
  14. Wah siapa yang edit Nicholas cage menjadi pelakon wanita. hahahahahah....

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Nicholas Cage nih sebenarnya drakula. :-p

    ReplyDelete
  17. LOL~ terus tak jadi machoo dibuatnya...

    ReplyDelete
  18. hahaha, muka dia xde xperation langsung.. mcm tu je.. tengah marah, tengah lawak, apa2 la tetap sama kn.. sama jugak mcm pelakun vampire tu, yg jd bella, sapa ntah nama beliau.. hahah

    ReplyDelete
  19. nightmare kalau betol. haha

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item