Wordless: Manusia suka makan cursor

Hari ini hari Rabu. Bertarikh tiga Julai tahun dua kosong satu tiga. Wordless atau words-less? Aku memilih words-less. Kurang patah per...

sleeping is dumb

Hari ini hari Rabu. Bertarikh tiga Julai tahun dua kosong satu tiga. Wordless atau words-less? Aku memilih words-less. Kurang patah perkataan dan bukannya bisu terus tanpa kata-kata. Jadi intro dibuat seringkas mungkin dan tanpa pengisian tertentu. Entri ini berjudul lelaki pemakan cursor. Kenapa bertajuk begitu? Anda akan faham jika anda membaca sepenuhnya. 

Hati-hati ketika anda menghalakan cursor. Jangan sampai cursor tersebut dimamah oleh lelaki berhoodie di bawah ini. Sungguh ranggup bunyi yang dihasilkan. Sila left-click untuk memaksa beliau memuntahkan cursor itu kembali.


Terasa mengidam hendak mencubit sesuatu. Ada sesiapa mahu pinjamkan adik kecil mereka kepada aku? Jika ada, sila pos lajukan kepada aku. Soal bayaran, kita boleh bincang.

*Mohon jangan dianggap serius.*


bayi comel dicubitbayi comel dicubit

Notis tambahan.

Kepada sesiapa yang ada meletakkan blog Mr. Copy Paste di bloglist mereka, sila tinggalkan url blog anda di bawah ini. Aku akan meletakkan blog anda di dalam BLOGLIST aku sebagai tanda terima kasih. Walaupun bloglist tersebut tidak berada di blog utama, paling-paling kurang blog anda telah mendapat satu backlink daripadanya. 

Jom baca artikel yang lainnya.

wordless 8069434418222236248

Post a Comment Komen Blogger

  1. lol terkezut cursor ppp kena telan.. la la la la la nasib jumpa balik... :P tu url tu dah bubuh.. nak letak lagi kew?? ekekekkeke word less ek...?? hahahahha ^_^

    ReplyDelete
  2. eh..cursor pun nak makan ke..?
    tapi bunyi rangup gila..

    budak kecik tu kalo dpt kt ko,
    abis lah dia asik kene picit2 je..

    ReplyDelete
  3. ngeri kot tengok dia makan cursor tu, rakus sangat.. kasihan budak tu kena penyet-penyet.. hihi..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah kan. tapi kiuttttt sangat2. salam ramadhan en copy

      Delete
  4. hakhakhak... tergezut tgk dia betul2 muntahkan balik. kalau tak, mau aku saman limanamploh kali...ekeke

    ReplyDelete
  5. wahaha geram plak dgq bunyi dia mkn cursor tu...huk²..

    ReplyDelete
  6. *nak bisu je* wkakkaka.. :)) ekh... makin kecik la budak tu kalau kena penyet...hahahah ^^

    ReplyDelete
  7. whoaa, bergerak orang tu kejar cursor patu telan.

    ReplyDelete
  8. hahaha..trkejut eden =) kecian plak kt baby 2..tp comel je..

    ReplyDelete
  9. alooo kesian baby tu, comelnya

    ReplyDelete
  10. comeynya baby tu.. nape tekan muka dia camtu.. grr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan akak pun teringin nak buat macam tu ? ;D

      Delete
    2. cubit pipi okla. takdela sampai nak tekan muka dia camtu..
      err..pensel, pinjam adik bongsu pensel barang sehari dua, boleh..? ekekek

      Delete
  11. Alahai comel baby tu...
    Blog anda dah lama dlm bloglist saya....kkiki

    ReplyDelete
  12. ingatkan betul2 td,baru jer nk culik baby n pos tadi kat anda..haha

    ReplyDelete
  13. hahahaha...stylo gila.....

    yg baby tuh dah knp, sje je fefeling comel2... arghhh geramm

    ReplyDelete
  14. baby tu comel !!! hahaha >.< sy rasa awak ni kelakar orang nie .. hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kembang dah encik kopi kita ni.

      Delete
  15. rupanya cursor ni rapuh macam kerepek pisang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pensel kena try rasa sekali. dgn mouse-mouse ni sekali rasa mcm kerepek kentang.. tak caya cube terai.. hihi..

      Delete
  16. sedang tabah menunggu loading...
    nampak muka baby kena picit2 je...
    nak jugak tgk org mkn cursor...
    =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiii....kemain lagi dia mengunyah..
      Hahaha

      Delete
  17. alahai kesianlah baby tu...meh kak lea nak gigit tangan yang nakal tu he3..

    yup setuju jugak words-less.....

    owh blog mr kopi dah lama kat bloglist kak lea ^^

    ReplyDelete
  18. cute sgt baby tu...buat kita senyum :)

    ReplyDelete
  19. Berirama la plak bunyik kunyahan tu... haha...Blog encik kopi dah lm dlm bloglist sy... tp bukan di side bar, jap g dia duduk dlm ieta Bloglist di tab page (sdg edit bloglist)

    ReplyDelete
  20. Macam biasa aku belum dpt lagi menghayati pemamah cursor itu.... cuma nampak baby comel yang kena buli hehehehe....

    ReplyDelete
  21. haha! terkejot bile cursor kene mamah :P

    ReplyDelete
  22. nt nak datang balik...loading lambat..bb slow...

