Cool: Teddy bear dizombikan

Tipikal teddy bear adalah comel di mata manusia. Jika anda merasakan beruang kapas tersebut tidak kiut, itu bermakna anda kurang normal....


Tipikal teddy bear adalah comel di mata manusia. Jika anda merasakan beruang kapas tersebut tidak kiut, itu bermakna anda kurang normal. Philip Blackman seorang manusia pendera teddy bear. Salahkan beliau kerana memperlakukan Encik Teddy sebegitu rupa. Menukarkan teddy bear kepada zombi si pemakan otak manusia. Otak, otak dan otak! Aku rasa ini adalah hadiah yang menarik untuk diberikan kepada seseorang. Ada kelainan dan unik. Eksotik di sebalik kecomelan. Amaran. Gambar di bawah ini mungkin boleh dikelaskan sebagai 18SG. Cebisan daging dengan otak terburai. Teruskan membaca jika anda seorang yang cukup berani. Adakah zombi-zombi ini bakal menjadi mimpi ngeri anda? Hoho.














Sumber: undeadteds

Jom baca artikel yang lainnya.

zombie 3843959965269787085

Post a Comment Komen Blogger

  1. bluekkk.... muntah aku tgk.... sorry ye x tahan, geli...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah baldi, mohon muntah dalam tu..

      Delete
  2. woittt geli scary

    #muntah pelangi... mohon org komen pasni lapkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. muntah pelangi?? aku rasa ko salah faham dgn definisi muntah pelangi =.='

      Delete
  3. teddy bear pun dah kena T virus ke?? hmm agak menakutkan bila skali tengok, tapi bila dah lame lame rase nak tumbuk tukbuk robek robek je teddy bear tersebut >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, ko lgi ganas dri zombi-zombi tu...

      Delete
  4. ok, this entry sangat cool.. yang nampak otak tu awesome.. dah macam happy tree friends..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang itu kartun, tak ganas sgt. yg ni nampak real sket..huhu

      Delete
  5. urghhhhhh.... ini mesti konspirasi iluminati ni...ahahaha #xde kene mngena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, takde elemen segitiga dgn mata satu kat situ..so statement ko mmg takde kene mengena =.='

      Delete
  6. mmg pendera sungguh ni.buruk jadinya teddy tu.tapi mmg kreatif.
    lama tak menjenguk belog pelik kopi pasta.banyak benda pelik dah termissed up.loading ni jd lambat sebab bnyk gambar.btol ke mcm tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dera teddy ni untuk dijual. laku kot. ramai beli. a'a, mmg klu byk gambar loading blog jadi lembap..

      Delete
  7. Ya ALLAH dari comel jadi teruk ...tapi zombie fav aku ...lagi2 filem ..so jadi cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat sesuatu kelainan drp kebiasaan, itu org panggil kreatif :)

      Delete
  8. ngekkk ..kalo la suami aku yang beli, letak dalam rumah ..tang tang tu gak aku masukkan dalam tong sampah ...hiiii scary~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh belikan utk anak2. mana la tau anak2 trauma dpt hadiah mcm ni dan tak meminta2 dah utk dibelikan hadiah :P

      Delete
    2. ko memang genius ..ok, aku dah puji, bak sini hadiah ..hak hak hak ...

      Delete
    3. hadiahnya teddy bear zombie tu. tp nanti klu bagi pun, aku dh tau di mana kesudahannya. dalam TONG SAMPAH. haha

      Delete
  9. Replies
    1. err...#kabi cc: iffah afeefah

      Delete
  10. geli tengok gambar tu, tp dah tengok satu, nk tengok lagi yg sterusnya.. pasnih tgk teddy bear bayangkan cm zombi dah. *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda cumel, kiut, kawaii kenapa perlu digelikan. sharusnya benda2 tu dipeluk. ehh

      Delete
  11. mcm sweet je teddy bear yg keluarkan jantung tu.. hihik..


    ambiklah pisau..belahlah dada..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet? apa lg, pergila confess kat dia. ckp ko nk jd GF dia =.='

      Delete
  12. ini sudah keja... pasni xmau la aq tgk tedy bear anak buah aq.. aq ni cepat t'imaginasi.. grrr... serammmmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko memang, selalu terlebih imiginasi..=.='

      Delete
  13. ahahaha..nose bleeding tgk ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa nk berdarah hidung? ini bukan 18SX =.='

      Delete
  14. scary.. terus teringat citer chucky.. huhu..

    ReplyDelete
  15. Erkkk! Dah tak comel dah teddy tu weyh! Kembang tekak aku tengok. Hampir2 nak muntah dah. Otakkk otakkkk otakkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. penghayatan yang tinggi =.=' otak? teringin nak makan otak si H ker? ehh :P

      Delete
  16. Replies
    1. memang untung sbb boleh dijual...

