Cool: Manipulasi foto oleh Dmitry Maximov

Foto yang dimanipulasi oleh Dmitry Maximov ini adalah hasil gabungan bersama  seni fotografi dan illustrasi. Kebanyakan gambar di bawah ...

Manipulasi foto oleh Dmitry Maximov

Foto yang dimanipulasi oleh Dmitry Maximov ini adalah hasil gabungan bersama  seni fotografi dan illustrasi. Kebanyakan gambar di bawah ini berkisarkan tentang pengembaraan makhluk aneh menerokai dunia manusia. Memahami dan menghayati dengan cara mereka tersendiri. Ekpresi sunyi dan keseorangan dapat dilihat melalui riak wajah dan perlakuan. Adakah hanya kerana anda berbeza daripada normal, membuatkan anda layak disisih? 

Mata anda tajam? Berjayakah anda mengesan makhluk bertudung di dalam gambar?

*Paling suka #4: menyiram bumi dan #28: bermain dengan space shuttle. Comel.*

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Photo Manipulations by Dmitry Maximov

Sumber: tebe-interesno.livejournal.com

Jom baca artikel yang lainnya.

illustrasi 1075350574660597532

Post a Comment Komen Blogger

  1. chanteknye..krestif..menarik.. pergh..teringin nak belajar.. :)

    ReplyDelete
  2. Suka juga no #4 & kapal selam di tepi bumi...
    Setiap gambar membawa maksud yg tersendiri yg kadang2 aku pun tak faham apa maksud dia. Mendalam sungguh mesej dia.

    ReplyDelete
  3. there are something .... kan mr KP ?

    I wonder.....:3

    ReplyDelete
  4. serius cantik gila semua2 gambar ni.. ini editing level brape lah ni..

    ReplyDelete
  5. Yang duduk kat stesen ketapi tu kan.. ada pempuan bertudung kat dlm ketapi..

    Paling suka? Eh.. byk.. tak terkira.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus. Sesiapa yang perasan, tu tandanya dia perhatikan gambar tu betul2. Bukan sekadar tengok sekali harung jer :P

      Delete
  6. Yeah.. aku berjaya komen..


    Ko tau lah.. aku kan susah nak komen hila guna tab hehehehe

    ReplyDelete
  7. Okey.. aku rasa aku paling suka.. big rock yg ada sebuah rumah di celah2nya.. ia mcm panggil aku utk meneliti apa lagi yg ada di situ selain rumah kecil itu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petang2, boleh beriadah *keluarkan peluh* memanjat dinding batu-bata tu menuju ke puncak. *berangan*

      Delete
  8. wah, yang stu tuh bertempat di stesen ERL tuh

    ReplyDelete
  9. Ya Allah kreatifnya.. dan pandai main dengan illustration editing gambar yang perfect :)

    ReplyDelete
  10. Pic nih mengajar erti mencari2 , tajamkan minda..
    Haih.. dlm lrt adela wanita bertudung. Kireye org ni malaysia kah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin. Nampak gaya tudung, macam perempuan melayu Malaysia. Dan, bak kata komen di atas, tu macam dekat Express Rail Link (ERL)...

      Delete
  11. paling suke pic makhluk aneh tu dgn pakcik tua pegang payung ahhaa..cer tuka pakcik tu ngan gua ,mesti lagi gempak ..eh..

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Ak nampak KLIA Ekspress! hahahah

    Aku rasa 'kosong'.. less expression watak2 yang dmitry lukis..

    ReplyDelete
  13. Salam.

    Ak nampak KLIA Ekspress la kopi! hahaha
    Urmm..tapi dlm bebanyak, wtk dlm gmbr klia tu yg mcm,btul2 katun.

    Rasa 'kosong'.. less expression kan.

    ReplyDelete
  14. kreatif.... yg penting dekat ERL pun ada, glemer hakak2 tu...hehe

    ReplyDelete
  15. kreatif.... yg penting dekat ERL pun ada, glemer hakak2 tu...hehe

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum.

    tertarik pada gambar kartun yg menyiram bumi.
    Subahanllah. comey :)

    ReplyDelete
  17. Unik2 semuanya...
    sekali tgk mcm comei je makhluk2 yg ada..hehe

    ReplyDelete
  18. unik, smart n kreatif =) semuanya terbaik..suka tgok yg roket dan gitar 2..

    ReplyDelete
  19. kreatif lah...suka tengok gambar 1st tu...mcm ada something jer ^^

    ReplyDelete
  20. seriously, intersting :)

    ReplyDelete
  21. buat wallpaper pun sempoi ni ^^

    ReplyDelete
  22. paling suker makhluk yang kenit2 tuh , comel , ade makhluk nampak cam seram jer , btw

    ReplyDelete
  23. gila kretif kod. pandai gila la weyh

    ReplyDelete
  24. owh sungguh comel <----- maaf itu jer yg sempat tercoretkan wakakakakka ^_^

    ReplyDelete
  25. xphm maksud gambar ni.. haha :)

    ReplyDelete
  26. wah daebak pandainyer diorg...

    ReplyDelete
  27. maksud tersendiri.. hebat2

    ReplyDelete
  28. kreatif sungguh orang yg buat pic ni..:)

    ReplyDelete
  29. suke yg last skali..nampak comel n malu.

    ReplyDelete
  30. aku suka gmbr yg dia tengah menyiram kawasan tandus tu..

    kering..


    yg main shuttle tu pn comel..
    degn rambut cendawan..

    ReplyDelete
  31. tadi masa nak tengok pic ni rasa takut jugak, mana tau ada terselit hantu ke, haha..

    mesej dia, hargailah alien yang menginap di bumi, jangan sisihkan depa.. :P

    ReplyDelete
  32. ehh ade dinasor kat angkasa.. larikk... ehehehehe

    ReplyDelete
  33. ohsem!ad jgkla idea bt gini kan...kreatif org yg membuat yer..

    ReplyDelete
  34. yg ni macam tak berapa paham sbnarnya..

    tapi ekspresi sunyi dan lonely tu memang nampak kalau tu la mesejnya

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item