Game: Little Wheel yang sempoi

Hari ini ingin aku kongsikan sebuah game santai yang berjudul Little Wheel. Mengisahkan tentang dunia yang dihuni oleh masyarakat robot...

little wheel flash game

Hari ini ingin aku kongsikan sebuah game santai yang berjudul Little Wheel. Mengisahkan tentang dunia yang dihuni oleh masyarakat robot yang hidup aman damai sehinggalah berlaku satu kemalangan di generator utama yang menyebabkan bekalan kuasa terputus. Tiada tenaga, tiadalah nyawa untuk robot. Misi anda adalah untuk mencari generator tersebut dan menghidupkannya kembali. Game ini tidak memerlukan anda berfikir panjang dan dalam tempoh kurang 10 minit, aku yakin anda mampu menyempurnakannya. Walaupun game ini nampak ringkas yang hanya memerlukan anda untuk left-click dalam membuat keputusan tetapi apa yang menarik perhatian aku adalah pengolahan grafiknya. Dibuat dengan cukup cantik sekali dan juga kemas. Jika anda perhatikan watak robot tersebut, mereka sebenarnya sangat comel. Hoho. Semoga game ini mampu menjadi penghilang stress anda.



Klik sini untuk bermain game ini di paparan yang lebih besar. -------- > LITTLE WHEEL

Jom baca artikel yang lainnya.

game 2603108731268504949

Post a Comment Komen Blogger

  1. wahhhhh first time tengok game nie,, cam best jer, thanks sharing

    ReplyDelete
  2. ha3..best jgk maen bnda ni..mula2 je blur..ok, dapat slmat kn robot2 tu..kecian2..

    ReplyDelete
  3. haaaaaaaaa, aku dah blur kat atas jambatan. nak turunkan jambatan kasi train lalu sane....

    ReplyDelete
  4. Di sebabkan aku masuk sini awal pagi...

    Belum boleh santai2 main game lagi..

    Jadi aku akan kembali malam nanti

    Utk main game ko ini..

    ReplyDelete
  5. eerrkkk... first time dngr nama game nie.. hahahaha !

    ReplyDelete
  6. x prnh main+xprnh cuba..leh cuba nnti ^^

    ReplyDelete
  7. 1st time cuba. xreti pun

    ReplyDelete
  8. Kopiii..camne nak main game ni. ak klik2 tak leh pun (T___T)

    ReplyDelete
  9. ok it took me like 30 mins to solve the problem ==' and finally managed to on the generator fuh.... nampak tak permainan dia..?? MIKO Kata not more then 10 mins... nampak sgt la kelampian ppp... by the way dia punya robot tu mmg comel mcm Minions Despicable Me tu, cuma dia black bukan yellow ~ awesome game tapi penat nak fikir...

    ReplyDelete
  10. tak pernah dengar pun game ni, plus I'm not a gamer, lol good luck btw :3

    ReplyDelete
  11. erk erk ...alamak , jari I tak begitu cerdik nak main game nih ....

    tedia ..lagu mana men ni >>... <<

    ReplyDelete
  12. alohhh...!
    Xboleh buka pulakkk...
    huhuhuh..

    ReplyDelete
  13. huhu berpeluh ku main game ni..haha layan²...akhirnya berjaya jugak!!:P

    ReplyDelete
  14. aq xfhm la miko game ni.. ce ajar dlu cemna nak click2 ni.. ekekeek

    ReplyDelete
  15. Loading.................
    Makneye aku memang kene loading ,
    Makneye kene tgu lame,
    Makneye .... xde maknye.. da siap loading aku main!!

    ReplyDelete
  16. hahahahahahahaha..

    tak retinya main game ni..

    cemana nk idupkn ketapi tu..???!!!

    ReplyDelete
  17. wow..mcm best jer game ni la..nti nak try gak..hehe

    ReplyDelete
  18. poning den main game lu nih bro huuhu.nti mlm la gua torai

    ReplyDelete
  19. hahaha....1/2 jam aku ngadap menda ni....

    ReplyDelete
  20. owh kak lea dahlah kepala berdengung ni sebab selsema...rasanya mau semakin ting tong kalau main games tu he3...

    ReplyDelete
  21. susahnyerrrr *bertambah stress* hikhik!

    ReplyDelete
  22. main kejar anak ayam ehh? =) hehehe,

    ReplyDelete
  23. try main, tapi xreti..hehee

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah berjaya jugak..mission accomplish!!! bertambah tension ade la.tp tak boleh menolak utk tolong makhluk yg comel mcm tong sampah ni..

    ReplyDelete
  25. macam escape game la lbih kurg...
    best2....

    yup.. grafik dia memng cantik.

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item