      Delete
  17. nasib baik tgk siang. kalau tgk malam, tak mampu nak tidur dgn yehyeh(my teddy bear) mlm tadi.. =,='

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat kelainan cket. mohon tukarkan encik yehyeh tu menjadi zombie. barula eksotik

      Delete
    2. takmo.. en yehyeh tu setinggi paras perut. kalau dia jadi zombie,terus takut nak tidur sensorg bilik tu.. nampak mcm chucky(cerita anak patung hidup tu)

      Delete
    3. Encik Yehyeh ? mohon tukar nama kepada yang lebih menarik -_-' hahaha

      Delete
    4. mohon tukar dri yehyeh kepada incik kopi..ehhh :P

      Delete
    5. wahhh . asal incik kopi jadi pilihan ? :p

      Delete
    6. itu cadangan jer...nak tukar yehyeh kpd cik pensel pon bulehh =.='

      Delete
    7. kalau letak incik kopi kt sebelah, en yehyeh, taruk keluar bilik terus.. eh..

      Delete
    8. err.. lain bunyi . haha :p

      Delete
    9. err, itulah pasai =.='

      Delete
    10. err..lain bunyi ke.. kekeke.

      Delete
  18. geli tekak. ni kalau muntah mahu keluar teddy bear. haha.

    otak tu paling geli. =_='

    ReplyDelete
    Replies
    1. olok-olok jer. bukan betul pun. huhu

      Delete
  19. sempoi r boleh bawak kluaq jantung tak payah bedah2.tobat pencen awai oghang2 yang gheja kat IJN.Pendera itu kreatif.salute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. err apa kaitan IJN dengan zombie????

      Delete
  20. ngeri sgt mmg tak la aku nk peluk zombie ni..hahaha
    menatang comel cmni pun bulih kasik ngeri..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. peluk sambil pejam mata la...hoho

      Delete
    2. peluk bantal lagi best :p

      Delete
    3. peluk orang lagi best sebenarnya...ehhh =.='

      Delete
    4. tak. bantal lagi best dah la lembut tak bergerak2 macam orang , pandai je dia duk diam2

      Delete
  21. aku tertarik dgn hati terkeluar tu... nak culik satu.. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. takyah culik. beli jer satu Online...itupun kalu cukup berani nk simpan. hoho

      Delete
  22. ewwww... cian teddy bear dibuat begitu.. bg teman pun xpe.. tp jgn lea yg dh d transform 2.. menakutkannn.. hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nampak muka teddy2 tu tersenyum? mereka mmg pasrah diperlakukan mcm tu :P

      Delete
  23. rasa nak muntah je tgk gmbr teddy tu. boley pulak transform teddy > zombie. kreatif !

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah, tolong tadah baldi. sila muntah skrg =.='

      Delete
  24. eeiii... ngeri dan geli aku tengok...
    tersilap buka la pula... dan2 aje aku buka blog ko lepas aku makan...
    hish... tak sesuai betul la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nom nom nom...otak, otakkk! otakkk segar...nom nom nom

      Delete
  25. hahaha.. boleh beli ni takutkan anak buah sampai ngigau malam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi trauma terus..nanti diorang tak meminta2 utk dibelikan hadiah :P

      Delete
    2. ohh .. kalau macam tu , nanti hang boleh cuba utk anak2 hg :p

      Delete
  26. Okay. Aku mmg sangatttttttt sukaaaaaa Teddy Bear especially, yg giant size. Katil aku, tak yah cakap, byk soft toys. Dan entry ini, okay, memang 18SG pun. Tak sanggup aku tengok.

    p/s : Acano Mirul Kacak boleh ckp ini yg nampak otak tu awesome. Wehh, kesian kot ! Kecomelan teddy bear diragut !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tidor skli dgn koleksi teddy bear ko ker? err =.='

      si mirul tu kan ambik forensik. benda alah mcm ni menarik minat beliau..

      Delete
  27. eiiii seraam tengok. meremang bulu roma. huhu.
    eh die ni walopon asalnye comel. kalo tgk memalam seraam jugak, ni kan plak jd zombi.. hu tidaak laa ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala tak seram la...sgt sesuai dijadikan bantal peluk ketika tidor...huhu

      Delete
    2. hang ada peluk benda alah tu semasa tidur ke ? keh2

      Delete
  28. menangis org suka benda kiut tgk . hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, tapi kenapa hg gelak? tak menangis? oooo hg tak ske benda kiut miut. hg tak normal =.='

      Delete
    2. ya. tapi bukan dengan benda yang berbulu >_< haha

      Delete
    3. bulu tu kalau tak suke boleh dicukur...ehhh =.='

      Delete
    4. nak suruh aku cukur bulu tedy tu ke ?

      kalau macam tu dah lama aku cukur bulu kucing taklah aku geli sangat dengan kucing2 comel.