    **url kamooo mmg dlam simpanan ^_^

    ReplyDelete
  23. seram tgok dia mkn kursor, hahaha

    ReplyDelete
  24. Aku xdpt njoy die ratah mouse aku.. baby tu dptla tgk.. oh utg kalau ade bayi kecik , nak je aku buli mcm tu.. bagusss, ko bg aku idea selain bg hudak nages.... muahahahahahhahaha

    ReplyDelete
  25. Nak taye , aku pegi kat link komikbest tu , n macam mane ye download..sbb tekan2 xde pape pun

    ReplyDelete
  26. baru je terasa kena cubit kita. aduhh

    ReplyDelete
  27. Mcm mana nak makan cursor ni?

    ReplyDelete
  28. tanjat boboy dia telan. rakus bebenor haa

    ReplyDelete
  29. maaf.. tp budak kecik tu comeyyy haha. teganggu pmbacaan kerana gmbar budak kcik tu

    ReplyDelete
  30. haha. terkejot tengok org tu mkn cursor.

    ReplyDelete
  31. eee..tekejutla ..dia mkn cursor dgn rakusnya..adoiii..=D

    ReplyDelete
  32. BW here!
    Btw, Join jom? :)

    http://koxtau.blogspot.com/2013/07/2013-giveaway-from-farra-izzaty.html

    ReplyDelete
  33. Adus tiga kali kena telan hahahahahaha

    ReplyDelete
  34. ok...dah try...hahahhahhah

    ReplyDelete
  35. ish3..lapar ye..hehe..comel la baby tu kena picit2 muka dia.. :)

    ReplyDelete
  36. haha batal pose lahh makan cursor :P

    alooooohaiiiii comell gle... tompang piciittt !! geraamm

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum.

    Bunyi macam makan keropok perisa keju :D hahaha

    Urmm, yg ak fhm, ko suh tinggalkan link kan kalau letakkan blog ko dlm bloglist?

    Nah, nah, ekekeke.

    http://lianapm.blogspot.com/

    Ko, sah2 la kan ak takkan ckup puasa 30.. tak lawak ok (T__T) hahaha, serious plak kan,ekekeke. Ko jangan monteng2 kopi. Jangan curik2 minum kopi. Puasa elok2 na. Selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum.

    Bunyi macam makan keropok perisa keju :D

    Ko suh tinggalkan link kalau buh link blog ko dalam bloglist kan? Nah, nah, ak punya jgn lupa ek,ekekeke: http://lianapm.blogspot.com/

    #Ko ni, dah sah2 la ak takkan cukupnya puasa sebulan.. tak lawak tau,hahaha, seyes kan,kan,kan? :D ko, jgn monteng2 posa. Puasa elok2 na. Selamat berpuasa ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gurauan semata2. Jangan marah, kalau tak nanti cepat tua. ^^

      Delete
    2. eh..ak pun gurau je la,hehehe :)

      Kopi..bila ko nak update entri.. sian ak, menanti..eh.. ko update poster2 menarik smpena bulan ramadhan ke..plishh plishhh,ekekeke.

      Delete
  39. Assalammualaikum....en.kopipaste,

    Rasa nyer dia makan x baca bismillah nie,,,tu yang rakus semacam aje,,,,hehehehe

    mselim3

    ReplyDelete
  40. Salam alaik :)
    line semput tak boleh tengok lelaki yang makan cursor tu.berkali-kali refresh punggg tak boleh boss..nampak baby yg dicubit je.kejam jugak tangan tu picit2 baby tu..
    lain kali lah aq dtg sini tengok benda2 aneh kat belog ko ni..line semputtt.

    salam ramadhan . selamat beramal :)

    ReplyDelete
  41. Ramai lak komen
    pnt aku scroll down
    ni nk ckp klo nk cubit baby mhn cbit bby senirik ehhhkbai hahaha

    ReplyDelete
  42. Terkejut aku , bunyi macamlah cursor tu besaq sangat , nmpk cam rangup gila .
    baguih idea hang words-less , lepaih ni boleh aku curi . bahahhaa .

    ReplyDelete
  43. uyoo uyoo ....dahsyatnya .. :3 . hukhuk ..gigi tak patah ke ? tak tercekik tulang ????

    uish uish ... :3

    ReplyDelete
  44. terkezut benar saya dengan lelaki pemakan tersebut. huah!

    ReplyDelete
  45. seram nyer..laki tuh makan cursor

    ReplyDelete
  46. terkejut siott aku..kantoii tak puasa...hahaha

    ReplyDelete
  47. cantiknya komen kat blog ni. ada tutorial tak en copy

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lupa caranya. sebenarnya takde tutorial khusus, hanya kopipes koding *css* drp blog orang lain *mat salleh*

      Delete
  48. Asalamualaikum..
    Akhirnya dapat jugak bw blog ni. Salam Ramadhan NAL ucapkan.

    ReplyDelete
  49. uih...boleh tolong lagi. boleh tolong kenapa komen di blog momoy jadi cenggitu. x pandai sangat edit2 html nih. huhu

    ReplyDelete
  50. Jangan risau, blog anda sentiasa menjadi pilihan dalam bloglist :) suka tulisan anda bro!

    ReplyDelete
  51. Woohh! Terkejut tetibe cursor kena makan. Hampeh betul. Hehe~

    ReplyDelete
  52. hahah, lawak lah dia makan cursor -_-

    ReplyDelete
  53. hohoho rakusnya dia terkam...macam tak makan setahun huhu

    ReplyDelete
  54. comelnya baby tuuuuuuuu

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item