      Delete
    5. hg kehilangan satu nikmat. nikmat utk bermanja2 dgn makhluk2 berbulu i.e kucing dll =.='

      Delete
    6. aku tgh try beranikan diri dgn kucing tapi..

      dah termimpi ada sekor kucing tu naik atas kepala aku..aku pula menangis terjerit2.

      hilang terus nak try2

      Delete
    7. ok..hg ni dh fobia dgn makhluk berbulu... doraphobia <---- mgigih aku gugel =.='

      Delete
    8. ohh .. terima kasih . tolong carikan .

      tapi aku suka main rambut org . err -_-"

      Delete
  29. tersangat la 'cool' -_-''

    ReplyDelete
  30. kepala hotak la..kemain laju aku scroll ke bawah..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err? takut darah? mohon jangan pitam =.='

      Delete
    2. malu ah lelaki takut dengan darah -_-

      Delete
  31. cheh ! kejam sungguh pembuat niehh !

    ReplyDelete
  32. hahaha kejam giler wat teddy bear aku jadi cam nie....
    baru je nak beli satu dah jadi cam nie xjadi nak beli.. (save bajet)
    wakakakah giler laaaa terbaik laaa

    ReplyDelete
  33. rasa nak close je page niy =.=

    ReplyDelete
  34. mula2 aku tengok dah ada sikit macam zombie dalam game tuh...lepas tu sekali dah macam skeleton dalam makmal biology aku time sekolah..hoho...aku rasa kalau nak ugut orang boleh pakai idea ni..tp pape pun memang aku tak suke teddy...hoho...

    ReplyDelete
  35. weh macam mana aku nak hug weh? Eh aku zombie jugak kan?

    ReplyDelete
  36. menakutkan giler teddy bear jadinya

    ReplyDelete
  37. ouch... sangat menggelikan. kalau budak tgk, sah sah tak suka teddy bear dah. ouch...

    ReplyDelete
  38. Argh..tidak..kenapa teddy yg kiut miut jadi begitu?..ilang kecomelan mereka..

    ReplyDelete
  39. erk...apa dah jadi ngan teddy? mimpi ngeri je kalau dapat teddy macam ni sebagai hadiah.....

    ReplyDelete
  40. Salam.

    Pe ni kopi.

    Ni bukan teddy bear..

    Ni..

    tahi bear..! (-_-) hahahaha

    *geli weh tgk..slmt la blood nye tak brapa nak real..kalau real, habis desktop aku disimbahi muntah pelangi ak,hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. salahkan Phillip Blackman tu sbb terlebih kreatif. aku tak bersalah :P

      Delete
  41. seram, tp rupa buruk giler teddy bear..hahaha

    Pasal blog tu aku da unlock review tp smpai skrang tak ada jawapan....ada cara lain?. katanya dalam 12jam @ 24 jam je tp nie dah lebih..

    ReplyDelete
  42. huwargh gua nak nangis ah gini, sekarang pukul 12. nasib baik dalam bilik tak bela teddy. :(

    ReplyDelete
  43. waaaa seramnya! tengok sekali imbas je.
    cepat2 skrol ke bawah taip komen. gagaga~

    ReplyDelete
  44. um , ngeri tapi macam bear baru lepas kena dera lak , kesian , kalaw kucing CP kena gini , CP kokak2 orang yang buat tuh , hahahaha !

    *CP lak jadik zombi nampaknya

    ReplyDelete
  45. kebetulan aku tengah addicted gila dengan walking dead hahaha.. ngam betul hehe...

    kopi.. ada yang lebih ganas tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ganas sgt, takut nanti takda org nk baca entri tu..hehe

      Delete
  46. lama aku tak kemari.. ada berapa banyak n3 ko aku terlepas Kopi Pasta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, entahla nong..aku jarang update. jadi, tak byk sgt la yg terlepasnya...

      Delete
  47. erk..bear dah dizombikan..
    jadi aku tak eran..

    tapi kucing jadi zombie, aku baru heran...
    ehhh...

    #untunglah org ada bakat nak zombie2 nih knnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh! ini kejutan! kak zai mai datang singgah dgn siap komen lg :') err, kucing zombie? haa, menarik. nnt nk buat n3 klu ada terjumpa =.='

      kucing kurap/ kucing terbiar = kira mcm zombie la juga cuma diorg tak makan otak :(

      Delete
    2. kak zai lagi terkejut kalau tengah mkn kat kedai2 , tetibe kucing zombie mitak ayam..
      agak2 nk bagi tak?

      ehh...


      adik mikoo :)
      hahahahahhahaha

      Delete
    3. akak kan pemurah..ni bukan setakat bagi ayam KFC tu siap p peluk lg kucing zombie tu :P

      akak jaitul :)
      hahahahaha

      Delete
    4. akak raselah nak suruh kucing zombie tu makan otak adik miko..
      agak2 boleh kannn..
      otak genius tu... :)

      Delete
  48. kepala otak aku dah tanam ayat teddy bear macam mana pun semua comel . so , aku tengok gmbar nie dengan tak de perasaan . haha . comel je teddy bear tuu walaupun dah jadi zombie XD

    ReplyDelete
  49. Agak terserlah kecomelannya. ishhh, menyeramkan betol la =,=

    ReplyDelete
  50. hahaha. kalau mahu yang real punya mari ke india, saya beri manusia punya mai :p sesuai untuk hadiah valentines anda :D

    ReplyDelete
  51. woh..ni klu bg hadiah dkt budak kecik mau trauma seumur hidup agaknya...seram doh hoho

    ReplyDelete
  52. aish, seramnya tgk gmbr.. dh lah yana byk tedy bear. mcm scary pulak time mlm2 nk tdo nnt.. huhuhu

    ReplyDelete
  53. Kenapa agaknya kalau ada mata buta sebelah, yg sebelah kanan je buta? Cuba check. huhuhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa? tak faham dengan pertanyaan =.='

      Delete
    2. bukan kananlah. kiri yang tak ada .

      Delete
    3. eh.. betullah kanan -_-

      Delete
    4. haa cik pensil? cer terangkan kat aku. aku masih blurr =.='

      Delete
    5. lahh.. mcm ni .. cuba hang tgk gambar bear dekat atas. tgk bear yg tak ada mata. tgk pulak mata belah mana yang tak ada mata ? belah kanan kan ? kenapa mata belah kanan yang tak ada ? kenapa bukan belah kiri ?

      rasa itulah yang soalan dari Ibnuismaini.

      faham tak nasir ?

      Delete
  54. klu letak dlm bilik, tengah malam bangun nie mahu terkejut dibuatnya..ada yg pengsan kot..:-)

    ReplyDelete
  55. mr.kopi blog ni memangxder shoutbox ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jer. kat bhgian SEMBANG SINI :)

      Delete
  56. cepat update n3 baru adik miko :)

    ReplyDelete
  57. This is so F cool !! Gila lahh. Ini baru rare because ordinary teddy bear too mainstream. (Y)

    ReplyDelete
  58. Aduh. Dah la aku tengok ni tengah malam. Gambar depan nampak comel, sekali bukak, nightmare. Huh. Thanks for the nightmare ya, Encik Kopi. Harap encik pun dapat nightmare jugak. Anyway, kalau ada orang bg aku present gini punye bentuk teddy bear, konfem aku akan terus jual kat Ebay. Memang aku x kan hargai present camni. huahuahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kes ni? kata minat main Resident Evil. teddy bear zombie ni kacang jer berbanding dgn zombie2 yg ko tewaskan dlm game tu :P

      Delete
    2. Time main game aku ade rifle ngan bazooka, boleh tembak sume bende yg aku takut. Sekarang aku xde senjate, sebab tu takut. Tiba2 teddy ni jadi cam Chucky Child's Play kang... hahaha

      Delete
  59. aiyoo cool ke nie miko? kalau letak sebelah buat teman tidur, tiba2 terjaga dari tidur terpandang bear gini rupa mahu menjerit tak keruan padahal bear sendiri :P

    ReplyDelete
  60. Perghhhhh, oHsemmm ! Dari bear yang kecomelan kepada bear yang kengerian. Tengok la cerita wrong turn :)

    ReplyDelete
  61. zombi2 ni terus teringat kan diri sendiri.. aku suka zomba.. kekekekeke

    nak sekor teddy ni..muhun belikan :)

    ReplyDelete
  62. fine..ct scroll laju2...mnakotkan...euwwwwww

    ReplyDelete
  63. Erk nak muntaaah kot tengok ueekkkk!

    ReplyDelete
  64. cute nye teddy bear versi baru haha

    ReplyDelete
  65. euwww. dah la kat rumah ni ada 3 bijik bear,

    ReplyDelete
  66. scary gilaa teddy bear tu..hhuhu..kalau org bg free pn xmauuuu..huhu

    ReplyDelete
  67. baruku tahu teddy bear pun ada rib cage . dahtu selama ni aku pijak pijak badan dia . kesian dia kan ? tsk

    bagila hadiah sekor kat aku . aku nak gantung depan pintu bilik .

    ReplyDelete
  68. Adehh..pening kepala tgk..!
    Patutlah nama teddy di zombikan..
    tertipu dgn pic pertama..
    haha

    ReplyDelete

emo-but-icon

Follow

Cbox

Komen

Artikel terkini

item